De Techreus

EN NL

Samsung wil niet starten? Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een diagnose.

Je Samsung start niet op? Dit is wat je moet doen!

Is jouw Samsung niet meer opgestart of gaat hij aan en meteen weer uit? Dit is een vervelend probleem waar niemand op zit te wachten. We gebruiken onze smartphone namelijk voor bijna alles en nemen hem overal mee naartoe. Gelukkig kun je dit probleem meestal zelf oplossen. In deze blog leggen we uit wat je kunt doen als jouw Samsung niet opstart en gaan we in op verschillende punten.

1. Samsung start niet meer op? Check de stroomtoevoer

Als jouw Samsung niet meer aangaat, kan dit aan de stroomtoevoer liggen. Het kan zijn dat je oplaadkabel, adapter of stopcontact niet werkt. Test verschillende opladers om uit te sluiten dat het probleem niet aan de stroomtoevoer ligt. Een ander veelvoorkomend probleem is stof in de oplaadpoort. Hierdoor kan de oplaadpoort geen verbinding maken met de oplader en wordt je batterij niet opgeladen. Je kunt het stof zelf verwijderen met een dun voorwerp, maar we raden aan om dit te laten doen door een specialist om permanente schade te voorkomen.

2. Samsung gaat niet meer aan door waterschade

Is jouw telefoon of tablet in aanraking gekomen met water? Zet het apparaat dan direct uit en haal de sim- of SD-kaarthouder eruit, zodat het water kan verdampen. Ga zo snel mogelijk naar een professionele smartphone reparateur om verdere schade te voorkomen. Wil je meer weten over waterschade? Lees dan onze blog over waterschade reparatie.

3. Mogelijk is je batterij toe aan vervanging

Een defecte batterij kan de reden zijn dat jouw Samsung niet opstart. Laat bij een specialist een gratis diagnose uitvoeren om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Ook raden we aan om elke twee jaar je batterij te vervangen voor de hoogste kwaliteit batterij in je telefoon of tablet.

4. Samsung zwart scherm

Krijgt jouw Samsung een zwart scherm na een val? Of geeft jouw Samsung zonder aanleiding een zwart scherm? Er kunnen verschillende redenen zijn voor een defect scherm. Als je scherm stuk is, kun je dit meestal zien. Is je LCD- of OLED-scherm kapot, dan kun je dit niet zien omdat dit een intern probleem is. De meeste Samsung toestellen hebben een statuslampje waarmee je kunt checken of je toestel helemaal niet meer werkt of dat er nog activiteit is. In de meeste gevallen kun je het probleem zelf oplossen of laat je het repareren door een specialist.

Met deze tips kun je zelf proberen om het probleem van een niet-opstartende Samsung op te lossen. Als je er zelf niet uitkomt, kun je altijd langskomen  Onze ervaren reparateurs helpen je graag bij het oplossen van het probleem.

5: Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?