De Techreus

EN NL

Geen succes met het updaten van je iPhone? Hier zijn de oplossingen die je nodig hebt!

Ervaar je problemen bij het updaten van je iPhone en vraag je je af wat je nu moet doen? 

In deze blog geven we je een handige gids over wat te doen als je jouw iPhone niet kunt updaten. 

Controleer op voldoende opslagruimte

Het eerste wat je moet doen als je iPhone niet wil updaten, is controleren of er voldoende opslagruimte beschikbaar is. Een iOS-update heeft meestal enkele gigabytes vrije ruimte nodig om te kunnen installeren. Ga naar Instellingen > Algemeen > iPhone-opslag om te zien hoeveel ruimte je nog over hebt. Als je te weinig ruimte hebt, probeer dan enkele apps, foto’s of video’s te verwijderen om ruimte vrij te maken.

Controleer je internetverbinding

Een stabiele internetverbinding is essentieel voor het downloaden van een iOS-update. Als je problemen ondervindt met je Wi-Fi, probeer dan eerst je modem en router te resetten. Als dit niet werkt, kun je overwegen om je netwerkinstellingen te resetten. Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Reset netwerkinstellingen.

Herstart je iPhone

Soms kan het simpelweg herstarten van je iPhone helpen bij het oplossen van problemen met het updaten. Houd de zijknop en een van de volumeknoppen ingedrukt totdat de schuifknop ‘Zet uit’ verschijnt. Schuif om je iPhone uit te schakelen en wacht een paar seconden voordat je hem weer inschakelt.

Update via iTunes of Finder

Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je proberen je iPhone bij te werken via iTunes (voor Windows-gebruikers en macOS Mojave of ouder) of Finder (voor macOS Catalina of nieuwer). Sluit je iPhone aan op je computer en open iTunes of Finder. Selecteer je apparaat en klik op ‘Zoek naar updates’. Volg de instructies op het scherm om de update te voltooien.

Neem contact op met De Techreus

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, kan het zijn dat er een dieper liggend probleem is met je iPhone. Neem contact op met De Techreus voor verdere hulp. wij kunnen je begeleiden bij het oplossen van het probleem.

Gerelateerde berichten:

Bjorn van Z
Bjorn van Z
2023-07-05
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
2023-06-28
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
2023-05-17
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
2023-05-14
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
2023-05-14
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
2023-05-03
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
2023-04-25
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
2023-04-05
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
2023-04-05
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?