De Techreus

EN NL

Samsung wil niet starten? wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel weer werkt. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een diagnose

Je Samsung laadt niet op? 

  1. Stroomtoevoer nalopen
  2. Stof in oplaadpoort
  3. Originele oplader gebruiken
  4. Kapotte batterij vervangen
  5. Samsung oplaadpoort repareren

Samsung laadt niet op?

Check de adapter, oplaadkabel of stroomtoevoer Het kan voorkomen dat je denkt dat er iets mis is met je Samsung, terwijl het eigenlijk aan de adapter, oplaadkabel of stroomtoevoer ligt. Om dit uit te sluiten kan je het best een andere oplaadkabel en adapter gebruiken. Zo kun je uitsluiten dat dit het probleem is. Het is ook aan te raden om te controleren of het stopcontact waarop je de oplader hebt aangesloten, werkt. Probeer de oplader in een ander stopcontact om te zien of dit het probleem verhelpt.

Pro tip: Zet je Samsung uit en weer aan, soms kan dit ook helpen.

Samsung laadt niet meer op door stof in de oplaadpoort

Als er stof of ander vuil in de oplaadpoort van je Samsung zit, kan dit ervoor zorgen dat je Samsung niet meer oplaadt. Je kan zelf proberen om stof te verwijderen uit de connector. Pak een pincet of een ander dun voorwerp en probeer voorzichtig de stof te verwijderen. Wees hierbij voorzichtig, want als je te hardhandig te werk gaat kan je de connector permanent beschadigen. Als je het niet aandurft kun je altijd langskomen bij De Techreus. Wij bieden onze klanten altijd de mogelijkheid om een onderzoek te doen, waarbij we onder andere de oplaadpoort helemaal schoonmaken.

Originele oplader heeft ook invloed

Het gebruik van een onjuist gecertificeerde kabel kan de accu van je Samsung beschadigen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt in het aanschaffen van een nieuwe oplader. Lees onze blog over de Samsung-oplader voor meer informatie.

Samsung laadt niet op door een kapotte batterij

Als de accu van je Samsung in een dusdanig slechte staat is dat je problemen ervaart met het opladen van je telefoon, dan is het tijd voor een nieuwe accu. Bij De Techreus raden we aan om elke twee jaar je accu te vervangen als je verzekert wilt zijn van de hoogste kwaliteit accu in je Samsung.

Samsung oplaadpoort repareren

Is het probleem nog steeds niet verholpen? Dan kan het zijn dat de oplaadpoort van je Samsung beschadigd is. In sommige gevallen is er sprake van een kapotte accu. Het is dan belangrijk dat je naar een professionele reparateur gaat. Bij De Techreus doen wij een diagnose om te achterhalen waarom de oplaadpoort of accu niet meer werkt. 

Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Bjorn van Z
Bjorn van Z
2023-07-05
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
2023-06-28
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
2023-05-17
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
2023-05-14
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
2023-05-14
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
2023-05-03
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
2023-04-25
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
2023-04-05
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
2023-04-05
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?