De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Bij De TechReus staan we voor je klaar! Als je iPhone plotseling niet meer werkt.

Alles over de iPhone

Bent u op zoek naar informatie over de iPhone? Dan bent u bij De TechReus aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in mobiele reparaties en hebben veel kennis over de verschillende iPhone-modellen. In dit artikel zullen we alles wat u moet weten over de iPhone bespreken. Van de geschiedenis van de iPhone tot de nieuwste modellen en alles daartussenin.

De geschiedenis van de iPhone

De iPhone is een product van Apple Inc. Het eerste model werd gelanceerd in 2007 en sindsdien zijn er veel nieuwe modellen uitgebracht. Het eerste model had een 3,5-inch scherm, een 2-megapixel camera en 4 GB opslag. Sindsdien zijn er talloze nieuwe modellen uitgebracht met verbeterde specificaties en functies.

De iPhone is uitgegroeid tot een van de meest populaire smartphones ter wereld. Het heeft een grote invloed gehad op de manier waarop we communiceren en informatie delen. Het heeft de manier waarop we bellen, sms’en, e-mails sturen en foto’s maken volledig veranderd.

Hoe De TechReus u kan helpen

Als u problemen heeft met uw iPhone, kan De TechReus u helpen. Wij bieden een breed scala aan reparatieservices voor iPhones,

Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?