De Techreus

EN NL

Bij De TechReus staan onze specialisten klaar om je te helpen bij elk Samsung probleem, zodat jij snel weer bereikbaar bent!

De Techreus: Voor al je Samsung reparaties!

Helaas kan het gebeuren dat je Samsung smartphone niet meer werkt zoals het hoort. Dit kan erg vervelend zijn, vooral als je je telefoon dagelijks gebruikt.                             Maar geen zorgen, De Techreus helpt je graag verder

In deze blog gaan we dieper in op de verschillende problemen die je kunt tegenkomen bij een Samsung telefoon                                                                                                              We behandelen de volgende onderwerpen:

1. Samsung telefoon gaat niet aan
2.Samsung telefoon laadt niet op
3.Samsung telefoon loopt vast
4.Samsung telefoon heeft een kapot scherm
5.Samsung telefoon heeft waterschade

1. Samsung telefoon gaat niet aan

Werkt jouw smartphone niet meer en gaat deze niet meer aan? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat de batterij leeg is, de oplader kapot is, of dat er iets mis is met de software. Als eerste kun je proberen om je Samsung telefoon op te laden met een andere oplader of in een ander stopcontact.             

Mocht dit niet werken, dan kun je proberen om je telefoon te resetten door de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Werkt dit niet? Dan kan het zijn dat er iets mis is met de software. De techreus kan je hierbij helpen door een software-update uit te voeren.

2. Samsung telefoon laadt niet op

Als jouw Samsung telefoon niet oplaadt, kan dit aan verschillende zaken liggen. Zo kan het zijn dat de oplader kapot is, de oplaadpoort vuil is, of dat er een probleem is met de batterij. Je kunt proberen om de oplaadpoort voorzichtig schoon te maken met een tandenstoker of paperclip. Mocht dit niet werken, dan kan het zijn dat de oplaadpoort kapot is en vervangen moet worden. De Techreus kan dit snel en vakkundig voor je oplossen.

3. Samsung telefoon loopt vast

Loopt jouw Samsung telefoon vast en reageert deze nergens meer op? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat er te veel apps open staan, er te weinig geheugen beschikbaar is, of dat er iets mis is met de software. Het is belangrijk om eerst te proberen je telefoon te resetten door de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Als dit niet werkt, dan kunnen wij je verder helpen door de software te updaten of te herstellen.

4. Samsung telefoon heeft een kapot scherm

Een kapot scherm is een van de meest voorkomende problemen bij een Samsung smartphone. Dit gebeurt meestal door een val of stoot, maar kan ook ontstaan door druk schade doordat je er bijvoorbeeld op gaat zitten.        Een kapot scherm is natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig kan wij bij De Techreus je helpen door je scherm snel en vakkundig te vervangen.

5. Samsung telefoon heeft waterschade

Als je Samsung telefoon in aanraking is gekomen met water, kan dit leiden tot waterschade. Het is belangrijk om je telefoon onmiddellijk uit te zetten en niet meer te gebruiken. Haal de simkaart, microSD-kaart en eventuele accessoires uit je Samsung telefoon en droog deze af met een zachte doek. Zet je telefoon niet aan en leg deze niet aan de oplader, omdat dit de schade alleen maar kan verergeren.

Bij De TechReus hebben we ervaring met het repareren van Samsung telefoons met waterschade. Onze technici zullen je telefoon grondig onderzoeken en beoordelen of deze nog te redden is.

Als je er snel genoeg bij bent, is de kans groot dat we je telefoon kunnen repareren en dat deze weer als nieuw werkt.

Stap 6: Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?