De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas komen er ook wel eens problemen bij kijken, zoals barsten in het scherm, slechte batterijduur of zelfs waterschade. Gelukkig is er nu De TechReus, dé oplossing voor alle smartphone problemen!

De TechReus – Smartphone’s Reageert niet problemen

Een irritant probleem: je telefoon reageert niet, je telefoon reageert traag of het touchscreen van je telefoon reageert niet. In deze blog leggen we uit wat je moet doen als je telefoon niet meer reageert. We behandelen de volgende onderwerpen:

Telefoon reageert niet: Touchscreen reageert niet of reageert slecht op aanraking iPhone of iPad reageert niet op aanraking Samsung-scherm reageert niet Dit is de oplossing

Telefoon reageert niet: Touchscreen reageert niet of reageert slecht op aanraking Het is vervelend als het touchscreen van je telefoon niet werkt. Dit kan op twee verschillende manieren kapot zijn; ofwel je scherm is kapot ofwel het moederbord is kapot.

Is je scherm kapot? Vaak kun je dit zien aan de fysieke schade aan je apparaat, zoals barsten in het scherm. Je scherm kan ook defect zijn zonder dat je het merkt. Een gebroken scherm is vaak het gevolg van een harde klap op de grond of andere vormen van vallen, stoten, druk of waterschade. Wil je dit probleem oplossen? Kies dan voor een schermreparatie bij een professionele reparateur.

Soms reageert je telefoon niet op aanraking door een hardwareprobleem. In dit geval is er een interne schade opgetreden op het moederbord. Bijvoorbeeld in een chip die het touchscreen regelt en aanstuurt. Dit kan het gevolg zijn van een harde val. Maar de kans op dit probleem neemt ook toe met de levensduur van je apparaat. Daarnaast kan ook de kwaliteit van je telefoon een rol spelen. Als je telefoon niet reageert op het touchscreen, biedt een moederbordreparatie soms de oplossing. Dit is een complexere reparatie dan een schermreparatie. Het duurt langer om je telefoon te maken en de kosten zijn meestal hoger.

iPhone of iPad reageert niet op aanraking

Ervaar je dit probleem specifiek met een Apple-apparaat, zoals een iPhone of iPad? In de blog over iPhone scherm reageert niet leggen we uit hoe je dit probleem met een iPhone kunt herkennen en oplossen. We leggen ook in de iPad scherm reageert niet-blog uit wat je moet doen als je een iPad hebt. Er zijn trucs om je iPhone of iPad opnieuw in te stellen. Als je telefoon niet reageert door een softwareprobleem, kan een eenvoudige reset helpen. We bespreken dit uitgebreid in de eerder genoemde blogs.

Samsung-scherm reageert niet

Eerder schreven we een blog over wat je moet doen als je Samsung-scherm niet reageert. Als je bijvoorbeeld een Samsung-apparaat hebt, kun je een hardwaretest uitvoeren via de Samsung Members-app. In de bovenstaande blog bespreken we uitgebreid wat je moet doen als het touchscreen van je Samsung-telefoon of tablet niet reageert.

Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?