De Techreus

EN NL

Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Maak gebruik van onze reparatie op locatie service in Rijsburg, en profiteer van de laagsteprijsgarantie!

De Techreus in Rijnsburg

Groots in de kleinste reparaties

Uw specialist in Rijnsburg voor reparaties van telefoons, tablets, laptops, gameconsoles, computers en meer. u bent verzekerd van garantie op elke uitgevoerde reparatie en ervaar onze expertise en uitstekende service. Kies voor kwaliteit bij De Techreus!

Bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te handelen als het gaat om het repareren van uw apparaten. Daarom bieden wij garantie op elke uitgevoerde reparatie en zorgen we voor een uitstekende service die u kunt vertrouwen.

Of u nu een gebroken scherm heeft, problemen ondervindt met de software of de batterij snel leeg is, onze vakkundige monteurs kunnen u helpen. Ook voor iPad reparaties in Rijnsburg bent u bij ons aan het juiste adres. Van een gebarsten scherm tot een defecte homeknop, wij lossen het voor u op.

Maar dat is niet alles: De Techreus gaat verder dan alleen telefoon- en tablet reparaties. Onze monteurs zijn ook gespecialiseerd in het repareren van laptops, macbooks,  gameconsoles en computers. U kunt er dus op vertrouwen dat uw apparaat in goede handen is bij ons.

laat onze reparatie bus vandaag nog naar uw locatie in Rijnsburg of omstreken toe komen om uw apparaat te repareren!

Diensten van De Techreus

Bij De Techreus in Rijnsburg kunt u uw GSM of ander apparaat laten repareren.

Zie hieronder een klein overzicht van vaak voorkomende reparaties die wij uitvoeren.

iPhone reparatie Rijnsburg

 


 

iPhone reparaties in Rijnsburg

Heeft u problemen met uw iPhone en bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare iPhone reparatie in Delfgauw? Zoek dan niet verder! De Techreus is dé specialist op het gebied van iPhone reparaties en wij staan voor u klaar met onze snelle, betaalbare en hoogwaardige service.

iPhone scherm reparatie Rijnsburg:

Een gebarsten of beschadigd scherm kan erg frustrerend zijn. Bij De Techreus bieden wij een snelle en efficiënte iPhone scherm reparatie in Rijnsburg, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw toestel. Onze experts zorgen ervoor dat uw iPhone er weer als nieuw uitziet.

iPhone batterij reparatie Rijnsburg:

Heeft u problemen met de batterij van uw iPhone? Een slechte batterij kan zorgen voor veel ongemak. Bij De Techreus kunt u terecht voor iPhone batterij reparatie in Rijnsburg en een professionele iPhone batterij vervangen service. Wij zorgen ervoor dat uw toestel weer de hele dag meegaat.

iPhone oplaadpoort reparatie Rijnsburg:

Een defecte oplaadpoort kan het opladen van uw iPhone bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Onze experts bij De Techreus kunnen u helpen met een professionele iPhone oplaadpoort reparatie in Rijnsburg, zodat uw toestel weer probleemloos opgeladen kan worden.

iPhone camera reparatie Rijnsburg:

Een goed werkende camera is essentieel voor het vastleggen van waardevolle momenten. Als uw iPhone camera niet meer goed functioneert, kunt u bij De Techreus terecht voor een iPhone camera reparatie of iPhone camera lens reparatie in Rijnsburg. Wij zorgen ervoor dat u weer prachtige foto's en video's kunt maken.

iPhone speaker en microfoon reparatie Rijnsburg:

Een defecte speaker of microfoon kan het gebruik van uw iPhone beperken. Bij

De Techreus helpen wij u graag met een snelle en professionele iPhone speaker reparatie en iPhone microfoon reparatie in Rijnsburg.

iPhone waterschade reparatie Rijnsburg:

Heeft uw iPhone waterschade opgelopen? Geen paniek! Bij De Techreus zijn wij gespecialiseerd in iPhone waterschade reparatie in Rijnsburg en zorgen ervoor dat uw toestel weer volledig functioneel wordt.

iPhone achterkant reparatie Rijnsburg:

Een beschadigde achterkant kan de uitstraling van uw iPhone verminderen. Bovendien is je iPhone erg kwetsbaar voor waterschade Bij De Techreus bieden wij een snelle en betaalbare iPhone achterkant glas  reparatie aan in Rijnsburg, zodat uw toestel er weer als nieuw uitziet.

iPhone moederbord reparaties en data herstel

Naast de bovengenoemde reparaties kunnen  wij bij De Techreus ook iPhone gegevens overzetten in Rijnsburg en bieden wij als een van de weinige een iPhone moederbord reparatie service aan. ook kunt u bij ons terecht voor geavanceerde problemen zoals een iPhone face id reparatie waneer uw face id niet meer werkt.

De Techreus is uw adres voor een snelle en professionele  iPhone reparatie in Rijnsburg. Of het nu gaat om een scherm, batterij, of zelfs een short op het moederbord.

De Techreus is groots in de kleinste reparaties

Samsung reparatie Rijnsburg

 


 Samsung reparaties in Rijnsburg

Of het nu gaat om uw Samsung smartphone, zoals de populaire Samsung Galaxy S21, S20, S10 of S9, uw Samsung Note 20 of Note 10, of uw Samsung A-serie, zoals de A52, A51, A71 of A50. Welk model u ook heeft wij staan voor u klaar met onze snelle, professionele reparatie in Rijnsburg.

Samsung scherm reparatie Rijnsburg:

Een gebarsten of beschadigd scherm kan erg frustrerend zijn. Bij De Techreus bieden wij een snelle en efficiënte Samsung scherm reparatie in Rijnsburg, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw toestel. Onze experts zorgen ervoor dat uw Samsung er weer als nieuw uitziet.

Samsung batterij reparatie Rijnsburg:

Heeft u problemen met de batterij van uw Samsung? Een slechte batterij kan zorgen voor veel ongemak. Bij De Techreus kunt u terecht voor Samsung batterij reparatie in Rijnsburg en een professionele Samsung batterij vervangen service. Wij zorgen ervoor dat uw toestel weer de hele dag meegaat.

Samsung oplaadpoort reparatie Rijnsburg:

Een defecte oplaadpoort kan het opladen van uw Samsung bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Onze experts bij De Techreus kunnen u helpen met een professionele Samsung oplaadpoort reparatie in Rijnsburg, zodat uw toestel weer probleemloos opgeladen kan worden.

Samsung camera reparatie Rijnsburg:

Een goed werkende camera is essentieel voor het vastleggen van waardevolle momenten. Als uw Samsung camera niet meer goed functioneert, kunt u bij De Techreus terecht voor een Samsung camera reparatie in Rijnsburg. Wij zorgen ervoor dat u weer prachtige foto's en video's kunt maken.

Samsung speaker en microfoon reparatie Rijnsburg:

Een defecte speaker of microfoon kan het gebruik van uw Samsung beperken. Bij De Techreus helpen wij u graag met een snelle en professionele Samsung speaker reparatie en Samsung microfoon reparatie in Rijnsburg.

Samsung waterschade reparatie Rijnsburg:

Heeft uw Samsung waterschade opgelopen? Geen paniek! Bij De Techreus zijn wij gespecialiseerd in Samsung waterschade reparatie in Rijnsburg en zorgen ervoor dat uw toestel weer volledig functioneel wordt.

Samsung achterkant reparatie Rijnsburg:

Een beschadigde achterkant kan de uitstraling van uw Samsung verminderen en is bovendien erg kwetsbaar voor waterschade Bij De Techreus bieden wij een snelle en betaalbare Samsung achterkant reparatie in Rijnsburg, zodat uw toestel er weer als nieuw uitziet.

Samsung gegevens overzetten in Rijnsburg

Heeft u een nieuwe Samsung smartphone aangeschaft en wilt u de data van uw oude toestel overzetten? Of wilt u belangrijke informatie veiligstellen voor een reparatie? Geen zorgen, De Techreus is hier om u te helpen. Wij bieden een uitgebreide Samsung data overzetten service in Rijnsburg

Samsung Reparatie Service in Rijnsburg: Snel, Betaalbaar en Professioneel

Zoekt u naar een betrouwbare, betaalbare en professionele service voor uw Samsung reparatie in Delfgauw? Zoek niet verder! De Techreus is uw betrouwbare partner voor al uw Samsung reparatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

iPad reparatie Rijnsburg

 


iPad reparatie in Rijnsburg

De Techreus Delfgauw: Topkwaliteit iPad Reparaties binnen handbereik

Is uw iPad-scherm gebarsten? Functioneert de batterij niet zoals het hoort? Of worstelt u met waterschade aan uw iPad? Voor al deze problemen en meer, is De Techreus uw ideale bestemming voor iPad reparaties in Rijnsburg.

Schermreparatie voor iPad in Rijnsburg

Een kapot of gebarsten scherm is een veelvoorkomend probleem bij iPads. Onze technici zijn specialisten in het vervangen en repareren van iPad-schermen, waardoor uw apparaat weer in topconditie verkeert.

Batterijvervanging voor iPad in Rijnsburg

Een snel leeglopende batterij kan uw iPad-ervaring behoorlijk belemmeren. Ons deskundige team kan uw iPad-batterij efficiënt vervangen in Delfgauw, waardoor u het maximale uit uw apparaat kunt halen.

Herstellen van waterschade aan iPad in Rijnsburg

Waterschade aan uw iPad kan een veelheid aan problemen veroorzaken. Met de expertise van De Techreus kunnen we uw apparaat grondig reinigen in Rijnsburg en de door vloeistof veroorzaakte schade tot een minimum beperken.

Reparatie van iPad-knoppen in Rijnsburg

Of het nu gaat om de homeknop, volumeknoppen of de aan/uit-knop, we kunnen versleten of beschadigde knoppen herstellen of vervangen in Rijnsburg om de volledige functionaliteit van uw iPad te herstellen.

iPad Camera Reparatie in Rijnsburg

Als uw iPad-camera niet naar behoren werkt, kunnen we deze repareren of vervangen in Delfgauw om ervoor te zorgen dat u weer scherpe en heldere foto's kunt maken.

iPad oplaadpoort reparatie in Rijnsburg

Bij De Techreus bieden we ook oplossingen voor andere iPad-gerelateerde problemen, zoals problemen met de oplaadpoort, geluidsproblemen en softwareproblemen. Ons team heeft de nodige kennis en ervaring om uw iPad effectief en snel te repareren in Rijnsburg.

Op zoek naar een betrouwbare, betaalbare en professionele iPad reparatiedienst in Rijnsburg? De Techreus is uw ultieme oplossing voor al uw iPad-reparatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Tablet reparatie Rijnsburg

 


 

Samsung tablet reparatie in Rijnsburg

De Techreus Rijnsburg: Topkwaliteit tablet Reparaties binnen handbereik

Is uw tablet scherm gebarsten? Functioneert de batterij niet zoals het hoort? Of worstelt u met waterschade aan uw tablet? Voor al deze problemen en meer, is De Techreus uw ideale bestemming voor samsung tab reparaties in Rijnsburg.

Schermreparatie voor tablet in Rijnsburg

Een kapot of gebarsten scherm is een veelvoorkomend probleem bij tablets. Onze technici zijn specialisten in het vervangen en repareren van tablet-schermen in Rijnsburg, waardoor uw apparaat weer in topconditie verkeert.

Batterijvervanging voor tablet in Rijnsburg

Een snel leeglopende batterij kan uw tablet-ervaring behoorlijk belemmeren. Ons deskundige team kan uw tablet-batterij efficiënt vervangen in Rijnsburg, waardoor u het maximale uit uw apparaat kunt halen.

Herstellen van waterschade aan samsung tablet in Rijnsburg

Waterschade aan uw samsung tablet kan een veelheid aan problemen veroorzaken. Met de expertise van De Techreus kunnen we uw apparaat grondig reinigen in Delfgauw en de door water veroorzaakte schade tot een minimum beperken.

Reparatie van tablet-knoppen in Rijnsburg of het nu gaat om de volumeknoppen of de aan/uit-knop, we kunnen versleten of beschadigde knoppen herstellen of vervangen om de volledige functionaliteit van uw iPad te herstellen in Delfgauw.

Samsung tablet Camera Reparatie in Rijnsburg

Als uw tablet-camera niet naar behoren werkt, kunnen we deze repareren of vervangen in Rijnsburg om ervoor te zorgen dat u weer scherpe en heldere foto's kunt maken.

Samsung tablet oplaadpoort reparatie in Rijnsburg

Bij De Techreus bieden we ook oplossingen voor andere tablet-gerelateerde problemen, zoals problemen met de oplaadpoort, geluidsproblemen en softwareproblemen. Ons team heeft de nodige kennis en ervaring om uw iPad effectief en snel te repareren.

Op zoek naar een betrouwbare, betaalbare en professionele samsung tablet reparatiedienst in Delfgauw? De Techreus is uw ultieme oplossing voor al uw tablet-reparatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een tablet reparatie in Rijnsburg. 

Playstation 5 reparatie Rijnsburg

 


Playstation 5 reparatie in Rijnsburg

Of u nu problemen ondervindt met het lezen van schijven, een defecte harde schijf of problemen met de HDMI-poort, ons team van deskundige technici staat klaar om u te helpen.

PlayStation 5 Disc Drive Reparatie in Rijnsburg:

Problemen met het laden van games of films op uw PS5? U heeft mogelijk een probleem met de disc drive van uw PlayStation 5. De Techreus biedt een gespecialiseerde service voor het repareren van PS5 disc drives in Delfgauw. Of uw console nu weigert discs te accepteren, ze niet correct leest of luidruchtig is tijdens het draaien, onze ervaren technici zijn bekwaam in het diagnosticeren en verhelpen van deze problemen. Vertrouw op De Techreus voor uw ps5 disc drive reparatie in Rijnsburg

PlayStation 5 Harde Schijf Vervanging in Rijnsburg:

Een defecte harde schijf kan leiden tot langzame laadtijden en problemen met het opslaan van games. Gelukkig biedt De Techreus een snelle service voor het vervangen van de harde schijf van de PlayStation 5 in Rijnsburg.

PlayStation 5 HDMI-Poort Reparatie in Rijnsburg:

Ervaart u problemen met uw PS5 waarbij deze geen beeld meer weergeeft op uw TV of monitor? Dit is een algemeen bekend probleem en is meestal te wijten aan een defecte HDMI-poort. Bij De Techreus, uw go-to expert voor 'PlayStation 5 HDMI-poort reparatie Rijnsburg', bieden we een doelgerichte HDMI-poort reparatieservice om dit soort problemen te verhelpen.

Onze ervaren technici zijn bekwaam in het uitvoeren van een 'PS5 HDMI-poort solderen in Rijnsburg, en hebben de vaardigheden om uw console snel weer up and running te krijgen.

Dus, als u wordt geconfronteerd met een 'gebroken HDMI-poort' of inconsistent HDMI-signaal, kunnen wij u de helpende hand bieden.

PlayStation 5 Voeding vervangen in Rijnsburg:

Start uw PlayStation 5 niet op of schakelt deze onverwacht uit? Dit kan duiden op een probleem met de voeding. Onze ervaren technici kunnen dit probleem snel en efficiënt oplossen in Rijnsburg.

PlayStation 5 Oververhitting Oplossingen in Rijnsburg:

Wordt uw PS5 te warm tijdens het gamen? Dit kan duiden op thermische problemen, ook bekend als oververhitting. Oververhitting kan leiden tot onverwachte uitschakelingen, verminderde prestaties en kan op de lange termijn schade toebrengen aan uw console. Bij De Techreus zijn we gespecialiseerd in het diagnosticeren en oplossen van ps5 overhittingsproblemen. Of het nu gaat om een probleem met de ventilatie, de koelpasta of de thermische sensoren, onze deskundige technici in Delfgauw kunnen uw console terugbrengen naar optimale bedrijfstemperaturen. Zorg voor een koele en efficiënte game-ervaring met De Techreus' PS5 oververhitting oplossingen in Rijnsburg

PlayStation 5 Controller Reparaties in Rijnsburg:

Heeft u problemen met uw PlayStation 5 controller? Of het nu gaat om defecte knoppen, analoge sticks of connectiviteitsproblemen, De Techreus biedt een uitgebreide reparatieservice voor PS5 controllers in Rijnsburg.

PlayStation 5 Softwareproblemen in Rijnsburg:

Van problemen met updates tot vastgelopen games, onze deskundige technici kunnen helpen om uw PlayStation 5-softwareproblemen op te lossen in Rijnsburg.

PlayStation 5 Netwerk reparatie in Rijnsburg:

Verbindingsproblemen kunnen frustrerend zijn. Laat De Techreus u helpen met het oplossen van netwerkproblemen in Rijnsburg op uw PlayStation 5.

Nintendo switch reparatie Rijnsburg

 


Nintendo switch reparatie in Rijnsburg

Bent u op zoek naar een betrouwbare service voor uw Nintendo Switch reparatie in Rijnsburg? Bij De Techreus zijn we gespecialiseerd in het oplossen van de meest voorkomende Nintendo Switch problemen.

Nintendo Switch Schermreparatie in Rijnsburg:

Een beschadigd scherm kan uw game-ervaring aanzienlijk belemmeren. Of het nu gaat om vervelende krassen of een gebarsten scherm, bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk het is om een helder en onberispelijk scherm te hebben voor uw Nintendo Switch. Ons team van ervaren technici in Delfgauw biedt een snelle en betrouwbare schermreparatieservice. We gebruiken alleen hoogwaardige vervangende onderdelen om ervoor te zorgen dat uw Nintendo Switch er weer als nieuw uitziet en aanvoelt. Laat een beschadigd scherm uw spelplezier niet bederven, vertrouw op De Techreus voor uw Nintendo Switch schermreparatie in Rijnsburg.

Reparatie van Joy-Con Drift in Rijnsburg:

Ervaart u ongewenste bewegingen op uw Switch? Onze professionele reparatie van Joy-Con Drift in Rijnsburg kan uw controllers weer in topconditie brengen.

Nintendo Switch Batterijvervanging in Rijnsburg:

Zegt uw Switch batterij sneller vaarwel dan u zou willen? Overweeg een batterijvervanging bij De Techreus in Rijnsburg om de levensduur van uw apparaat te verlengen.

Nintendo Switch Dock Reparatie in Rijnsburg:

Problemen met het aansluiten op de tv? Onze Dock Reparatie service in Rijnsburg kan uw Switch weer goed laten functioneren.

Reparatie van de Nintendo Switch Oplaadpoort in Rijnsburg:

Is uw Switch niet meer in staat om op te laden? Het probleem kan liggen bij de oplaadpoort. Vuil, stof, of fysieke schade kunnen de oorzaak zijn van oplaadproblemen. Gelukkig zijn onze ervaren technici bij De Techreus in Rijnsburg gespecialiseerd in het nauwkeurig inspecteren en repareren van oplaadpoorten. Wij zorgen ervoor dat uw Nintendo Switch weer betrouwbaar en efficiënt oplaadt, zodat u zonder onderbrekingen kunt blijven gamen.

Nintendo Switch loopt vast reparatie Rijnsburg:

Loopt uw Switch vast of start deze niet correct op? Onze experts kunnen u helpen met alle software gerelateerde problemen.

Vervanging van Nintendo Switch joycon Sticks in Rijnsburg:

Onze service in Rijnsburg kan slijtage aan de analoge sticks op de Joy-Con-controllers verhelpen.

Nintendo Switch Hoofdtelefoonaansluiting Reparatie in Rijnsburg:

Problemen met de hoofdtelefoonaansluiting? Onze service in Rijnsburg kan helpen om het geluid weer helder te krijgen.

Nintendo Switch WiFi- reparatie in Rijnsburg:

WiFi-problemen kunnen frustrerend zijn. Laat De Techreus uw WiFi-kaart repareren of vervangen in Rijnsburg.

Reparatie van de Nintendo Switch MicroSD-Kaartsleuf in Rijnsburg:

Problemen met dataopslag? Onze reparatieservice in Rijnsburg kan uw microSD-kaartsleuf weer in topconditie krijgen.

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?