De Techreus

EN NL

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

Smartphone valt uit problemen: Zo los je het op met De TechReus

Een uitvallende smartphone kan behoorlijk vervelend zijn. Het kan allerlei oorzaken hebben, zoals batterijproblemen, water- of valschade, softwarefouten of problemen met de kou. Gelukkig kan De TechReus je helpen bij het oplossen van deze problemen. In deze blog bespreken we de verschillende oorzaken van een uitvallende smartphone en welke stappen je kunt nemen om het op te lossen. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw uitvallende smartphone kunt repareren.

Help! Een batterijprobleem

Als je smartphone steeds uitvalt terwijl de batterij vol is, kan een batterijprobleem de oorzaak zijn. De batterij denkt misschien dat er nog 20% batterijduur over is, terwijl de batterij eigenlijk helemaal leeg is (op 0%). In dat geval kun je proberen om zelf een harde reset uit te voeren. Helpt dit niet? Dan heeft je smartphone waarschijnlijk een nieuwe batterij nodig. Bij De TechReus kunnen we je helpen met het vervangen van je batterij. Heb je een iPhone en heb je dit probleem? Lees dan onze blog over iPhone valt steeds uit.

Telefoon valt uit bij gebruik van bepaalde apps

Valt je smartphone vaak uit als je bepaalde apps gebruikt? Dan kan een software-reparatie de oplossing zijn. Je kunt bij De TechReus terecht voor een software-reparatie, maar je kunt het ook zelf uitvoeren. In onze blog over software-herstel kun je lezen hoe je dit zelf kunt doen. Zorg er wel voor dat je je smartphone eerst back-upt, zodat je geen gegevens verliest.

Telefoon heeft waterschade

Heb je je smartphone onlangs in het water laten vallen? Dat is jammer! Water in je smartphone kan kortsluiting veroorzaken. Dit kan de reden zijn waarom je scherm steeds uitvalt. Als je waterschade hebt, kom dan zo snel mogelijk naar De TechReus voor een waterschade-reiniging. Hoe langer het water in je smartphone blijft, hoe meer interne schade het kan veroorzaken. Bijvoorbeeld roest op de onderdelen. En dan kan je smartphone uiteindelijk helemaal kapot gaan.

Telefoon valt uit tijdens het bellen

Heb je een Samsung-telefoon en valt je telefoon steeds uit tijdens het bellen? Dan betekent dit waarschijnlijk dat je batterij moet worden vervangen. Je batterij kan het bellen waarschijnlijk niet meer aan. Er is maar één oplossing: een nieuwe batterij. Hier lees je wat het vervangen van je Samsung-batterij inhoudt.

Telefoon valt uit door de kou

Valt je scherm steeds uit als het heel koud is buiten? Dan kan dit aan de kou liggen. Lees meer hierover in onze blog over wat de kou met je batterij doet.

Kom langs voor een gratis diagnose

Zit je vast en kom je er niet uit? Dan raden we aan om langs te komen bij De TechReus voor professionele hulp. Bij De TechReus doen we altijd eerst een

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?