De Techreus

EN NL

De Techreus zorgt ervoor dat uw telefoon snel weer werkt. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een diagnose

Dit zijn de meest voorkomende problemen waneer je samsung camera niet werkt.

 

1. Samsung camera glas is stuk

2. Samsung camera is wazig en stelt niet meer scherp

3. Samsung camera trilt 

4. Samsung camera geeft zwart beeld

5. Samsung camera trilt

 

1. Samsung camera glas is stuk:

Als er een barst in je camera glas zit, kan dit zorgen voor rare vlekken in het beeld. ook kan het zijn dat je samsung camera wazig is of niet meer scherp stelt. Als er vuil of water via de barst in je Samsung camera binnendringt, kan dit op den duur voor meer schade zorgen. gelukkig kan De Techreus uw camera glas snel weer herstellen

2. Samsung camera is wazig en stelt niet meer scherp

Als de camera niet meer scherp stelt en wazig beeld vertoont, kan dit worden veroorzaakt door het laten vallen van de telefoon, waterschade of trillingen tijdens het gebruik van de telefoon.

3. Samsung camera trilt

Als het beeld trilt wanneer je je telefoon stil houdt, is de optische beeldstabilisator waarschijnlijk stuk. Dit kan gebeuren als je de telefoon laat vallen in een houder gebruikt. Door het vervangen van de camera wordt dit probleem opgelost.                      Deze reparatie kunnen we op locatie uit voeren.

4. Samsung camera geeft zwart beeld                                                                                      

Als de achter camera zwart beeld geeft of er geen beeld is bij het openen van de selfie camera aan de voorkant, controleer dan eerst of er niets voor de lens zit. Als dit niet het geval is, probeer dan je Samsung te resetten door de aan/uit knop en de volume omlaag knop tegelijkertijd tien seconden lang in te drukken. Als dit niet werkt, voer dan een software herstel uit na het maken van een back-up. Als dit ook niet werkt, is er waarschijnlijk sprake van een hardware probleem waarbij je ons kunt raadplegen.

5. Neem contact met ons op!

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

in de meeste gevallen kunnen wij uw Samsung vandaag nog repareren  

 

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?