De Techreus

EN NL

Samsung wil niet starten? Onze professionele monteurs staan voor u klaar om uw Samsung mobiel te repareren. Of het nu gaat om een software probleem of hardware schade, wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel weer werkt. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een gratis diagnose!

View everything about Samsung

Welkom bij De TechReus, de toonaangevende mobiele reparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van Samsung-apparaten. In deze uitgebreide pagina vindt u alles wat u moet weten over Samsung, van het bedrijfsprofiel tot de geschiedenis van het merk, de verschillende soorten Samsung-apparaten en hoe u ze kunt repareren.

Bedrijfsprofiel van Samsung

Samsung Electronics is een Zuid-Koreaanse multinational die zich richt op de productie en verkoop van consumentenelektronica, mobiele apparaten, halfgeleiders en andere elektronische componenten. Het bedrijf werd opgericht in 1969 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Samsung heeft momenteel meer dan 300.000 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in meer dan 80 landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft ook een rijke geschiedenis van innovatie en technologische vooruitgang.

Geschiedenis van Samsung

Samsung werd opgericht in 1969 als een elektronicabedrijf. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op de productie van televisies, maar breidde al snel uit naar andere elektronica, waaronder koelkasten, wasmachines en airconditioners. In de jaren 80 begon Samsung zich te richten op de productie van halfgeleiders en computergeheugen, en het bedrijf werd al snel een van de grootste producenten van deze componenten ter wereld. In de jaren 90 begon Samsung zich te richten op de productie van mobiele telefoons, en het bedrijf werd al snel een van de grootste producenten van mobiele telefoons ter wereld.

Soorten Samsung-apparaten

Samsung produceert een breed scala aan elektronische apparaten, waaronder mobiele telefoons, televisies, wasmachines, koelkasten, airconditioners, tablets, laptops, smartwatches en nog veel meer. Elk apparaat heeft zijn eigen kenmerken en specificaties en is ontworpen om aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers te voldoen.

Hoe u Samsung-apparaten kunt repareren

Als u een Samsung-apparaat heeft dat gerepareerd moet worden, kunt u terecht bij De TechReus. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Samsung-apparaten, inclusief mobiele telefoons, tablets, laptops en meer. Onze technici hebben de kennis en ervaring die nodig zijn om uw Samsung-apparaat snel en efficiënt te repareren, zodat u het zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een defecte batterij of een ander probleem, De TechReus is hier om u te helpen.

Conclusie Samsung is een toonaangevend bedrijf in de wereld van consumentenelektronica en produceert een breed scala aan apparaten die aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers voldoen. Als u een Samsung-apparaat heeft dat gerepareerd moet worden, kunt u terecht bij De TechReus, het toonaangevende mobiele reparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van Samsung-apparaten. Onze technici hebben

Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?