De Techreus

EN NL

Bij De TechReus staan onze specialisten klaar om je te helpen bij elk Samsung probleem, zodat jij snel weer bereikbaar bent!

De Techreus: Voor al je Samsung reparaties!

Helaas kan het gebeuren dat je Samsung smartphone niet meer werkt zoals het hoort. Dit kan erg vervelend zijn, vooral als je je telefoon dagelijks gebruikt.                             Maar geen zorgen, De Techreus helpt je graag verder

In deze blog gaan we dieper in op de verschillende problemen die je kunt tegenkomen bij een Samsung telefoon                                                                                                              We behandelen de volgende onderwerpen:

1. Samsung telefoon gaat niet aan
2.Samsung telefoon laadt niet op
3.Samsung telefoon loopt vast
4.Samsung telefoon heeft een kapot scherm
5.Samsung telefoon heeft waterschade

1. Samsung telefoon gaat niet aan

Werkt jouw smartphone niet meer en gaat deze niet meer aan? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat de batterij leeg is, de oplader kapot is, of dat er iets mis is met de software. Als eerste kun je proberen om je Samsung telefoon op te laden met een andere oplader of in een ander stopcontact.             

Mocht dit niet werken, dan kun je proberen om je telefoon te resetten door de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Werkt dit niet? Dan kan het zijn dat er iets mis is met de software. De techreus kan je hierbij helpen door een software-update uit te voeren.

2. Samsung telefoon laadt niet op

Als jouw Samsung telefoon niet oplaadt, kan dit aan verschillende zaken liggen. Zo kan het zijn dat de oplader kapot is, de oplaadpoort vuil is, of dat er een probleem is met de batterij. Je kunt proberen om de oplaadpoort voorzichtig schoon te maken met een tandenstoker of paperclip. Mocht dit niet werken, dan kan het zijn dat de oplaadpoort kapot is en vervangen moet worden. De Techreus kan dit snel en vakkundig voor je oplossen.

3. Samsung telefoon loopt vast

Loopt jouw Samsung telefoon vast en reageert deze nergens meer op? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat er te veel apps open staan, er te weinig geheugen beschikbaar is, of dat er iets mis is met de software. Het is belangrijk om eerst te proberen je telefoon te resetten door de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Als dit niet werkt, dan kunnen wij je verder helpen door de software te updaten of te herstellen.

4. Samsung telefoon heeft een kapot scherm

Een kapot scherm is een van de meest voorkomende problemen bij een Samsung smartphone. Dit gebeurt meestal door een val of stoot, maar kan ook ontstaan door druk schade doordat je er bijvoorbeeld op gaat zitten.        Een kapot scherm is natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig kan wij bij De Techreus je helpen door je scherm snel en vakkundig te vervangen.

5. Samsung telefoon heeft waterschade

Als je Samsung telefoon in aanraking is gekomen met water, kan dit leiden tot waterschade. Het is belangrijk om je telefoon onmiddellijk uit te zetten en niet meer te gebruiken. Haal de simkaart, microSD-kaart en eventuele accessoires uit je Samsung telefoon en droog deze af met een zachte doek. Zet je telefoon niet aan en leg deze niet aan de oplader, omdat dit de schade alleen maar kan verergeren.

Bij De TechReus hebben we ervaring met het repareren van Samsung telefoons met waterschade. Onze technici zullen je telefoon grondig onderzoeken en beoordelen of deze nog te redden is.

Als je er snel genoeg bij bent, is de kans groot dat we je telefoon kunnen repareren en dat deze weer als nieuw werkt.

Stap 6: Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?