De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Wij bieden uitgebreide reparatiediensten en oplossingen voor zakelijke klanten. Met onze snelle en betrouwbare service kunt u erop vertrouwen dat uw apparaten snel worden gerepareerd.

Word zakelijk klant van De Techreus

Onze missie is om uw bedrijf operationeel te houden door middel van snelle en betrouwbare reparaties van uw mobiele apparaten.

Op maat gemaakte oplossingen

Onze zakelijke klanten hebben vaak specifieke behoeften op het gebied van mobiele apparaten en accessoires. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Snelle reparaties 

Wij begrijpen dat mobiele apparaten een belangrijk onderdeel zijn van uw bedrijfsactiviteiten. Onze getrainde technici staan klaar om uw apparaten snel en efficiënt te repareren, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk het is om uw zakelijke telefoons altijd in topconditie te houden, zodat u uw werk zonder onderbrekingen kunt uitvoeren. Onze deskundige technici hebben uitgebreide ervaring in het repareren van een breed scala aan telefoonproblemen. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een kapotte oplaadpoort of een softwareprobleem, wij hebben de kennis en vaardigheden om het snel en efficiënt op te lossen.

Wanneer u uw telefoon laat repareren bij De Techreus, kunt u er zeker van zijn dat u snel weer aan het werk kunt. We bieden snelle en betrouwbare reparatieservices voor uw zakelijke telefoon. Bovendien zijn onze reparatieservices betaalbaar en passen ze binnen uw budget, zodat u niet te veel hoeft uit te geven aan het repareren van uw telefoon.

Als u geen tijd heeft om uw telefoon naar ons te brengen, bieden we ook reparaties op locatie aan. Met onze reparatiebus kunnen we naar uw bedrijf komen en ter plekke reparaties uitvoeren, wat u tijd en moeite bespaart.

Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons de ideale keuze voor uw telefoonreparatiebehoeften. Of u nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf bent, wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat u uw werk zonder onderbrekingen kunt uitvoeren.

Dus als u op zoek bent naar betrouwbare, snelle en efficiënte reparatieservices voor uw zakelijke telefoon, dan bent u bij De Techreus aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken voor telefoon reparatie op locatie of in onze werkplaats.

Nouri Bou
Nouri Bou
2023-05-17
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
2023-05-14
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
2023-05-14
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
2023-05-03
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
2023-04-25
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
2023-04-05
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
2023-04-05
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?