De Techreus

EN NL

iPhone 13 Achterkant Vervangen

iPhone 13 Achterkant Kapot?

Een kapotte achterkant kan de interne componenten van je iPhone 13 blootstellen aan stof, vuil en water, wat kan leiden tot verdere schade. Daarnaast kan een beschadigde achterkant de kans op kortsluiting vergroten, en het moederbord van de iPhone 13  kan beschadigen, Je iPhone 13 achterkant laten repareren is dus van cruciaal belang.

Achterkant iPhone 13 Vervangen De Techreus in Den Haag

Als het gaat om het vervangen van de achterkant glas van je iPhone 13, is expertise onmisbaar. Wij bij De Techreus hebben jarenlange ervaring in het vakkundig repareren van je iPhone 13 achterkant.

  1. Originele Backcovers: Wij begrijpen het belang van kwaliteit. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele achterkantjes met apple logo.
  2. Deskundig: Ons team bestaat uit professionals die uitgebreide training hebben ondergaan .
  3. Snel en Betrouwbaar: We begrijpen hoe onmisbaar je iPhone 13 voor je is. Daarom zorgen wij voor een snelleservice, zodat je toestel in een mum van tijd weer als nieuw is
Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

iPhone 13 Achterkant Vervangen Kosten

Bij De Techreus geloven we in kwaliteit en betaalbaarheid. Onze laagsteprijsgarantie betekent dat je nergens een betere deal vindt. Dit compromisloze beleid maakt ons dé keuze voor velen. 

iPhone 13 Achterkant Vervangen in Den Haag

Hoewel veel reparaties mobiel kunnen worden uitgevoerd, is het vervangen van de achterkant van de iPhone 13 een specialistische klus. We maken gebruik van een lasermachine om de achterkant nauwkeurig en veilig los te krijgen. Vanwege deze specialistische apparatuur is deze service exclusief beschikbaar bij ons op locatie in Den Haag.

Investeer in Deskundigheid en Waarde

Onze professionals zijn getraind om met de precisie te werken, waardoor je iPhone 13 achterkant er na de reparatie weer als nieuw zal uitzien!

Boek Nu Een Afspraak

Laat je iPhone 13 Backcover deskundig vervangen in Den Haag en profiteer van onze laagsteprijsgarantie. Bel nu of Reserveer een tijdvak en kom langs bij onze locatie in Den Haag. Wij zorgen ervoor dat je iPhone 13 er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact op en ervaar het zelf!

 
Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?