De Techreus

EN NL

De Techreus zorgt ervoor dat uw telefoon snel weer werkt. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een diagnose

Dit zijn de meest voorkomende problemen waneer je samsung camera niet werkt.

 

1. Samsung camera glas is stuk

2. Samsung camera is wazig en stelt niet meer scherp

3. Samsung camera trilt 

4. Samsung camera geeft zwart beeld

5. Samsung camera trilt

 

1. Samsung camera glas is stuk:

Als er een barst in je camera glas zit, kan dit zorgen voor rare vlekken in het beeld. ook kan het zijn dat je samsung camera wazig is of niet meer scherp stelt. Als er vuil of water via de barst in je Samsung camera binnendringt, kan dit op den duur voor meer schade zorgen. gelukkig kan De Techreus uw camera glas snel weer herstellen

2. Samsung camera is wazig en stelt niet meer scherp

Als de camera niet meer scherp stelt en wazig beeld vertoont, kan dit worden veroorzaakt door het laten vallen van de telefoon, waterschade of trillingen tijdens het gebruik van de telefoon.

3. Samsung camera trilt

Als het beeld trilt wanneer je je telefoon stil houdt, is de optische beeldstabilisator waarschijnlijk stuk. Dit kan gebeuren als je de telefoon laat vallen in een houder gebruikt. Door het vervangen van de camera wordt dit probleem opgelost.                      Deze reparatie kunnen we op locatie uit voeren.

4. Samsung camera geeft zwart beeld                                                                                      

Als de achter camera zwart beeld geeft of er geen beeld is bij het openen van de selfie camera aan de voorkant, controleer dan eerst of er niets voor de lens zit. Als dit niet het geval is, probeer dan je Samsung te resetten door de aan/uit knop en de volume omlaag knop tegelijkertijd tien seconden lang in te drukken. Als dit niet werkt, voer dan een software herstel uit na het maken van een back-up. Als dit ook niet werkt, is er waarschijnlijk sprake van een hardware probleem waarbij je ons kunt raadplegen.

5. Neem contact met ons op!

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

in de meeste gevallen kunnen wij uw Samsung vandaag nog repareren  

 

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?