De Techreus

EN NL
iPhone Face ID werkt niet?

iPhone Face ID werkt niet?

Problemen met iPhone Face ID? Zo los je ze op.

Face ID  maakt gebruik van de TrueDepth-camera om je gezicht te scannen en je in staat te stellen je apparaat te ontgrendelen met een enkele blik. Helaas kan het voorkomen dat Face ID niet werkt, wat behoorlijk vervelend kan zijn.

In dit artikel zullen we enkele stappen bespreken die je kunt nemen om Face ID op je iPhone te repareren en weer goed te laten werken.

Stap 1: Controleer of er obstakels zijn

Een veelvoorkomend probleem waardoor Face ID niet werkt, is dat er obstakels tussen de TrueDepth-camera en je gezicht zitten. Dit kan bijvoorbeeld een bril, sjaal, baard of make-up zijn. Zorg er daarom voor dat je gezicht goed verlicht en vrij van obstakels is. Als je een bril draagt, probeer deze dan af te zetten en kijk of Face ID weer werkt.

Stap 2: Maak de TrueDepth-camera schoon

Een andere reden waarom Face ID niet werkt, is dat er vuil of vingerafdrukken op de TrueDepth-camera zitten. Maak de camera voorzichtig schoon met een zachte, droge doek en controleer of Face ID weer werkt.

Stap 3: Schakel Face ID uit en weer in

Als de bovenstaande stappen niet werken, probeer dan Face ID uit en weer in te schakelen. Ga hiervoor naar ‘Instellingen’ > ‘Face ID en toegangscode’ en schakel de functie uit. Wacht een paar seconden en schakel deze dan weer in.

Stap 4: Start je iPhone opnieuw op

Als Face ID nog steeds niet werkt, start dan je iPhone opnieuw op. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat de schuifregelaar ‘Zet uit’ verschijnt. Sleep de schuifregelaar om je iPhone uit te zetten en wacht een paar seconden voordat je hem weer aanzet.

Als geen van deze stappen werkt, kan het zijn dat er iets ernstigers aan de hand is met je iPhone. In dat geval is het misschien tijd om contact op te nemen met de Apple-ondersteuning of een reparatiebedrijf om je iPhone Face ID te repareren.

Face ID reparatie bij De Techreus

Ben je op zoek naar een professionele iPhone Face ID reparatie? Dan ben je bij De Techreus in Den Haag aan het juiste adres! wij staan klaar om je te helpen met het repareren van je iPhone. Of het nu gaat om een probleem met Face ID, een gebroken scherm of iets anders, we hebben de kennis en ervaring om je iPhone snel en efficiënt te repareren. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen doen!

Gerelateerde berichten:

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?