De Techreus

EN NL

Achterkant iPhone Vervangen | Met Apple Logo

Achterkant iPhone Vervangen: Waarom Kwaliteit Hier Het Belangrijkst Is

Een beschadigde achterkant van je iPhone kan ook de levensduur en functionaliteit van je toestel beïnvloeden. Gelukkig ben je bij De Techreus aan het juiste adres voor de vervanging van de achterkant van je iPhone.

Waarom De Achterkant Van Je iPhone Vervangen?

Een gebarsten of beschadigde achterkant kan ervoor zorgen dat je iPhone meer vatbaar wordt voor verdere schade. Denk hierbij aan stof, vuil en zelfs water dat je toestel kan binnendringen, wat kan leiden tot grotere problemen.

Kies Voor De Techreus

Het vervangen van de achterkant van je iPhone is een nauwkeurige klus. Bij De Techreus garanderen we een vakkundige achterkant iPhone reparatie met apple logo wij gebruiken enkel de beste kwaliteit onderdelen. Ons getrainde team zorgt ervoor dat jouw iPhone er weer uitziet en voelt als nieuw.

Concurrerende Prijzen & Garantie

Naast onze deskundigheid, bieden we ook concurrerende prijzen voor de vervanging van de achterkant van je iPhone. Bovendien profiteer je van onze 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie, zodat je met een gerust hart je toestel aan ons toevertrouwt.

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?