De Techreus

EN NL

Samsung wil niet starten? wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel weer werkt. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een diagnose

Je Samsung laadt niet op? 

  1. Stroomtoevoer nalopen
  2. Stof in oplaadpoort
  3. Originele oplader gebruiken
  4. Kapotte batterij vervangen
  5. Samsung oplaadpoort repareren

Samsung laadt niet op?

Check de adapter, oplaadkabel of stroomtoevoer Het kan voorkomen dat je denkt dat er iets mis is met je Samsung, terwijl het eigenlijk aan de adapter, oplaadkabel of stroomtoevoer ligt. Om dit uit te sluiten kan je het best een andere oplaadkabel en adapter gebruiken. Zo kun je uitsluiten dat dit het probleem is. Het is ook aan te raden om te controleren of het stopcontact waarop je de oplader hebt aangesloten, werkt. Probeer de oplader in een ander stopcontact om te zien of dit het probleem verhelpt.

Pro tip: Zet je Samsung uit en weer aan, soms kan dit ook helpen.

Samsung laadt niet meer op door stof in de oplaadpoort

Als er stof of ander vuil in de oplaadpoort van je Samsung zit, kan dit ervoor zorgen dat je Samsung niet meer oplaadt. Je kan zelf proberen om stof te verwijderen uit de connector. Pak een pincet of een ander dun voorwerp en probeer voorzichtig de stof te verwijderen. Wees hierbij voorzichtig, want als je te hardhandig te werk gaat kan je de connector permanent beschadigen. Als je het niet aandurft kun je altijd langskomen bij De Techreus. Wij bieden onze klanten altijd de mogelijkheid om een onderzoek te doen, waarbij we onder andere de oplaadpoort helemaal schoonmaken.

Originele oplader heeft ook invloed

Het gebruik van een onjuist gecertificeerde kabel kan de accu van je Samsung beschadigen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt in het aanschaffen van een nieuwe oplader. Lees onze blog over de Samsung-oplader voor meer informatie.

Samsung laadt niet op door een kapotte batterij

Als de accu van je Samsung in een dusdanig slechte staat is dat je problemen ervaart met het opladen van je telefoon, dan is het tijd voor een nieuwe accu. Bij De Techreus raden we aan om elke twee jaar je accu te vervangen als je verzekert wilt zijn van de hoogste kwaliteit accu in je Samsung.

Samsung oplaadpoort repareren

Is het probleem nog steeds niet verholpen? Dan kan het zijn dat de oplaadpoort van je Samsung beschadigd is. In sommige gevallen is er sprake van een kapotte accu. Het is dan belangrijk dat je naar een professionele reparateur gaat. Bij De Techreus doen wij een diagnose om te achterhalen waarom de oplaadpoort of accu niet meer werkt. 

Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?