De Techreus

EN NL

Wij gebruiken hoogwaardige onderdelen en de nieuwste technologie voor de beste resultaten. Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

5/5

ONZE GARANTIE 

Garantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze dienstverlening en bieden daarom een garantie op al onze reparaties.

3 maanden

Als er binnen 90 dagen na de reparatie iets misgaat met het onderdeel wat wij hebben vervangen , dan zullen wij het gratis voor u repareren.

Zekerheid

U kunt er dus op vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent en dat uw apparaat bij ons in de beste conditie wordt achtergelaten.

ONZE DIENSTEN

Schermreparatie

Is het scherm van uw smartphone of tablet gebarsten of beschadigd? Onze technici kunnen het scherm vervangen en uw apparaat weer als nieuw maken.

Vervanging van batterijen

Als uw smartphone of tablet snel leegloopt of niet goed oplaadt, kan het nodig zijn om de batterij te vervangen. Onze technici kunnen de batterij van uw apparaat vervangen en ervoor zorgen dat het weer optimaal presteert.

Reparatie van laadpoorten

Als uw smartphone of tablet niet meer oplaadt, kan het probleem in de laadpoort zitten. Onze technici kunnen de laadpoort repareren of vervangen en uw apparaat weer goed laten functioneren.

Vervanging van camera’s

Als de camera van uw smartphone of tablet niet goed werkt of beschadigd is, kan het nodig zijn om deze te vervangen. Onze technici kunnen de camera van uw apparaat vervangen en ervoor zorgen dat u weer mooie foto’s en video’s kunt maken.

Reparatie van waterschade

Als uw smartphone of tablet in contact is gekomen met water, kan het nodig zijn om het apparaat te laten repareren. Onze technici kunnen het apparaat grondig reinigen en eventuele schade repareren, zodat het weer goed functioneert.

ONZE WERKWIJZE

De Techreus in Den Haag

Ons bedrijf is opgericht met één doel voor ogen: om onze klanten de best mogelijke service te bieden voor de beste prijzen.

Kwaliteit

Wij geloven in het leveren van kwaliteit en zorgen ervoor dat uw apparaat na reparatie weer optimaal functioneert. Onze technici gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en indien mogelijk altijd originele onderdelen.

Professionals 

Onze toegewijde en ervaren technici zijn experts in het repareren van alle merken smartphones/tablets en gameconsoles, 

Wij streven weer altijd naar om uw apparaat zo snel mogelijk te repareren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?