De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Als je smartphone niet meer aangaat kan dat erg frustrerend zijn. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor dit probleem en gelukkig zijn er ook verschillende oplossingen. In deze blog van De TechReus bespreken we de mogelijke redenen waarom jouw smartphone niet meer aangaat en wat je zelf kunt doen om het probleem op te lossen.

Als je smartphone niet meer aangaat kan dat erg frustrerend zijn. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor dit probleem en gelukkig zijn er ook verschillende oplossingen. In deze blog van De TechReus bespreken we de mogelijke redenen waarom jouw smartphone niet meer aangaat en wat je zelf kunt doen om het probleem op te lossen.

Oorzaken en oplossingen voor een smartphone die niet meer aangaat:

  1. Problemen met de software

Wanneer jouw smartphone niet meer aangaat, kan dit veroorzaakt worden door problemen met de software. Het kan zijn dat jouw smartphone vastloopt of dat er een foutmelding wordt weergegeven. In dit geval kun je het volgende proberen:

  • Start jouw smartphone opnieuw op: Houd de aan/uit-knop en de volume knop tegelijkertijd ingedrukt totdat het logo van het merk verschijnt.
  • Update de software: Als jouw smartphone niet meer aangaat na een software-update, kan het zijn dat de update niet goed is geïnstalleerd. Probeer de update opnieuw te installeren.
  • Reset de fabrieksinstellingen: Dit kan helpen wanneer er een probleem is met de software van jouw smartphone. Houd er wel rekening mee dat je hierdoor alle gegevens op jouw smartphone kwijtraakt.
  1. Problemen met de batterij

Een andere reden waarom jouw smartphone niet meer aangaat, kan zijn dat de batterij leeg is. Als de batterij volledig leeg is, kan het even duren voordat jouw smartphone weer opstart nadat je hem hebt opgeladen. Als jouw smartphone nog steeds niet aangaat na het opladen, kan het zijn dat de batterij defect is. In dat geval moet de batterij vervangen worden. Dit is een reparatie die De TechReus snel en vakkundig kan uitvoeren.

  1. Problemen met de hardware

Soms kan een defecte component in jouw smartphone ervoor zorgen dat deze niet meer aangaat. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door waterschade of door een val. In dit geval is het verstandig om jouw smartphone te laten onderzoeken door een specialist. Bij De TechReus voeren wij een gratis diagnose uit en geven we je advies over de mogelijke oplossingen.

  1. Problemen met de oplader

Als jouw smartphone niet meer aangaat, kan het ook zijn dat er een probleem is met de oplader. Het kan zijn dat de oplader niet goed werkt of dat de kabel kapot is. Probeer een andere oplader om te zien of jouw smartphone hiermee wel oplaadt. Als dit niet het geval is, dan ligt het probleem waarschijnlijk niet aan de oplader.

  1. Problemen met de aan/uit-knop

Het kan zijn dat de aan/uit-knop van jouw smartphone niet goed werkt. Hierdoor kan het lijken alsof jouw smartphone niet meer aangaat, terwijl deze eigenlijk nog wel werkt. Probeer de aan/uit-knop een aantal keer in te drukken om te zien of jouw smartphone hiermee opstart. Als dit niet werkt, dan is het verstandig om jouw smartphone te laten onderzoeken door een specialist.

Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?