Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

Heeft uw smartphone waterschade opgelopen?

Maakt u zich geen zorgen, De TechReus kan uw telefoon weer als nieuw maken met een waterdichte reparatie!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en de meeste waterschade ontstaat doordat een smartphone in de achterzak wordt gestopt en vervolgens in het toilet valt. Bij De TechReus noemen we dit ook wel de “playmobil”.

Sommige moderne telefoons zijn natuurlijk waterdicht en als u ze in het water laat vallen, zal er niets gebeuren. Maar als uw telefoon niet waterdicht is, is het verstandig om een waterdichte reparatie uit te laten voeren.

Heeft u uw niet-waterdichte telefoon of tablet in het water laten vallen? Probeer dan zo snel mogelijk te handelen volgens het volgende stappenplan.

Stap 1: Zet uw smartphone zo snel mogelijk uit. Als uw scherm niet meer reageert, kunt u ook proberen uw smartphone uit te schakelen door de harde reset-toetscombinatie te gebruiken die veel smartphones hebben.

Stap 2: Zodra uw smartphone is uitgeschakeld, verwijdert u elke hoesje en de SIM-kaarthouder uit het apparaat. Droog daarna uw apparaat af met een doek. Omdat de SIM-kaarthouder uit het apparaat is, kan het water iets verdampen.

Stap 3: Het is belangrijk om uw apparaat NU NIET in de oplader te plaatsen of in te schakelen, omdat dit catastrofale gevolgen kan hebben.

Stap 4: Ga zo snel mogelijk naar een professionele reparateur (zoals De TechReus) waar ze direct kunnen beginnen met een waterdichte reparatie.

Wat gebeurt er met mijn telefoon tijdens een waterdichte reparatie?

Zodra uw smartphone bij De TechReus wordt behandeld, wordt deze direct gedemonteerd. Uw moederbord, het hart van uw smartphone, wordt in een machine geplaatst gevuld met een vloeistof met een zeer hoog alcoholpercentage. De machine genereert ultrasone trillingen zodat de vloeistof de kleinste hoekjes van uw moederbord kan bereiken. De vloeistof zorgt ervoor dat het water verdwijnt van uw moederbord, zodat er geen kortsluiting meer kan ontstaan. Terwijl de machine zijn werk doet, reinigen de specialisten van De TechReus voorzichtig de andere onder

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper