De Techreus

EN NL

De Techreus in Den Haag | Wij bieden snelle en betrouwbare reparaties aan voor uw telefoon, tablet of gameconsole.

Welkom bij De Techreus

Heeft u problemen met uw telefoon? Is het scherm gebarsten, werkt de batterij niet meer of is er een ander probleem? Maak je geen zorgen! Onze professionele en ervaren techreuzen staan klaar om uw telefoon te repareren. 

Telefoon reparatie in Den Haag

Wij bieden reparaties aan voor alle merken telefoons en modellen, inclusief iPhone, Samsung, Huawei en meer. Of het nu gaat om een kapot scherm, een niet-functionerende camera of een probleem met de oplaadpoort, wij kunnen het voor u oplossen. Onze reparatieservices zijn snel en betrouwbaar, en wij bieden ook garantie op onze reparaties.

Tablet reparatie in Den Haag

Heeft uw tablet een reparatie nodig? Onze technici zijn ook gespecialiseerd in tablet reparaties. Of het nu gaat om een kapot scherm, een defecte batterij of een probleem met de software, wij kunnen u helpen. Wij repareren tablets van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei en meer. Bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk uw tablet voor u is, en wij doen er alles aan om uw apparaat snel en efficiënt te repareren.

Playstation 5 en Nintendo Switch reparatie

Als gamer wilt u uw spelcomputer niet lang missen. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare reparaties aan.  Of het nu gaat om een kapotte controller, een probleem met de HDMI-poort of een ander probleem, wij kunnen uw spelcomputer snel repareren. Onze ervaren reparateurs gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw spelcomputer optimaal blijft functioneren.

Concurrerende prijzen

Wij hanteren transparante prijzen en u krijgt een offerte voordat wij met de reparatie beginnen. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent.

Ons bedrijf is opgericht met één doel voor ogen: om onze klanten de best mogelijke reparatie service te bieden tegen betaalbare prijzen.n

 Kwaliteit en garantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze onderdelen en reparaties en

daarom bieden wij een garantie van 3 maanden op alle reparaties die we uitvoeren. Mocht er toch een probleem zijn met uw apparaat, dan kunt u altijd bij ons terugkomen.

De Techreus reparatie service in Den Haag

telefoon reparatie den haag
Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?