De Techreus

EN NL

De Techreus in Den Haag | Wij bieden snelle en betrouwbare reparaties aan voor uw telefoon, tablet of gameconsole.

Welkom bij De Techreus

Heeft u problemen met uw telefoon? Is het scherm gebarsten, werkt de batterij niet meer of is er een ander probleem? Maak je geen zorgen! Onze professionele en ervaren techreuzen staan klaar om uw telefoon te repareren. 

Telefoon reparatie in Den Haag

Wij bieden reparaties aan voor alle merken telefoons en modellen, inclusief iPhone, Samsung, Huawei en meer. Of het nu gaat om een kapot scherm, een niet-functionerende camera of een probleem met de oplaadpoort, wij kunnen het voor u oplossen. Onze reparatieservices zijn snel en betrouwbaar, en wij bieden ook garantie op onze reparaties.

Tablet reparatie in Den Haag

Heeft uw tablet een reparatie nodig? Onze technici zijn ook gespecialiseerd in tablet reparaties. Of het nu gaat om een kapot scherm, een defecte batterij of een probleem met de software, wij kunnen u helpen. Wij repareren tablets van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei en meer. Bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk uw tablet voor u is, en wij doen er alles aan om uw apparaat snel en efficiënt te repareren.

Playstation 5 en Nintendo Switch reparatie

Als gamer wilt u uw spelcomputer niet lang missen. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare reparaties aan.  Of het nu gaat om een kapotte controller, een probleem met de HDMI-poort of een ander probleem, wij kunnen uw spelcomputer snel repareren. Onze ervaren reparateurs gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw spelcomputer optimaal blijft functioneren.

Concurrerende prijzen

Wij hanteren transparante prijzen en u krijgt een offerte voordat wij met de reparatie beginnen. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent.

Ons bedrijf is opgericht met één doel voor ogen: om onze klanten de best mogelijke reparatie service te bieden tegen betaalbare prijzen.n

 Kwaliteit en garantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze onderdelen en reparaties en

daarom bieden wij een garantie van 3 maanden op alle reparaties die we uitvoeren. Mocht er toch een probleem zijn met uw apparaat, dan kunt u altijd bij ons terugkomen.

De Techreus reparatie service in Den Haag

telefoon reparatie den haag
Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?