De Techreus

EN NL

Nintendo Switch Reparatie Service

Nintendo Switch Reparatie in Den Haag: Snel en Betrouwbaar bij De Techreus

Als je op zoek bent naar een betrouwbare Nintendo Switch reparatieservice in Den Haag, dan ben je bij De Techreus aan het juiste adres. Gamers weten hoe frustrerend het kan zijn als hun geliefde console niet naar behoren werkt. Het goede nieuws is dat wij bij De Techreus gespecialiseerd zijn in het oplossen van alle Nintendo Switch gerelateerde problemen, en we doen dit snel, efficiënt en professioneel.

Soorten Nintendo Switch Reparaties die wij aanbieden:

  1. Schermvervanging: Is het scherm van je Switch gebarsten of vertoont het vreemde kleuren? Wij vervangen het voor je.
  2. Batterijproblemen: Als je Nintendo Switch niet goed oplaadt of snel leegloopt, is het tijd voor een batterijvervanging.
  3. Joy-Con Reparatie: Problemen met drifting of niet reagerende knoppen? Wij fixen het voor je.
  4. Softwareproblemen: Ervaar je problemen bij het opstarten of vastlopers? Laat onze experts een kijkje nemen.
  5. Oplaadpoort reparatie: Als je console niet oplaadt, kan het probleem bij de oplaadpoort liggen. Wij zorgen dat je weer snel kunt gamen.
  6. Luidspreker- en Geluidsproblemen: Geen geluid of vervormd geluid? Wij lossen het op.
  7. Vervanging van behuizing: Is de achterkant van je Switch beschadigd? Wij kunnen deze voor je vervangen.
  8. Gegevensherstel: Belangrijke savegames kwijt? Laat ons helpen met gegevensherstel.

Bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk je Nintendo Switch voor je is. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige reparaties aan, maar zorgen we ook dat je console zo snel mogelijk weer bij je terug is. En natuurlijk worden alle reparaties uitgevoerd met gebruik van de beste kwaliteit onderdelen.

Kom in Actie! Wacht niet langer en laat je Nintendo Switch repareren door de experts van De Techreus in Den Haag. Bel ons vandaag nog of boek direct een afspraak online. Je gaming-avonturen hoeven niet lang onderbroken te worden. Bij De Techreus ben je in goede handen.

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?