De Techreus

EN NL

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

Smartphone valt uit problemen: Zo los je het op met De TechReus

Een uitvallende smartphone kan behoorlijk vervelend zijn. Het kan allerlei oorzaken hebben, zoals batterijproblemen, water- of valschade, softwarefouten of problemen met de kou. Gelukkig kan De TechReus je helpen bij het oplossen van deze problemen. In deze blog bespreken we de verschillende oorzaken van een uitvallende smartphone en welke stappen je kunt nemen om het op te lossen. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw uitvallende smartphone kunt repareren.

Help! Een batterijprobleem

Als je smartphone steeds uitvalt terwijl de batterij vol is, kan een batterijprobleem de oorzaak zijn. De batterij denkt misschien dat er nog 20% batterijduur over is, terwijl de batterij eigenlijk helemaal leeg is (op 0%). In dat geval kun je proberen om zelf een harde reset uit te voeren. Helpt dit niet? Dan heeft je smartphone waarschijnlijk een nieuwe batterij nodig. Bij De TechReus kunnen we je helpen met het vervangen van je batterij. Heb je een iPhone en heb je dit probleem? Lees dan onze blog over iPhone valt steeds uit.

Telefoon valt uit bij gebruik van bepaalde apps

Valt je smartphone vaak uit als je bepaalde apps gebruikt? Dan kan een software-reparatie de oplossing zijn. Je kunt bij De TechReus terecht voor een software-reparatie, maar je kunt het ook zelf uitvoeren. In onze blog over software-herstel kun je lezen hoe je dit zelf kunt doen. Zorg er wel voor dat je je smartphone eerst back-upt, zodat je geen gegevens verliest.

Telefoon heeft waterschade

Heb je je smartphone onlangs in het water laten vallen? Dat is jammer! Water in je smartphone kan kortsluiting veroorzaken. Dit kan de reden zijn waarom je scherm steeds uitvalt. Als je waterschade hebt, kom dan zo snel mogelijk naar De TechReus voor een waterschade-reiniging. Hoe langer het water in je smartphone blijft, hoe meer interne schade het kan veroorzaken. Bijvoorbeeld roest op de onderdelen. En dan kan je smartphone uiteindelijk helemaal kapot gaan.

Telefoon valt uit tijdens het bellen

Heb je een Samsung-telefoon en valt je telefoon steeds uit tijdens het bellen? Dan betekent dit waarschijnlijk dat je batterij moet worden vervangen. Je batterij kan het bellen waarschijnlijk niet meer aan. Er is maar één oplossing: een nieuwe batterij. Hier lees je wat het vervangen van je Samsung-batterij inhoudt.

Telefoon valt uit door de kou

Valt je scherm steeds uit als het heel koud is buiten? Dan kan dit aan de kou liggen. Lees meer hierover in onze blog over wat de kou met je batterij doet.

Kom langs voor een gratis diagnose

Zit je vast en kom je er niet uit? Dan raden we aan om langs te komen bij De TechReus voor professionele hulp. Bij De TechReus doen we altijd eerst een

Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?