De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

Heeft uw smartphone waterschade opgelopen?

Maakt u zich geen zorgen, De TechReus kan uw telefoon weer als nieuw maken met een waterdichte reparatie!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en de meeste waterschade ontstaat doordat een smartphone in de achterzak wordt gestopt en vervolgens in het toilet valt. Bij De TechReus noemen we dit ook wel de “playmobil”.

Sommige moderne telefoons zijn natuurlijk waterdicht en als u ze in het water laat vallen, zal er niets gebeuren. Maar als uw telefoon niet waterdicht is, is het verstandig om een waterdichte reparatie uit te laten voeren.

Heeft u uw niet-waterdichte telefoon of tablet in het water laten vallen? Probeer dan zo snel mogelijk te handelen volgens het volgende stappenplan.

Stap 1: Zet uw smartphone zo snel mogelijk uit. Als uw scherm niet meer reageert, kunt u ook proberen uw smartphone uit te schakelen door de harde reset-toetscombinatie te gebruiken die veel smartphones hebben.

Stap 2: Zodra uw smartphone is uitgeschakeld, verwijdert u elke hoesje en de SIM-kaarthouder uit het apparaat. Droog daarna uw apparaat af met een doek. Omdat de SIM-kaarthouder uit het apparaat is, kan het water iets verdampen.

Stap 3: Het is belangrijk om uw apparaat NU NIET in de oplader te plaatsen of in te schakelen, omdat dit catastrofale gevolgen kan hebben.

Stap 4: Ga zo snel mogelijk naar een professionele reparateur (zoals De TechReus) waar ze direct kunnen beginnen met een waterdichte reparatie.

Wat gebeurt er met mijn telefoon tijdens een waterdichte reparatie?

Zodra uw smartphone bij De TechReus wordt behandeld, wordt deze direct gedemonteerd. Uw moederbord, het hart van uw smartphone, wordt in een machine geplaatst gevuld met een vloeistof met een zeer hoog alcoholpercentage. De machine genereert ultrasone trillingen zodat de vloeistof de kleinste hoekjes van uw moederbord kan bereiken. De vloeistof zorgt ervoor dat het water verdwijnt van uw moederbord, zodat er geen kortsluiting meer kan ontstaan. Terwijl de machine zijn werk doet, reinigen de specialisten van De TechReus voorzichtig de andere onder

Nouri Bou
Nouri Bou
2023-05-17
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
2023-05-14
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
2023-05-14
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
2023-05-03
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
2023-04-25
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
2023-04-05
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
2023-04-05
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?