De Techreus

EN NL

iPhone 13 Achterkant Vervangen

iPhone 13 Achterkant Kapot?

Een kapotte achterkant kan de interne componenten van je iPhone 13 blootstellen aan stof, vuil en water, wat kan leiden tot verdere schade. Daarnaast kan een beschadigde achterkant de kans op kortsluiting vergroten, en het moederbord van de iPhone 13  kan beschadigen, Je iPhone 13 achterkant laten repareren is dus van cruciaal belang.

Achterkant iPhone 13 Vervangen De Techreus in Den Haag

Als het gaat om het vervangen van de achterkant glas van je iPhone 13, is expertise onmisbaar. Wij bij De Techreus hebben jarenlange ervaring in het vakkundig repareren van je iPhone 13 achterkant.

  1. Originele Backcovers: Wij begrijpen het belang van kwaliteit. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele achterkantjes met apple logo.
  2. Deskundig: Ons team bestaat uit professionals die uitgebreide training hebben ondergaan .
  3. Snel en Betrouwbaar: We begrijpen hoe onmisbaar je iPhone 13 voor je is. Daarom zorgen wij voor een snelleservice, zodat je toestel in een mum van tijd weer als nieuw is
Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

iPhone 13 Achterkant Vervangen Kosten

Bij De Techreus geloven we in kwaliteit en betaalbaarheid. Onze laagsteprijsgarantie betekent dat je nergens een betere deal vindt. Dit compromisloze beleid maakt ons dé keuze voor velen. 

iPhone 13 Achterkant Vervangen in Den Haag

Hoewel veel reparaties mobiel kunnen worden uitgevoerd, is het vervangen van de achterkant van de iPhone 13 een specialistische klus. We maken gebruik van een lasermachine om de achterkant nauwkeurig en veilig los te krijgen. Vanwege deze specialistische apparatuur is deze service exclusief beschikbaar bij ons op locatie in Den Haag.

Investeer in Deskundigheid en Waarde

Onze professionals zijn getraind om met de precisie te werken, waardoor je iPhone 13 achterkant er na de reparatie weer als nieuw zal uitzien!

Boek Nu Een Afspraak

Laat je iPhone 13 Backcover deskundig vervangen in Den Haag en profiteer van onze laagsteprijsgarantie. Bel nu of Reserveer een tijdvak en kom langs bij onze locatie in Den Haag. Wij zorgen ervoor dat je iPhone 13 er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact op en ervaar het zelf!

 
Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?