De Techreus

EN NL

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

Smartphone Laadt Niet Op Problemen – Oplossingen en Tips

Als je smartphone niet oplaadt, kan dat heel vervelend zijn. Gelukkig zijn er vaak simpele oplossingen voor dit probleem. In deze blog zullen we stap voor stap uitleggen wat je kunt doen als je telefoon niet oplaadt. We behandelen de volgende punten:

  • Controleer de stroomvoorziening
  • Stof in de oplaadpoort
  • Gebruik de originele oplader
  • Vervang de batterij van je telefoon
  • Controleer de adapter, oplaadkabel en stroomvoorziening

Als je telefoon niet oplaadt, is het altijd belangrijk om eerst de stroomvoorziening te controleren. Het kan namelijk zijn dat de adapter of oplaadkabel kapot is en niet meer werkt. Probeer dus eerst een andere oplader en/of adapter en controleer of het probleem hiermee opgelost is. Het kan ook helpen om een andere stopcontact te proberen, want soms ligt het probleem bij het stopcontact zelf.

Stof in de oplaadpoort kan ook voor problemen zorgen. Gelukkig kun je dit vaak zelf oplossen door de oplaadpoort voorzichtig schoon te maken met een tandenstoker of een ander dun voorwerp. Wees wel voorzichtig, want je wilt de oplaadpoort natuurlijk niet beschadigen. Als je er niet zeker van bent dat je dit zelf kunt doen, kun je altijd langskomen bij De TechReus. Wij maken je telefoon dan voor je schoon.

Het is belangrijk om de originele oplader te gebruiken voor je telefoon. Een goedkope oplader kan namelijk voor problemen zorgen en zelfs schade veroorzaken aan je telefoon. Met de originele oplader weet je zeker dat de juiste spanning en laadsnelheid wordt gebruikt voor de batterij van je telefoon. Dit is vooral belangrijk voor iPhones. Lees onze blog over dit onderwerp voor meer informatie.

Als je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen en je telefoon nog steeds niet oplaadt, kan het zijn dat de batterij kapot is. Elke batterij heeft een beperkte levensduur en kan op den duur niet meer goed opladen. Bij sommige telefoons, zoals iPhones, kun je zelf controleren hoe het met de batterij gesteld is. Bij andere merken is dit niet mogelijk. Je kunt wel apps downloaden om de status van je batterij te checken, maar deze zijn vaak niet zo betrouwbaar als de functie van een iPhone.

Als je vermoedt dat de batterij kapot is, kun je bij De TechReus een gratis diagnose laten stellen. We kunnen dan onderzoeken wat er precies aan de hand is en je adviseren over een eventuele reparatie. Als je de batterij wilt laten vervangen, kunnen we dat direct voor je doen. Bij De TechReus werken alleen ervaren professionals die je telefoon snel en vakkundig kunnen repareren.

Mocht het probleem niet aan de batterij liggen, dan kan er iets mis zijn met de oplaadpoort of een ander onderdeel van je telefoon. In dat geval kunnen we ook een gratis diagnose stellen en je adviseren over de beste oplossing.

Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?