De Techreus

EN NL

De Techreus in Den Haag | Wij bieden snelle en betrouwbare reparaties aan voor uw telefoon, tablet of gameconsole.

Welkom bij De Techreus

Heeft u problemen met uw telefoon? Is het scherm gebarsten, werkt de batterij niet meer of is er een ander probleem? Maak je geen zorgen! Onze professionele en ervaren techreuzen staan klaar om uw telefoon te repareren. 

Telefoon reparatie in Den Haag

Wij bieden reparaties aan voor alle merken telefoons en modellen, inclusief iPhone, Samsung, Huawei en meer. Of het nu gaat om een kapot scherm, een niet-functionerende camera of een probleem met de oplaadpoort, wij kunnen het voor u oplossen. Onze reparatieservices zijn snel en betrouwbaar, en wij bieden ook garantie op onze reparaties.

Tablet reparatie in Den Haag

Heeft uw tablet een reparatie nodig? Onze technici zijn ook gespecialiseerd in tablet reparaties. Of het nu gaat om een kapot scherm, een defecte batterij of een probleem met de software, wij kunnen u helpen. Wij repareren tablets van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei en meer. Bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk uw tablet voor u is, en wij doen er alles aan om uw apparaat snel en efficiënt te repareren.

Playstation 5 en Nintendo Switch reparatie

Als gamer wilt u uw spelcomputer niet lang missen. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare reparaties aan.  Of het nu gaat om een kapotte controller, een probleem met de HDMI-poort of een ander probleem, wij kunnen uw spelcomputer snel repareren. Onze ervaren reparateurs gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw spelcomputer optimaal blijft functioneren.

Concurrerende prijzen

Wij hanteren transparante prijzen en u krijgt een offerte voordat wij met de reparatie beginnen. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent.

Ons bedrijf is opgericht met één doel voor ogen: om onze klanten de best mogelijke reparatie service te bieden tegen betaalbare prijzen.n

 Kwaliteit en garantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze onderdelen en reparaties en

daarom bieden wij een garantie van 3 maanden op alle reparaties die we uitvoeren. Mocht er toch een probleem zijn met uw apparaat, dan kunt u altijd bij ons terugkomen.

De Techreus reparatie service in Den Haag

telefoon reparatie den haag

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?