De Techreus

EN NL

De Techreus - Uw specialist in telefoon, tablet en gameconsole reparaties in Den Haag

Welkom bij De Techreus, dé specialist in telefoon, tablet en gameconsole reparaties in Den Haag.

Bij ons kunt u terecht voor een snelle en professionele reparatie van uw defecte toestel. Of het nu gaat om een kapot scherm, een niet werkende batterij of een ander probleem, wij staan voor u klaar.

Over ons bedrijf

De Techreus is opgericht met als doel om mensen te helpen met het repareren van hun telefoon, tablet of gameconsole. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn om uw toestel niet te kunnen gebruiken en daarom zorgen wij voor een snelle en vakkundige reparatie. Onze ervaren monteurs hebben alle kennis en tools in huis om uw toestel snel en vakkundig te repareren.

Alleen op afspraak

Bij De Techreus werken wij alleen op afspraak. Dit betekent dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben en u niet hoeft te wachten tot wij tijd hebben. Een afspraak maken is heel eenvoudig en kan online, per e-mail of telefonisch.

Gelegen in Den Haag

Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag. U kunt ons vinden op een centrale locatie en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Kom gerust langs met uw defecte toestel en wij zorgen ervoor dat het snel en vakkundig wordt gerepareerd.

Reparatie op locatie service

Naast onze vestiging in Den Haag bieden wij ook een reparatie op locatie service aan. Dit betekent dat wij bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie langskomen om uw toestel te repareren. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u gewoon verder met uw werkzaamheden.

Wij zijn er om u te helpen

Bij De Techreus staan wij altijd voor u klaar. Of u nu langskomt op onze vestiging in Den Haag of gebruik maakt van onze reparatie op locatie service, wij zorgen altijd voor een snelle en vakkundige reparatie van uw telefoon, tablet of gameconsole. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

 

images for mobile repair website
Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?