De Techreus

EN NL

Samsung wil niet starten? Onze professionele monteurs staan voor u klaar om uw Samsung mobiel te repareren. Of het nu gaat om een software probleem of hardware schade, wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel weer werkt. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een gratis diagnose!

View everything about Samsung

Welkom bij De TechReus, de toonaangevende mobiele reparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van Samsung-apparaten. In deze uitgebreide pagina vindt u alles wat u moet weten over Samsung, van het bedrijfsprofiel tot de geschiedenis van het merk, de verschillende soorten Samsung-apparaten en hoe u ze kunt repareren.

Bedrijfsprofiel van Samsung

Samsung Electronics is een Zuid-Koreaanse multinational die zich richt op de productie en verkoop van consumentenelektronica, mobiele apparaten, halfgeleiders en andere elektronische componenten. Het bedrijf werd opgericht in 1969 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Samsung heeft momenteel meer dan 300.000 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in meer dan 80 landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft ook een rijke geschiedenis van innovatie en technologische vooruitgang.

Geschiedenis van Samsung

Samsung werd opgericht in 1969 als een elektronicabedrijf. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op de productie van televisies, maar breidde al snel uit naar andere elektronica, waaronder koelkasten, wasmachines en airconditioners. In de jaren 80 begon Samsung zich te richten op de productie van halfgeleiders en computergeheugen, en het bedrijf werd al snel een van de grootste producenten van deze componenten ter wereld. In de jaren 90 begon Samsung zich te richten op de productie van mobiele telefoons, en het bedrijf werd al snel een van de grootste producenten van mobiele telefoons ter wereld.

Soorten Samsung-apparaten

Samsung produceert een breed scala aan elektronische apparaten, waaronder mobiele telefoons, televisies, wasmachines, koelkasten, airconditioners, tablets, laptops, smartwatches en nog veel meer. Elk apparaat heeft zijn eigen kenmerken en specificaties en is ontworpen om aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers te voldoen.

Hoe u Samsung-apparaten kunt repareren

Als u een Samsung-apparaat heeft dat gerepareerd moet worden, kunt u terecht bij De TechReus. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Samsung-apparaten, inclusief mobiele telefoons, tablets, laptops en meer. Onze technici hebben de kennis en ervaring die nodig zijn om uw Samsung-apparaat snel en efficiënt te repareren, zodat u het zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een defecte batterij of een ander probleem, De TechReus is hier om u te helpen.

Conclusie Samsung is een toonaangevend bedrijf in de wereld van consumentenelektronica en produceert een breed scala aan apparaten die aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers voldoen. Als u een Samsung-apparaat heeft dat gerepareerd moet worden, kunt u terecht bij De TechReus, het toonaangevende mobiele reparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van Samsung-apparaten. Onze technici hebben

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?