De Techreus

EN NL

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

De TechReus – Smartphone’s Reageert niet problemen

Een irritant probleem: je telefoon reageert niet, je telefoon reageert traag of het touchscreen van je telefoon reageert niet. In deze blog leggen we uit wat je moet doen als je telefoon niet meer reageert. We behandelen de volgende onderwerpen:

Telefoon reageert niet: Touchscreen reageert niet of reageert slecht op aanraking iPhone of iPad reageert niet op aanraking Samsung-scherm reageert niet Dit is de oplossing

Telefoon reageert niet: Touchscreen reageert niet of reageert slecht op aanraking Het is vervelend als het touchscreen van je telefoon niet werkt. Dit kan op twee verschillende manieren kapot zijn; ofwel je scherm is kapot ofwel het moederbord is kapot.

Is je scherm kapot? Vaak kun je dit zien aan de fysieke schade aan je apparaat, zoals barsten in het scherm. Je scherm kan ook defect zijn zonder dat je het merkt. Een gebroken scherm is vaak het gevolg van een harde klap op de grond of andere vormen van vallen, stoten, druk of waterschade. Wil je dit probleem oplossen? Kies dan voor een schermreparatie bij een professionele reparateur.

Soms reageert je telefoon niet op aanraking door een hardwareprobleem. In dit geval is er een interne schade opgetreden op het moederbord. Bijvoorbeeld in een chip die het touchscreen regelt en aanstuurt. Dit kan het gevolg zijn van een harde val. Maar de kans op dit probleem neemt ook toe met de levensduur van je apparaat. Daarnaast kan ook de kwaliteit van je telefoon een rol spelen. Als je telefoon niet reageert op het touchscreen, biedt een moederbordreparatie soms de oplossing. Dit is een complexere reparatie dan een schermreparatie. Het duurt langer om je telefoon te maken en de kosten zijn meestal hoger.

iPhone of iPad reageert niet op aanraking

Ervaar je dit probleem specifiek met een Apple-apparaat, zoals een iPhone of iPad? In de blog over iPhone scherm reageert niet leggen we uit hoe je dit probleem met een iPhone kunt herkennen en oplossen. We leggen ook in de iPad scherm reageert niet-blog uit wat je moet doen als je een iPad hebt. Er zijn trucs om je iPhone of iPad opnieuw in te stellen. Als je telefoon niet reageert door een softwareprobleem, kan een eenvoudige reset helpen. We bespreken dit uitgebreid in de eerder genoemde blogs.

Samsung-scherm reageert niet

Eerder schreven we een blog over wat je moet doen als je Samsung-scherm niet reageert. Als je bijvoorbeeld een Samsung-apparaat hebt, kun je een hardwaretest uitvoeren via de Samsung Members-app. In de bovenstaande blog bespreken we uitgebreid wat je moet doen als het touchscreen van je Samsung-telefoon of tablet niet reageert.

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?