De Techreus

EN NL

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

Bent u op zoek naar oplossingen voor problemen met uw telefoon?

Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als toonaangevende reparatiewinkel van De TechReus hebben wij jarenlange ervaring in het repareren van verschillende soorten telefoons. In dit blog willen we u alles vertellen over de meest voorkomende telefoonproblemen en hoe u deze zelf kunt oplossen of door ons kunt laten repareren.

  1. Het scherm van uw telefoon is gebarsten Een gebarsten scherm is een veelvoorkomend probleem bij telefoons en kan verschillende oorzaken hebben, zoals vallen of stoten. Als het scherm van uw telefoon gebarsten is, kunt u het beste zo snel mogelijk naar een professionele reparatiewinkel zoals De TechReus brengen. In sommige gevallen kunt u ook zelf een reparatieset kopen en het scherm vervangen.

  2. De batterij gaat snel leeg Als uw telefoon snel leeg raakt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat de batterij versleten is. In dat geval kunt u het beste een nieuwe batterij laten installeren door een professionele reparatiewinkel. Andere oorzaken kunnen zijn dat uw telefoon te veel apps draait of dat de helderheid van uw scherm te hoog is ingesteld.

  3. Problemen met het opladen van uw telefoon Als uw telefoon niet meer goed oplaadt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat de oplaadpoort verstopt is met stof en vuil. In dat geval kunt u het beste de oplaadpoort schoonmaken met een tandenborstel. Als dit niet helpt, kan het zijn dat de oplaadpoort beschadigd is en vervangen moet worden.

  4. Problemen met de camera Als uw telefoon problemen heeft met de camera, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat de lens van de camera vuil is. In dat geval kunt u het beste de lens schoonmaken met een microvezeldoekje. Als dit niet helpt, kan het zijn dat de camera zelf beschadigd is en vervangen moet worden.

  5. Problemen met het geluid Als u problemen heeft met het geluid van uw telefoon, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat de luidspreker beschadigd is. In dat geval kunt u het beste de luidspreker laten vervangen door een professionele reparatiewinkel zoals De TechReus. Andere oorzaken kunnen zijn dat de volumeknoppen niet goed werken of dat de geluidsinstellingen van uw telefoon verkeerd zijn ingesteld.

  6. Problemen met de software Als uw telefoon problemen heeft met de software, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat uw telefoon niet up-to-date is. In dat geval kunt u het beste de nieuwste software-update installeren. Andere oorzaken kunnen zijn dat uw telefoon te veel apps draait of dat er een virus op uw telefoon zit. In dat geval kunt u het beste uw tele

Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?