De techREUS

EN NL
De techREUS logo

Selecteer je telefoon

iPhone reparatie

Niets is vervelender dan een iPhone die niet goed of totaal niet werkt. Bij De Techreus word je snel geholpen voor een reparatie van je iPhone. Een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of het laten repareren van de oplaadconnector, bij De Techreus kan dit voor de laagste prijs van heel nederland dat is fijn voor jou als klant, De meeste reparaties voeren wij binnen een half uur uit.

Kies voor gemak

Heb je het te druk om zelf langs te komen voor een iPhone reparatie? Dat kan natuurlijk gebeuren! Daarom hebben wij een Haal & Breng service in Den Haag en omstreken.
Een afspraak inplannen voor een iPhone of iPhone plus reparatie? Dat kan gemakkelijk via onze website. Kies je type Apple iPhone, de reparatie of reparaties die je uit wilt voeren en selecteer een geschikte datum. Hierna vul je je gegevens in en geef aan of je gebruik wilt maken van onze haal- en breng service.  

Zelf onderzoeken wat er aan de hand is met je iPhone?

Hoe maak ik een afspraak?

Bij De TechReus kan je eenvoudig online een afspraak maken.                                                                              Volg de stappen maak een afspraak en kom langs bij ons op locatie. (Buitenom 19A 2512 XC, Den Haag)        in de meeste gevallen kunnen wij je telefoon binnen 30/45 minuten repareren en dat voor gegarandeerd de laagsteprijsgarantie van nederland!

Haal- en breng Service of repareren op locatie
 

Wij komen je telefoon ophalen op een locatie naar wens en brengen hem binnen 4 uur gerepareerd terug. Sommige reparaties kunnen ook bij je thuis of op locatie worden uitgevoerd. Na het maken van de afspraak zal de reparateur contact met je opnemen en bespreken wat mogelijk is!

Garantie?

De Techreus biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.

iPhone reparatie service van De Techreus

Niet alleen voor een iPhone reparatie kun je bij ons terecht. Wij verzorgen alle mogelijke reparaties. Naast Apple iPhone toestellen doen we ook aan Huawei reparatie, Ipad reparatie, LG reparatie, Oneplus reparatie,Sony reparatie, Samsung reparatie en nog veel meer.

30 minuten service

6 Maanden Garantie

No cure no pay

Wees zeker van je data

Geef een antwoord

Open chat
Hello,
How can we help you?