De Techreus

EN NL

Geen succes met het updaten van je iPhone? Hier zijn de oplossingen die je nodig hebt!

Ervaar je problemen bij het updaten van je iPhone en vraag je je af wat je nu moet doen? 

In deze blog geven we je een handige gids over wat te doen als je jouw iPhone niet kunt updaten. 

Controleer op voldoende opslagruimte

Het eerste wat je moet doen als je iPhone niet wil updaten, is controleren of er voldoende opslagruimte beschikbaar is. Een iOS-update heeft meestal enkele gigabytes vrije ruimte nodig om te kunnen installeren. Ga naar Instellingen > Algemeen > iPhone-opslag om te zien hoeveel ruimte je nog over hebt. Als je te weinig ruimte hebt, probeer dan enkele apps, foto’s of video’s te verwijderen om ruimte vrij te maken.

Controleer je internetverbinding

Een stabiele internetverbinding is essentieel voor het downloaden van een iOS-update. Als je problemen ondervindt met je Wi-Fi, probeer dan eerst je modem en router te resetten. Als dit niet werkt, kun je overwegen om je netwerkinstellingen te resetten. Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Reset netwerkinstellingen.

Herstart je iPhone

Soms kan het simpelweg herstarten van je iPhone helpen bij het oplossen van problemen met het updaten. Houd de zijknop en een van de volumeknoppen ingedrukt totdat de schuifknop ‘Zet uit’ verschijnt. Schuif om je iPhone uit te schakelen en wacht een paar seconden voordat je hem weer inschakelt.

Update via iTunes of Finder

Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je proberen je iPhone bij te werken via iTunes (voor Windows-gebruikers en macOS Mojave of ouder) of Finder (voor macOS Catalina of nieuwer). Sluit je iPhone aan op je computer en open iTunes of Finder. Selecteer je apparaat en klik op ‘Zoek naar updates’. Volg de instructies op het scherm om de update te voltooien.

Neem contact op met De Techreus

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, kan het zijn dat er een dieper liggend probleem is met je iPhone. Neem contact op met De Techreus voor verdere hulp. wij kunnen je begeleiden bij het oplossen van het probleem.

Gerelateerde berichten:

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?