De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Samsung scherm werkt niet?
wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel weer werkt. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een diagnose!

Samsung Scherm reageert niet

  1. Mogelijke schermproblemen die het niet reageren van je Samsung veroorzaken

  2. Mogelijke moederbordproblemen die het niet reageren van je Samsung veroorzaken

  3. Een gratis diagnose laten uitvoeren bij De TechReus

1. Mogelijke schermproblemen

Bij De Techreus hebben we gemerkt dat een niet-reagerend touchscreen op een Samsung vaak wordt veroorzaakt door schermproblemen in plaats van hardwareproblemen. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door fysieke schade aan het scherm, zoals barsten of krassen. Maar soms is het probleem niet zo duidelijk zichtbaar en is er geen zichtbare schade aan de oppervlakte van het scherm. In dat geval kunnen we het scherm vervangen om het probleem op te lossen.

  1. Mogelijke moederbordproblemen die het niet reageren van je Samsung veroorzaken

In zeldzame gevallen kan het probleem van het niet-reagerende scherm op je Samsung worden veroorzaakt door een intern defect in het moederbord van je smartphone. Dit is een uiterst complex probleem dat alleen kan worden opgelost door een deskundige reparateur. Bij De Techreus hebben we een moederbord specialist die de meeste problemen kan oplossen.

  1. Een onderzoek laten uitvoeren bij De TechReus

Als je niet zeker weet wat het probleem is met je Samsung-apparaat, kan De Techreus een diagnose voor je uitvoeren. Onze specialisten zullen je apparaat grondig onderzoeken en de oorzaak van het probleem vaststellen. Vervolgens zullen we je een duidelijke uitleg geven van de problemen en de mogelijke oplossing, samen met de kosten voor reparatie. Uiteraard ben je na het onderzoek niet verplicht om een reparatie uit te voeren.

5: Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?