De Techreus

EN NL

Bij De TechReus staan we voor je klaar! Als je iPhone plotseling niet meer werkt, probeer dan eerst een reset of verschillende opladers en stekkers. Als dat niet werkt, kan het zijn dat je batterij of dockconnector kapot is. Bij schade aan het scherm of moederbord kunnen we snel een reparatie uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nintendo is een van de meest populaire gameconsoles ter wereld. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van geweldige games en consoles die gamers van alle leeftijden aanspreken. Helaas zijn er soms problemen met Nintendo-consoles die de gameplay ervaring van gamers kunnen verstoren. Als u een probleem heeft met uw Nintendo-console, kunt u altijd terecht bij De TechReus voor hulp. Hieronder volgen enkele veelvoorkomende problemen met Nintendo-consoles en hun oplossingen.

 1. Het systeem start niet op

Een veelvoorkomend probleem met de Nintendo Switch is dat het systeem niet wil opstarten. Als u op de aan/uit-knop drukt, gebeurt er niets, of het systeem blijft vastzitten op het opstartscherm. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dit gebeurt, zoals een lege batterij, een beschadigde voeding of een defect in het systeem zelf.

Oplossing: Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

 • Laad de batterij volledig op. Het kan zijn dat het systeem niet opstart omdat de batterij bijna leeg is.
 • Controleer de voeding. Als de voeding beschadigd is, kan het systeem niet opstarten. Probeer een andere voeding of kabel om te zien of dat het probleem oplost.
 • Reset het systeem. Soms kan het systeem vastlopen en moet het opnieuw worden opgestart. Houd de aan/uit-knop minimaal 15 seconden ingedrukt om het systeem te resetten.
 1. Joy-Con problemen

De Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch kunnen soms problemen veroorzaken. De controllers kunnen bijvoorbeeld niet goed verbinden met het systeem, de knoppen werken niet goed of er treedt drift op, waarbij de controller bewegingen registreert zonder dat de gebruiker iets doet.

Oplossing: Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

 • Controleer de verbinding. Zorg ervoor dat de Joy-Con-controllers correct zijn aangesloten op het systeem en dat de verbinding niet wordt geblokkeerd door andere apparaten of obstakels.
 • Kalibreer de Joy-Con-controllers. Ga naar de systeeminstellingen en selecteer ‘Controllers en sensoren’ en vervolgens ‘Kalibreer bewegingsbesturing’. Volg de instructies op het scherm om de controllers te kalibreren.
 • Stuur de Joy-Con-controllers op voor reparatie. Als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, kan het zijn dat de controllers defect zijn en moeten worden gerepareerd of vervangen.
 1. Oververhitting

Nintendo-consoles kunnen oververhit raken als ze te lang worden gebruikt of als ze niet goed worden geventileerd. Dit kan leiden tot vastlopers en andere problemen.

Oplossing: Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

 • Zorg voor goede ventilatie. Plaats de console op een goed geventileerde plaats en vermijd het gebruik van de console in afgesloten ruimtes.
 • Zet de console uit en laat hem afkoelen. Als de console oververhit raakt, sch
Bjorn van Z
Bjorn van Z
2023-07-05
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
2023-06-28
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
2023-05-17
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
2023-05-14
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
2023-05-14
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
2023-05-03
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
2023-04-25
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
2023-04-05
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
2023-04-05
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?