De Techreus

EN NL

iPad Scherm Kapot? De Techreus vervangt je iPad Scherm Snel en Voordelig

Waneer je je iPad-scherm moet laten vervangen

Is het scherm van je iPad gebarsten of beschadigd?

Een gebarsten scherm heeft niet alleen invloed op de weergave, maar kan ook de aanraakfunctionaliteit belemmeren. Bovendien kan er door een beschadigd scherm stof en vuil binnendringen, waardoor de interne onderdelen verder beschadigd raken. 

iPad Scherm Vervangen

Of het nu een klein barstje is of een compleet gebroken scherm, De Techreus staat voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring en een niet-aflatende toewijding aan klanttevredenheid, zijn we de voor de hand liggende keuze voor al je iPad schermvervanging behoeften.

Wacht niet tot die kleine barst verandert in een groot probleem. Heeft je iPad een nieuw scherm nodig? Boek nu je afspraak bij De Techreus en ontdek waarom zoveel mensen ons vertrouwen voor hun iPad reparaties, compleet met een 6 maanden garantie.

Waarom kiezen voor De Techreus?

  • Expertise en Kwaliteit: Bij De Techreus hebben we ons gespecialiseerd in het vervangen van iPad schermen. We maken gebruik van A en indien mogelijk originele onderdelen, zodat uw iPad niet alleen als nieuw aanvoelt, maar ook optimaal presteert.
  • Reparatie Aan Huis: We begrijpen dat het leven druk kan zijn en dat u misschien niet de tijd of de mogelijkheid heeft om ons te bezoeken. Daarom bieden we een unieke reparatie aan huis service aan. Onze experts komen naar u toe om uw iPad te repareren, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten.
  • Centraal Gelegen in Den Haag: Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in de regio Den Haag, waardoor u zonder gedoe bij ons kunt langskomen. Let op, Wij werken alleen op afspraak.
  • Concurrerende Prijzen: Naast onze topkwaliteit service bieden we ook concurrerende prijzen aan, zodat u zeker weet dat u de beste deal krijgt voor uw iPad scherm vervanging.

Als u een gebarsten iPad scherm heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. De Techreus in Den Haag staat klaar om u te helpen. Met onze ervaring, kwaliteitsonderdelen, en klantgerichte service, is uw iPad in een mum van tijd weer als nieuw.

Maak vandaag nog een afspraak 

Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?