De Techreus

EN NL

Bij De TechReus staan we voor je klaar! Als je iPhone plotseling niet meer werkt, probeer dan eerst een reset of verschillende opladers en stekkers. Als dat niet werkt, kan het zijn dat je batterij of dockconnector kapot is. Bij schade aan het scherm of moederbord kunnen we snel een reparatie uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nintendo is een van de meest populaire gameconsoles ter wereld. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van geweldige games en consoles die gamers van alle leeftijden aanspreken. Helaas zijn er soms problemen met Nintendo-consoles die de gameplay ervaring van gamers kunnen verstoren. Als u een probleem heeft met uw Nintendo-console, kunt u altijd terecht bij De TechReus voor hulp. Hieronder volgen enkele veelvoorkomende problemen met Nintendo-consoles en hun oplossingen.

 1. Het systeem start niet op

Een veelvoorkomend probleem met de Nintendo Switch is dat het systeem niet wil opstarten. Als u op de aan/uit-knop drukt, gebeurt er niets, of het systeem blijft vastzitten op het opstartscherm. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dit gebeurt, zoals een lege batterij, een beschadigde voeding of een defect in het systeem zelf.

Oplossing: Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

 • Laad de batterij volledig op. Het kan zijn dat het systeem niet opstart omdat de batterij bijna leeg is.
 • Controleer de voeding. Als de voeding beschadigd is, kan het systeem niet opstarten. Probeer een andere voeding of kabel om te zien of dat het probleem oplost.
 • Reset het systeem. Soms kan het systeem vastlopen en moet het opnieuw worden opgestart. Houd de aan/uit-knop minimaal 15 seconden ingedrukt om het systeem te resetten.
 1. Joy-Con problemen

De Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch kunnen soms problemen veroorzaken. De controllers kunnen bijvoorbeeld niet goed verbinden met het systeem, de knoppen werken niet goed of er treedt drift op, waarbij de controller bewegingen registreert zonder dat de gebruiker iets doet.

Oplossing: Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

 • Controleer de verbinding. Zorg ervoor dat de Joy-Con-controllers correct zijn aangesloten op het systeem en dat de verbinding niet wordt geblokkeerd door andere apparaten of obstakels.
 • Kalibreer de Joy-Con-controllers. Ga naar de systeeminstellingen en selecteer ‘Controllers en sensoren’ en vervolgens ‘Kalibreer bewegingsbesturing’. Volg de instructies op het scherm om de controllers te kalibreren.
 • Stuur de Joy-Con-controllers op voor reparatie. Als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, kan het zijn dat de controllers defect zijn en moeten worden gerepareerd of vervangen.
 1. Oververhitting

Nintendo-consoles kunnen oververhit raken als ze te lang worden gebruikt of als ze niet goed worden geventileerd. Dit kan leiden tot vastlopers en andere problemen.

Oplossing: Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

 • Zorg voor goede ventilatie. Plaats de console op een goed geventileerde plaats en vermijd het gebruik van de console in afgesloten ruimtes.
 • Zet de console uit en laat hem afkoelen. Als de console oververhit raakt, sch
Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?