De Techreus

EN NL

Nintendo Switch Laad Niet Meer Op?

Nintendo Laad Niet Op? De Techreus in Den Haag Heeft De Oplossing!

Mogelijke Oorzaken & Onze Oplossingen:

 1. Defecte USB-C poort:

  • Vaak is een beschadigde USB-C poort de boosdoener als je Nintendo niet oplaadt. Bij De Techreus vervangen we deze vakkundig zodat je Switch weer probleemloos oplaadt.
 2. Probleem met de P13 Chip:

  • De P13 chip speelt een cruciale rol in het opladen van je Nintendo. Is deze chip defect? Wij hebben de expertise in huis om deze te vervangen, zodat je weer snel verder kunt gamen.
 3. M92 Chip Vervangen:

  • Een defecte M92 chip kan ook zorgen voor oplaadproblemen. Wij weten precies hoe je deze moet  vervangen, waardoor je Nintendo weer goed functioneert.

Onze ervaren Techreuzen zijn gespecialiseerd in het snel en efficiënt oplossen van alle voorkomende Nintendo-problemen. Of het nu gaat om Oplaadproblemen, schermproblemen of softwarefouten, wij hebben de kennis en de tools om je weer snel op weg te helpen.

Waarom kiezen voor De Techreus in Den Haag voor je Nintendo reparatie?

 • Snel & Betrouwbaar: Onze snelle service zorgt ervoor dat je niet lang zonder je geliefde Nintendo hoeft te zitten.
 • Deskundige Technici: Met jarenlange ervaring in de branche, kun je vertrouwen op onze expertise.
 • Concurrerende Prijzen: Kwalitatieve reparatie hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Bij ons krijg je waar voor je geld.

Heb je last van een Nintendo die niet oplaadt of andere problemen met je gameconsole? Wacht niet langer en laat je Nintendo professioneel repareren bij De Techreus in Den Haag. Bel ons nu of klik hier en boek een afspraak en zorg dat je weer zorgeloos kunt gamen!

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?