De Techreus

EN NL

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

Smartphone Laadt Niet Op Problemen – Oplossingen en Tips

Als je smartphone niet oplaadt, kan dat heel vervelend zijn. Gelukkig zijn er vaak simpele oplossingen voor dit probleem. In deze blog zullen we stap voor stap uitleggen wat je kunt doen als je telefoon niet oplaadt. We behandelen de volgende punten:

  • Controleer de stroomvoorziening
  • Stof in de oplaadpoort
  • Gebruik de originele oplader
  • Vervang de batterij van je telefoon
  • Controleer de adapter, oplaadkabel en stroomvoorziening

Als je telefoon niet oplaadt, is het altijd belangrijk om eerst de stroomvoorziening te controleren. Het kan namelijk zijn dat de adapter of oplaadkabel kapot is en niet meer werkt. Probeer dus eerst een andere oplader en/of adapter en controleer of het probleem hiermee opgelost is. Het kan ook helpen om een andere stopcontact te proberen, want soms ligt het probleem bij het stopcontact zelf.

Stof in de oplaadpoort kan ook voor problemen zorgen. Gelukkig kun je dit vaak zelf oplossen door de oplaadpoort voorzichtig schoon te maken met een tandenstoker of een ander dun voorwerp. Wees wel voorzichtig, want je wilt de oplaadpoort natuurlijk niet beschadigen. Als je er niet zeker van bent dat je dit zelf kunt doen, kun je altijd langskomen bij De TechReus. Wij maken je telefoon dan voor je schoon.

Het is belangrijk om de originele oplader te gebruiken voor je telefoon. Een goedkope oplader kan namelijk voor problemen zorgen en zelfs schade veroorzaken aan je telefoon. Met de originele oplader weet je zeker dat de juiste spanning en laadsnelheid wordt gebruikt voor de batterij van je telefoon. Dit is vooral belangrijk voor iPhones. Lees onze blog over dit onderwerp voor meer informatie.

Als je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen en je telefoon nog steeds niet oplaadt, kan het zijn dat de batterij kapot is. Elke batterij heeft een beperkte levensduur en kan op den duur niet meer goed opladen. Bij sommige telefoons, zoals iPhones, kun je zelf controleren hoe het met de batterij gesteld is. Bij andere merken is dit niet mogelijk. Je kunt wel apps downloaden om de status van je batterij te checken, maar deze zijn vaak niet zo betrouwbaar als de functie van een iPhone.

Als je vermoedt dat de batterij kapot is, kun je bij De TechReus een gratis diagnose laten stellen. We kunnen dan onderzoeken wat er precies aan de hand is en je adviseren over een eventuele reparatie. Als je de batterij wilt laten vervangen, kunnen we dat direct voor je doen. Bij De TechReus werken alleen ervaren professionals die je telefoon snel en vakkundig kunnen repareren.

Mocht het probleem niet aan de batterij liggen, dan kan er iets mis zijn met de oplaadpoort of een ander onderdeel van je telefoon. In dat geval kunnen we ook een gratis diagnose stellen en je adviseren over de beste oplossing.

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?