De Techreus

EN NL

iPhone Reparatie Aan Huis Service

iPhone Reparatie Aan Huis: Snel, Betrouwbaar en Comfortabel

Stel je voor: je iPhone heeft een probleem, maar de gedachte om de deur uit te moeten, weerhoudt je ervan om een reparatie te laten uitvoeren. Bij De Techreus begrijpen we dat gemak cruciaal is in ons drukke leven. Daarom introduceren wij onze unieke “iPhone Reparatie Aan Huis” service, speciaal voor de inwoners van Den Haag en omstreken.

Voordelen van onze aan huis service:

  1. Gemak: Geen behoefte om de deur uit te gaan. Wij komen naar je toe, waar en wanneer het jou uitkomt.
  2. Professioneel: Onze gekwalificeerde technici zijn uitgerust met de nodige tools en onderdelen om je iPhone ter plekke te repareren.
  3. Veiligheid: Jouw data blijft privé. De reparatie wordt uitgevoerd voor jouw ogen, zodat je zeker weet dat jouw informatie veilig blijft.
  4. Snelheid: Ons doel is om de reparatie binnen een uur te voltooien, zodat je snel weer aan de slag kunt met een volledig functionerende iPhone.

Of het nu gaat om een batterij die vervangen moet worden, een scherm dat gebarsten is of een andere technische kwestie, De Techreus staat voor je klaar met de “iPhone Reparatie Aan Huis” service.

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?