De Techreus

EN NL

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

Bent u op zoek naar oplossingen voor problemen met uw telefoon?

Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als toonaangevende reparatiewinkel van De TechReus hebben wij jarenlange ervaring in het repareren van verschillende soorten telefoons. In dit blog willen we u alles vertellen over de meest voorkomende telefoonproblemen en hoe u deze zelf kunt oplossen of door ons kunt laten repareren.

  1. Het scherm van uw telefoon is gebarsten Een gebarsten scherm is een veelvoorkomend probleem bij telefoons en kan verschillende oorzaken hebben, zoals vallen of stoten. Als het scherm van uw telefoon gebarsten is, kunt u het beste zo snel mogelijk naar een professionele reparatiewinkel zoals De TechReus brengen. In sommige gevallen kunt u ook zelf een reparatieset kopen en het scherm vervangen.

  2. De batterij gaat snel leeg Als uw telefoon snel leeg raakt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat de batterij versleten is. In dat geval kunt u het beste een nieuwe batterij laten installeren door een professionele reparatiewinkel. Andere oorzaken kunnen zijn dat uw telefoon te veel apps draait of dat de helderheid van uw scherm te hoog is ingesteld.

  3. Problemen met het opladen van uw telefoon Als uw telefoon niet meer goed oplaadt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat de oplaadpoort verstopt is met stof en vuil. In dat geval kunt u het beste de oplaadpoort schoonmaken met een tandenborstel. Als dit niet helpt, kan het zijn dat de oplaadpoort beschadigd is en vervangen moet worden.

  4. Problemen met de camera Als uw telefoon problemen heeft met de camera, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat de lens van de camera vuil is. In dat geval kunt u het beste de lens schoonmaken met een microvezeldoekje. Als dit niet helpt, kan het zijn dat de camera zelf beschadigd is en vervangen moet worden.

  5. Problemen met het geluid Als u problemen heeft met het geluid van uw telefoon, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat de luidspreker beschadigd is. In dat geval kunt u het beste de luidspreker laten vervangen door een professionele reparatiewinkel zoals De TechReus. Andere oorzaken kunnen zijn dat de volumeknoppen niet goed werken of dat de geluidsinstellingen van uw telefoon verkeerd zijn ingesteld.

  6. Problemen met de software Als uw telefoon problemen heeft met de software, kan dat verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat uw telefoon niet up-to-date is. In dat geval kunt u het beste de nieuwste software-update installeren. Andere oorzaken kunnen zijn dat uw telefoon te veel apps draait of dat er een virus op uw telefoon zit. In dat geval kunt u het beste uw tele

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?