De Techreus

EN NL

Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Maak gebruik van onze reparatie op locatie service in Poeldijk, en profiteer van de laagsteprijsgarantie!

De Techreus in Poeldijk

Groots in de kleinste reparaties

Uw specialist in Poeldijk voor reparaties van telefoons, tablets, laptops, gameconsoles, computers en meer. u bent verzekerd van garantie op elke uitgevoerde reparatie en ervaar onze expertise en uitstekende service. Kies voor kwaliteit bij De Techreus!

Bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te handelen als het gaat om het repareren van uw apparaten. Daarom bieden wij garantie op elke uitgevoerde reparatie en zorgen we voor een uitstekende service die u kunt vertrouwen.

Of u nu een gebroken scherm heeft, problemen ondervindt met de software of de batterij snel leeg is, onze vakkundige monteurs kunnen u helpen. Ook voor iPad reparaties in Poeldijk bent u bij ons aan het juiste adres. Van een gebarsten scherm tot een defecte homeknop, wij lossen het voor u op.

Maar dat is niet alles: De Techreus gaat verder dan alleen telefoon- en tablet reparaties. Onze monteurs zijn ook gespecialiseerd in het repareren van laptops, macbooks,  gameconsoles en computers. U kunt er dus op vertrouwen dat uw apparaat in goede handen is bij ons.

laat onze reparatie bus vandaag nog naar uw locatie in Poeldijk of omstreken toe komen om uw apparaat te repareren!

Diensten van De Techreus

Bij De Techreus in Poeldijk kunt u uw GSM of ander apparaat laten repareren.

Zie hieronder een klein overzicht van vaak voorkomende reparaties die wij uitvoeren.

iPhone reparatie Poeldijk

 


 

iPhone reparaties in Poeldijk

Heeft u problemen met uw iPhone en bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare iPhone reparatie in Poeldijk? Zoek dan niet verder! De Techreus is dé specialist op het gebied van iPhone reparaties en wij staan voor u klaar met onze snelle, betaalbare en hoogwaardige service.

iPhone scherm reparatie Poeldijk:

Een gebarsten of beschadigd scherm kan erg frustrerend zijn. Bij De Techreus bieden wij een snelle en efficiënte iPhone scherm reparatie in Poeldijk, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw toestel. Onze experts zorgen ervoor dat uw iPhone er weer als nieuw uitziet.

iPhone batterij reparatie Poeldijk:

Heeft u problemen met de batterij van uw iPhone? Een slechte batterij kan zorgen voor veel ongemak. Bij De Techreus kunt u terecht voor iPhone batterij reparatie in Poeldijk en een professionele iPhone batterij vervangen service. Wij zorgen ervoor dat uw toestel weer de hele dag meegaat.

iPhone oplaadpoort reparatie Poeldijk:

Een defecte oplaadpoort kan het opladen van uw iPhone bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Onze experts bij De Techreus kunnen u helpen met een professionele iPhone oplaadpoort reparatie in Poeldijk, zodat uw toestel weer probleemloos opgeladen kan worden.

iPhone camera reparatie Poeldijk:

Een goed werkende camera is essentieel voor het vastleggen van waardevolle momenten. Als uw iPhone camera niet meer goed functioneert, kunt u bij De Techreus terecht voor een iPhone camera reparatie of iPhone camera lens reparatie in Poeldijk. Wij zorgen ervoor dat u weer prachtige foto's en video's kunt maken.

iPhone speaker en microfoon reparatie Poeldijk:

Een defecte speaker of microfoon kan het gebruik van uw iPhone beperken. Bij

De Techreus helpen wij u graag met een snelle en professionele iPhone speaker reparatie en iPhone microfoon reparatie in Poeldijk.

iPhone waterschade reparatie Poeldijk:

Heeft uw iPhone waterschade opgelopen? Geen paniek! Bij De Techreus zijn wij gespecialiseerd in iPhone waterschade reparatie in Poeldijk en zorgen ervoor dat uw toestel weer volledig functioneel wordt.

iPhone achterkant reparatie Poeldijk:

Een beschadigde achterkant kan de uitstraling van uw iPhone verminderen. Bovendien is je iPhone erg kwetsbaar voor waterschade Bij De Techreus bieden wij een snelle en betaalbare iPhone achterkant glas  reparatie aan in Poeldijk, zodat uw toestel er weer als nieuw uitziet.

iPhone moederbord reparaties en data herstel

Naast de bovengenoemde reparaties kunnen  wij bij De Techreus ook iPhone gegevens overzetten in Poeldijk en bieden wij als een van de weinige een iPhone moederbord reparatie service aan. ook kunt u bij ons terecht voor geavanceerde problemen zoals een iPhone face id reparatie waneer uw face id niet meer werkt.

De Techreus is uw adres voor een snelle en professionele  iPhone reparatie in Delfgauw. Of het nu gaat om een scherm, batterij, of zelfs een short op het moederbord.

De Techreus is groots in de kleinste reparaties

Samsung reparatie Poeldijk

 


 Samsung reparaties in Poeldijk

Of het nu gaat om uw Samsung smartphone, zoals de populaire Samsung Galaxy S21, S20, S10 of S9, uw Samsung Note 20 of Note 10, of uw Samsung A-serie, zoals de A52, A51, A71 of A50. Welk model u ook heeft wij staan voor u klaar met onze snelle, professionele reparatie in Poeldijk.

Samsung scherm reparatie Poeldijk:

Een gebarsten of beschadigd scherm kan erg frustrerend zijn. Bij De Techreus bieden wij een snelle en efficiënte Samsung scherm reparatie in Poeldijk, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw toestel. Onze experts zorgen ervoor dat uw Samsung er weer als nieuw uitziet.

Samsung batterij reparatie Poeldijk:

Heeft u problemen met de batterij van uw Samsung? Een slechte batterij kan zorgen voor veel ongemak. Bij De Techreus kunt u terecht voor Samsung batterij reparatie in Poeldijk en een professionele Samsung batterij vervangen service. Wij zorgen ervoor dat uw toestel weer de hele dag meegaat.

Samsung oplaadpoort reparatie Poeldijk:

Een defecte oplaadpoort kan het opladen van uw Samsung bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Onze experts bij De Techreus kunnen u helpen met een professionele Samsung oplaadpoort reparatie in Poeldijk, zodat uw toestel weer probleemloos opgeladen kan worden.

Samsung camera reparatie Poeldijk:

Een goed werkende camera is essentieel voor het vastleggen van waardevolle momenten. Als uw Samsung camera niet meer goed functioneert, kunt u bij De Techreus terecht voor een Samsung camera reparatie in Poeldijk. Wij zorgen ervoor dat u weer prachtige foto's en video's kunt maken.

Samsung speaker en microfoon reparatie Poeldijk:

Een defecte speaker of microfoon kan het gebruik van uw Samsung beperken. Bij De Techreus helpen wij u graag met een snelle en professionele Samsung speaker reparatie en Samsung microfoon reparatie in Poeldijk.

Samsung waterschade reparatie Poeldijk:

Heeft uw Samsung waterschade opgelopen? Geen paniek! Bij De Techreus zijn wij gespecialiseerd in Samsung waterschade reparatie in Poeldijk en zorgen ervoor dat uw toestel weer volledig functioneel wordt.

Samsung achterkant reparatie Poeldijk:

Een beschadigde achterkant kan de uitstraling van uw Samsung verminderen en is bovendien erg kwetsbaar voor waterschade Bij De Techreus bieden wij een snelle en betaalbare Samsung achterkant reparatie in Poeldijk, zodat uw toestel er weer als nieuw uitziet.

Samsung gegevens overzetten in Poeldijk

Heeft u een nieuwe Samsung smartphone aangeschaft en wilt u de data van uw oude toestel overzetten? Of wilt u belangrijke informatie veiligstellen voor een reparatie? Geen zorgen, De Techreus is hier om u te helpen. Wij bieden een uitgebreide Samsung data overzetten service in Poeldijk

Samsung Reparatie Service in Poeldijk: Snel, Betaalbaar en Professioneel

Zoekt u naar een betrouwbare, betaalbare en professionele service voor uw Samsung reparatie in Poeldijk? Zoek niet verder! De Techreus is uw betrouwbare partner voor al uw Samsung reparatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

iPad reparatie Poeldijk

 


iPad reparatie in Poeldijk

De Techreus Poeldijk: Topkwaliteit iPad Reparaties binnen handbereik

Is uw iPad-scherm gebarsten? Functioneert de batterij niet zoals het hoort? Of worstelt u met waterschade aan uw iPad? Voor al deze problemen en meer, is De Techreus uw ideale bestemming voor iPad reparaties in Poeldijk.

Schermreparatie voor iPad in Poeldijk

Een kapot of gebarsten scherm is een veelvoorkomend probleem bij iPads. Onze technici zijn specialisten in het vervangen en repareren van iPad-schermen, waardoor uw apparaat weer in topconditie verkeert.

Batterijvervanging voor iPad in Poeldijk

Een snel leeglopende batterij kan uw iPad-ervaring behoorlijk belemmeren. Ons deskundige team kan uw iPad-batterij efficiënt vervangen in Poeldijk, waardoor u het maximale uit uw apparaat kunt halen.

Herstellen van waterschade aan iPad in Poeldijk

Waterschade aan uw iPad kan een veelheid aan problemen veroorzaken. Met de expertise van De Techreus kunnen we uw apparaat grondig reinigen in Poeldijk en de door vloeistof veroorzaakte schade tot een minimum beperken.

Reparatie van iPad-knoppen in Poeldijk

Of het nu gaat om de homeknop, volumeknoppen of de aan/uit-knop, we kunnen versleten of beschadigde knoppen herstellen of vervangen in Poeldijk om de volledige functionaliteit van uw iPad te herstellen.

iPad Camera Reparatie in Poeldijk

Als uw iPad-camera niet naar behoren werkt, kunnen we deze repareren of vervangen in Poeldijk om ervoor te zorgen dat u weer scherpe en heldere foto's kunt maken.

iPad oplaadpoort reparatie in Poeldijk

Bij De Techreus bieden we ook oplossingen voor andere iPad-gerelateerde problemen, zoals problemen met de oplaadpoort, geluidsproblemen en softwareproblemen. Ons team heeft de nodige kennis en ervaring om uw iPad effectief en snel te repareren in Poeldijk.

Op zoek naar een betrouwbare, betaalbare en professionele iPad reparatiedienst in Poeldijk? De Techreus is uw ultieme oplossing voor al uw iPad-reparatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Tablet reparatie Poeldijk

 


 

Samsung tablet reparatie in Poeldijk

De Techreus Delfgauw: Topkwaliteit tablet Reparaties binnen handbereik

Is uw tablet scherm gebarsten? Functioneert de batterij niet zoals het hoort? Of worstelt u met waterschade aan uw tablet? Voor al deze problemen en meer, is De Techreus uw ideale bestemming voor samsung tab reparaties in Poeldijk.

Schermreparatie voor tablet in Poeldijk

Een kapot of gebarsten scherm is een veelvoorkomend probleem bij tablets. Onze technici zijn specialisten in het vervangen en repareren van tablet-schermen in Poeldijk, waardoor uw apparaat weer in topconditie verkeert.

Batterijvervanging voor tablet in Poeldijk

Een snel leeglopende batterij kan uw tablet-ervaring behoorlijk belemmeren. Ons deskundige team kan uw tablet-batterij efficiënt vervangen in Poeldijk, waardoor u het maximale uit uw apparaat kunt halen.

Herstellen van waterschade aan samsung tablet in Poeldijk

Waterschade aan uw samsung tablet kan een veelheid aan problemen veroorzaken. Met de expertise van De Techreus kunnen we uw apparaat grondig reinigen in Poeldijk en de door water veroorzaakte schade tot een minimum beperken.

Reparatie van tablet-knoppen in Poeldijk

Of het nu gaat om de volumeknoppen of de aan/uit-knop, we kunnen versleten of beschadigde knoppen herstellen of vervangen om de volledige functionaliteit van uw iPad te herstellen in Poeldijk.

Samsung tablet Camera Reparatie in Poeldijk

Als uw tablet-camera niet naar behoren werkt, kunnen we deze repareren of vervangen in Poeldijk om ervoor te zorgen dat u weer scherpe en heldere foto's kunt maken.

Samsung tablet oplaadpoort reparatie in Poeldijk

Bij De Techreus bieden we ook oplossingen voor andere tablet-gerelateerde problemen, zoals problemen met de oplaadpoort, geluidsproblemen en softwareproblemen. Ons team heeft de nodige kennis en ervaring om uw iPad effectief en snel te repareren.

Op zoek naar een betrouwbare, betaalbare en professionele samsung tablet reparatiedienst in Delfgauw? De Techreus is uw ultieme oplossing voor al uw tablet-reparatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een tablet reparatie in Poeldijk. 

Playstation 5 reparatie Poeldijk

 


Playstation 5 reparatie in Poeldijk

Of u nu problemen ondervindt met het lezen van schijven, een defecte harde schijf of problemen met de HDMI-poort, ons team van deskundige technici staat klaar om u te helpen.

PlayStation 5 Disc Drive Reparatie in Poeldijk:

Problemen met het laden van games of films op uw PS5? U heeft mogelijk een probleem met de disc drive van uw PlayStation 5. De Techreus biedt een gespecialiseerde service voor het repareren van PS5 disc drives in Poeldijk. Of uw console nu weigert discs te accepteren, ze niet correct leest of luidruchtig is tijdens het draaien, onze ervaren technici zijn bekwaam in het diagnosticeren en verhelpen van deze problemen. Vertrouw op De Techreus voor uw ps5 disc drive reparatie in Poeldijk

PlayStation 5 Harde Schijf Vervanging in Poeldijk:

Een defecte harde schijf kan leiden tot langzame laadtijden en problemen met het opslaan van games. Gelukkig biedt De Techreus een snelle service voor het vervangen van de harde schijf van de PlayStation 5 in Poeldijk.

PlayStation 5 HDMI-Poort Reparatie in Poeldijk:

Ervaart u problemen met uw PS5 waarbij deze geen beeld meer weergeeft op uw TV of monitor? Dit is een algemeen bekend probleem en is meestal te wijten aan een defecte HDMI-poort. Bij De Techreus, uw go-to expert voor 'PlayStation 5 HDMI-poort reparatie Poeldijk', bieden we een doelgerichte HDMI-poort reparatieservice om dit soort problemen te verhelpen.

Onze ervaren technici zijn bekwaam in het uitvoeren van een 'PS5 HDMI-poort solderen in Delfgauw, en hebben de vaardigheden om uw console snel weer up and running te krijgen.

Dus, als u wordt geconfronteerd met een 'gebroken HDMI-poort' of inconsistent HDMI-signaal, kunnen wij u de helpende hand bieden.

PlayStation 5 Voeding vervangen in Poeldijk:

Start uw PlayStation 5 niet op of schakelt deze onverwacht uit? Dit kan duiden op een probleem met de voeding. Onze ervaren technici kunnen dit probleem snel en efficiënt oplossen in Poeldijk.

PlayStation 5 Oververhitting Oplossingen in Poeldijk:

Wordt uw PS5 te warm tijdens het gamen? Dit kan duiden op thermische problemen, ook bekend als oververhitting. Oververhitting kan leiden tot onverwachte uitschakelingen, verminderde prestaties en kan op de lange termijn schade toebrengen aan uw console. Bij De Techreus zijn we gespecialiseerd in het diagnosticeren en oplossen van ps5 overhittingsproblemen. Of het nu gaat om een probleem met de ventilatie, de koelpasta of de thermische sensoren, onze deskundige technici in Delfgauw kunnen uw console terugbrengen naar optimale bedrijfstemperaturen. Zorg voor een koele en efficiënte game-ervaring met De Techreus' PS5 oververhitting oplossingen in Poeldijk

PlayStation 5 Controller Reparaties in Poeldijk:

Heeft u problemen met uw PlayStation 5 controller? Of het nu gaat om defecte knoppen, analoge sticks of connectiviteitsproblemen, De Techreus biedt een uitgebreide reparatieservice voor PS5 controllers in Poeldijk.

PlayStation 5 Softwareproblemen in Poeldijk:

Van problemen met updates tot vastgelopen games, onze deskundige technici kunnen helpen om uw PlayStation 5-softwareproblemen op te lossen in Delfgauw.

PlayStation 5 Netwerk reparatie in Poeldijk:

Verbindingsproblemen kunnen frustrerend zijn. Laat De Techreus u helpen met het oplossen van netwerkproblemen in Delfgauw op uw PlayStation 5.

Nintendo switch reparatie Poeldijk

 


Nintendo switch reparatie in Poeldijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare service voor uw Nintendo Switch reparatie in Poeldijk? Bij De Techreus zijn we gespecialiseerd in het oplossen van de meest voorkomende Nintendo Switch problemen.

Nintendo Switch Schermreparatie in Poeldijk:

Een beschadigd scherm kan uw game-ervaring aanzienlijk belemmeren. Of het nu gaat om vervelende krassen of een gebarsten scherm, bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk het is om een helder en onberispelijk scherm te hebben voor uw Nintendo Switch. Ons team van ervaren technici in Delfgauw biedt een snelle en betrouwbare schermreparatieservice. We gebruiken alleen hoogwaardige vervangende onderdelen om ervoor te zorgen dat uw Nintendo Switch er weer als nieuw uitziet en aanvoelt. Laat een beschadigd scherm uw spelplezier niet bederven, vertrouw op De Techreus voor uw Nintendo Switch schermreparatie in Poeldijk.

Reparatie van Joy-Con Drift in Poeldijk:

Ervaart u ongewenste bewegingen op uw Switch? Onze professionele reparatie van Joy-Con Drift in Poeldijk kan uw controllers weer in topconditie brengen.

Nintendo Switch Batterijvervanging in Poeldijk:

Zegt uw Switch batterij sneller vaarwel dan u zou willen? Overweeg een batterijvervanging bij De Techreus in Poeldijk om de levensduur van uw apparaat te verlengen.

Nintendo Switch Dock Reparatie in Poeldijk:

Problemen met het aansluiten op de tv? Onze Dock Reparatie service in Delfgauw kan uw Switch weer goed laten functioneren.

Reparatie van de Nintendo Switch Oplaadpoort in Poeldijk:

Is uw Switch niet meer in staat om op te laden? Het probleem kan liggen bij de oplaadpoort. Vuil, stof, of fysieke schade kunnen de oorzaak zijn van oplaadproblemen. Gelukkig zijn onze ervaren technici bij De Techreus in Poeldijk gespecialiseerd in het nauwkeurig inspecteren en repareren van oplaadpoorten. Wij zorgen ervoor dat uw Nintendo Switch weer betrouwbaar en efficiënt oplaadt, zodat u zonder onderbrekingen kunt blijven gamen.

Nintendo Switch loopt vast reparatie Poeldijk:

Loopt uw Switch vast of start deze niet correct op? Onze experts kunnen u helpen met alle software gerelateerde problemen.

Vervanging van Nintendo Switch joycon Sticks in Poeldijk:

Onze service in Delfgauw kan slijtage aan de analoge sticks op de Joy-Con-controllers verhelpen.

Nintendo Switch Hoofdtelefoonaansluiting Reparatie in Delfgauw:

Problemen met de hoofdtelefoonaansluiting? Onze service in Poeldijk kan helpen om het geluid weer helder te krijgen.

Nintendo Switch WiFi- reparatie in Poeldijk:

WiFi-problemen kunnen frustrerend zijn. Laat De Techreus uw WiFi-kaart repareren of vervangen in Poeldijk.

Reparatie van de Nintendo Switch MicroSD-Kaartsleuf in Poeldijk:

Problemen met dataopslag? Onze reparatieservice in Poeldijk kan uw microSD-kaartsleuf weer in topconditie krijgen.

GSM reparatie Poeldijk

 


 GSM reparatie in Poeldijk

Zoekt u een deskundige service voor GSM reparaties in Poeldijk?

Bij De Techreus hebben we de expertise en ervaring om een breed scala aan mobiele problemen op te lossen in Poeldijk, van schermvervanging tot softwareproblemen.

GSM Scherm Reparatie Poeldijk:

Een gebarsten of gebroken scherm kan uw smartphone-ervaring flink verpesten. Onze GSM scherm reparatie service in Poeldijk zorgt ervoor dat uw toestel snel weer in topconditie is.

GSM Batterij Vervangen Poeldijk:

Merkt u dat de batterij van uw GSM snel leegloopt? Wij kunnen uw batterij professioneel vervangen in Poeldijk, zodat u weer de hele dag door kunt met uw telefoon.

GSM Oplaadpoort Reparatie Poeldijk:

Problemen met het opladen van uw telefoon? Onze ervaren technici kunnen uw oplaadpoort repareren in Poeldijk, zodat uw toestel weer betrouwbaar oplaadt.

GSM Softwareproblemen Oplossen Poeldijk:

Of uw GSM nu vastloopt, langzaam is of andere softwareproblemen heeft, wij hebben de knowhow om deze problemen snel en effectief te verhelpen.

GSM Waterschade Herstellen Poeldijk:

Waterschade aan uw GSM kan ernstige problemen veroorzaken. Met onze waterschade herstel service kunnen we helpen de schade te beperken en uw toestel weer operationeel te krijgen.

GSM Luidspreker Reparatie Poeldijk:

Slecht geluid kan uw bel- en muziekervaring verpesten. Onze GSM luidspreker reparatie service in Poeldijk kan dit verhelpen, zodat u weer helder geluid heeft.

GSM Camera Reparatie Poeldijk:

Problemen met de camera van uw GSM kunnen frustrerend zijn. Onze camera reparatieservice zorgt ervoor dat u weer haarscherpe foto's kunt maken.

Snelle GSM Reparatie Poeldijk:

Bij De Techreus begrijpen we hoe belangrijk uw GSM voor u is. Daarom bieden we snelle reparaties aan, zodat u niet lang zonder uw toestel hoeft te zitten.

Of u nu zoekt op GSM reparatie Poeldijk of telefoon reparatie in de buurt, De Techreus is uw betrouwbare partner voor alle GSM reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw GSM weer als nieuw maken!

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?