De Techreus

EN NL

Wij bieden uitgebreide reparatiediensten en oplossingen voor zakelijke klanten. Met onze snelle en betrouwbare service kunt u erop vertrouwen dat uw apparaten snel worden gerepareerd.

Word zakelijk klant van De Techreus

Onze missie is om uw bedrijf operationeel te houden door middel van snelle en betrouwbare reparaties van uw mobiele apparaten.

Op maat gemaakte oplossingen

Onze zakelijke klanten hebben vaak specifieke behoeften op het gebied van mobiele apparaten en accessoires. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Snelle reparaties 

Wij begrijpen dat mobiele apparaten een belangrijk onderdeel zijn van uw bedrijfsactiviteiten. Onze getrainde technici staan klaar om uw apparaten snel en efficiënt te repareren, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk het is om uw zakelijke telefoons altijd in topconditie te houden, zodat u uw werk zonder onderbrekingen kunt uitvoeren. Onze deskundige technici hebben uitgebreide ervaring in het repareren van een breed scala aan telefoonproblemen. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een kapotte oplaadpoort of een softwareprobleem, wij hebben de kennis en vaardigheden om het snel en efficiënt op te lossen.

Wanneer u uw telefoon laat repareren bij De Techreus, kunt u er zeker van zijn dat u snel weer aan het werk kunt. We bieden snelle en betrouwbare reparatieservices voor uw zakelijke telefoon. Bovendien zijn onze reparatieservices betaalbaar en passen ze binnen uw budget, zodat u niet te veel hoeft uit te geven aan het repareren van uw telefoon.

Als u geen tijd heeft om uw telefoon naar ons te brengen, bieden we ook reparaties op locatie aan. Met onze reparatiebus kunnen we naar uw bedrijf komen en ter plekke reparaties uitvoeren, wat u tijd en moeite bespaart.

Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons de ideale keuze voor uw telefoonreparatiebehoeften. Of u nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf bent, wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat u uw werk zonder onderbrekingen kunt uitvoeren.

Dus als u op zoek bent naar betrouwbare, snelle en efficiënte reparatieservices voor uw zakelijke telefoon, dan bent u bij De Techreus aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken voor telefoon reparatie op locatie of in onze werkplaats.

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?