De Techreus

EN NL

Geen succes met het updaten van je iPhone? Hier zijn de oplossingen die je nodig hebt!

Ervaar je problemen bij het updaten van je iPhone en vraag je je af wat je nu moet doen? 

In deze blog geven we je een handige gids over wat te doen als je jouw iPhone niet kunt updaten. 

Controleer op voldoende opslagruimte

Het eerste wat je moet doen als je iPhone niet wil updaten, is controleren of er voldoende opslagruimte beschikbaar is. Een iOS-update heeft meestal enkele gigabytes vrije ruimte nodig om te kunnen installeren. Ga naar Instellingen > Algemeen > iPhone-opslag om te zien hoeveel ruimte je nog over hebt. Als je te weinig ruimte hebt, probeer dan enkele apps, foto’s of video’s te verwijderen om ruimte vrij te maken.

Controleer je internetverbinding

Een stabiele internetverbinding is essentieel voor het downloaden van een iOS-update. Als je problemen ondervindt met je Wi-Fi, probeer dan eerst je modem en router te resetten. Als dit niet werkt, kun je overwegen om je netwerkinstellingen te resetten. Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Reset netwerkinstellingen.

Herstart je iPhone

Soms kan het simpelweg herstarten van je iPhone helpen bij het oplossen van problemen met het updaten. Houd de zijknop en een van de volumeknoppen ingedrukt totdat de schuifknop ‘Zet uit’ verschijnt. Schuif om je iPhone uit te schakelen en wacht een paar seconden voordat je hem weer inschakelt.

Update via iTunes of Finder

Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je proberen je iPhone bij te werken via iTunes (voor Windows-gebruikers en macOS Mojave of ouder) of Finder (voor macOS Catalina of nieuwer). Sluit je iPhone aan op je computer en open iTunes of Finder. Selecteer je apparaat en klik op ‘Zoek naar updates’. Volg de instructies op het scherm om de update te voltooien.

Neem contact op met De Techreus

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, kan het zijn dat er een dieper liggend probleem is met je iPhone. Neem contact op met De Techreus voor verdere hulp. wij kunnen je begeleiden bij het oplossen van het probleem.

Gerelateerde berichten:

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?