De Techreus

EN NL

Samsung scherm werkt niet?
wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel weer werkt. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een diagnose!

Samsung Scherm reageert niet

  1. Mogelijke schermproblemen die het niet reageren van je Samsung veroorzaken

  2. Mogelijke moederbordproblemen die het niet reageren van je Samsung veroorzaken

  3. Een gratis diagnose laten uitvoeren bij De TechReus

1. Mogelijke schermproblemen

Bij De Techreus hebben we gemerkt dat een niet-reagerend touchscreen op een Samsung vaak wordt veroorzaakt door schermproblemen in plaats van hardwareproblemen. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door fysieke schade aan het scherm, zoals barsten of krassen. Maar soms is het probleem niet zo duidelijk zichtbaar en is er geen zichtbare schade aan de oppervlakte van het scherm. In dat geval kunnen we het scherm vervangen om het probleem op te lossen.

2. Mogelijke moederbordproblemen die het niet reageren van je Samsung veroorzaken

In zeldzame gevallen kan het probleem van het niet-reagerende scherm op je Samsung worden veroorzaakt door een intern defect in het moederbord van je smartphone. Dit is een uiterst complex probleem dat alleen kan worden opgelost door een deskundige reparateur. Bij De Techreus hebben we een moederbord specialist die de meeste problemen kan oplossen.

3. Een onderzoek laten uitvoeren bij De TechReus

Als je niet zeker weet wat het probleem is met je Samsung-apparaat, kan De Techreus een diagnose voor je uitvoeren. Onze specialisten zullen je apparaat grondig onderzoeken en de oorzaak van het probleem vaststellen. Vervolgens zullen we je een duidelijke uitleg geven van de problemen en de mogelijke oplossing, samen met de kosten voor reparatie. Uiteraard ben je na het onderzoek niet verplicht om een reparatie uit te voeren.

5: Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?