De Techreus

EN NL

iPad Reparatie Service

Professionele iPad Reparatie? Vertrouw op De Techreus!

Soms kan het lastig zijn om een betrouwbaar adres te vinden voor je iPad reparatie. Maar de zoektocht is voorbij! Gevestigd in het hart van Den Haag biedt De Techreus eersteklas services voor alle iPad problemen.

Waarom kiezen voor De Techreus voor iPad reparaties?

  1. Allround Service: Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die zijn lading verliest, of andere technische uitdagingen, wij staan klaar met een breed scala aan iPad reparatiediensten.

  2. Expertise in iPad Herstel: Ons team bestaat uit ervaren technici die grondig getraind zijn in de nuances van iPad reparaties, verzekerd van kwalitatief hoogwaardige service.

  3. Reparatie Aan Huis: Geen tijd of mogelijkheid om ons te bezoeken? Geen zorgen! Met onze unieke aan huis service komen wij naar jou toe en zorgen we dat je iPad weer als nieuw werkt.

  4. Eerlijke Tarieven & 6 Maanden Garantie: Bij De Techreus combineren we kwaliteit met concurrerende prijzen. En als blijk van vertrouwen in ons werk, bieden we een 6 maanden garantie op alle reparaties.

De Techreus: De Go-To Specialist voor iPad Reparaties

Als je iPad kapot is, wil je een expert die je kunt vertrouwen. Met jarenlange ervaring en een reputatie van betrouwbaarheid, staat De Techreus voor je klaar als dé specialist in iPad onderhoud en reparaties.

Is je iPad toe aan een professionele touch? Heb je een betrouwbare iPad reparatie nodig? Boek direct een afspraak of bel met De Techreus. Laat ons je iPad terugbrengen naar zijn optimale werking, ondersteund door onze 6 maanden garantie.

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?