De Techreus

EN NL

Samsung wil niet starten? Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een diagnose.

Je Samsung start niet op? Dit is wat je moet doen!

Is jouw Samsung niet meer opgestart of gaat hij aan en meteen weer uit? Dit is een vervelend probleem waar niemand op zit te wachten. We gebruiken onze smartphone namelijk voor bijna alles en nemen hem overal mee naartoe. Gelukkig kun je dit probleem meestal zelf oplossen. In deze blog leggen we uit wat je kunt doen als jouw Samsung niet opstart en gaan we in op verschillende punten.

1. Samsung start niet meer op? Check de stroomtoevoer

Als jouw Samsung niet meer aangaat, kan dit aan de stroomtoevoer liggen. Het kan zijn dat je oplaadkabel, adapter of stopcontact niet werkt. Test verschillende opladers om uit te sluiten dat het probleem niet aan de stroomtoevoer ligt. Een ander veelvoorkomend probleem is stof in de oplaadpoort. Hierdoor kan de oplaadpoort geen verbinding maken met de oplader en wordt je batterij niet opgeladen. Je kunt het stof zelf verwijderen met een dun voorwerp, maar we raden aan om dit te laten doen door een specialist om permanente schade te voorkomen.

2. Samsung gaat niet meer aan door waterschade

Is jouw telefoon of tablet in aanraking gekomen met water? Zet het apparaat dan direct uit en haal de sim- of SD-kaarthouder eruit, zodat het water kan verdampen. Ga zo snel mogelijk naar een professionele smartphone reparateur om verdere schade te voorkomen. Wil je meer weten over waterschade? Lees dan onze blog over waterschade reparatie.

3. Mogelijk is je batterij toe aan vervanging

Een defecte batterij kan de reden zijn dat jouw Samsung niet opstart. Laat bij een specialist een gratis diagnose uitvoeren om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Ook raden we aan om elke twee jaar je batterij te vervangen voor de hoogste kwaliteit batterij in je telefoon of tablet.

4. Samsung zwart scherm

Krijgt jouw Samsung een zwart scherm na een val? Of geeft jouw Samsung zonder aanleiding een zwart scherm? Er kunnen verschillende redenen zijn voor een defect scherm. Als je scherm stuk is, kun je dit meestal zien. Is je LCD- of OLED-scherm kapot, dan kun je dit niet zien omdat dit een intern probleem is. De meeste Samsung toestellen hebben een statuslampje waarmee je kunt checken of je toestel helemaal niet meer werkt of dat er nog activiteit is. In de meeste gevallen kun je het probleem zelf oplossen of laat je het repareren door een specialist.

Met deze tips kun je zelf proberen om het probleem van een niet-opstartende Samsung op te lossen. Als je er zelf niet uitkomt, kun je altijd langskomen  Onze ervaren reparateurs helpen je graag bij het oplossen van het probleem.

5: Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?