De Techreus

EN NL
De techREUS logo

De Techreus - Uw specialist in telefoon, tablet en gameconsole reparaties in Den Haag

Welkom bij De Techreus, dé specialist in telefoon, tablet en gameconsole reparaties in Den Haag.

Bij ons kunt u terecht voor een snelle en professionele reparatie van uw defecte toestel. Of het nu gaat om een kapot scherm, een niet werkende batterij of een ander probleem, wij staan voor u klaar.

Over ons bedrijf

De Techreus is opgericht met als doel om mensen te helpen met het repareren van hun telefoon, tablet of gameconsole. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn om uw toestel niet te kunnen gebruiken en daarom zorgen wij voor een snelle en vakkundige reparatie. Onze ervaren monteurs hebben alle kennis en tools in huis om uw toestel snel en vakkundig te repareren.

Alleen op afspraak

Bij De Techreus werken wij alleen op afspraak. Dit betekent dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben en u niet hoeft te wachten tot wij tijd hebben. Een afspraak maken is heel eenvoudig en kan online, per e-mail of telefonisch.

Gelegen in Den Haag

Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag. U kunt ons vinden op een centrale locatie en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Kom gerust langs met uw defecte toestel en wij zorgen ervoor dat het snel en vakkundig wordt gerepareerd.

Reparatie op locatie service

Naast onze vestiging in Den Haag bieden wij ook een reparatie op locatie service aan. Dit betekent dat wij bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie langskomen om uw toestel te repareren. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u gewoon verder met uw werkzaamheden.

Wij zijn er om u te helpen

Bij De Techreus staan wij altijd voor u klaar. Of u nu langskomt op onze vestiging in Den Haag of gebruik maakt van onze reparatie op locatie service, wij zorgen altijd voor een snelle en vakkundige reparatie van uw telefoon, tablet of gameconsole. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

 

images for mobile repair website
Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?