De Techreus

EN NL

Microfoon iPhone kapot? Ontdek hier wat er mis kan zijn

Wat te doen als je iPhone microfoon niet meer werkt: Veelvoorkomende oorzaken en oplossingen

Een kapotte iPhone-microfoon kan erg vervelend zijn, vooral wanneer je wilt bellen of spraakberichten wilt versturen. In deze blogpost bespreken we wat je kunt doen als de microfoon van je iPhone niet meer werkt. 

Controleer op blokkades en vuil

Soms kan het probleem met de microfoon simpelweg worden veroorzaakt door vuil of stof dat de microfooningang blokkeert. Inspecteer de microfoonopening aan de onderkant van je iPhone en gebruik een zachte borstel of een tandenstoker om voorzichtig eventuele blokkades te verwijderen.

Test de microfoon met verschillende apps

Om te bepalen of het probleem met de microfoon hardware- of softwaregerelateerd is, kun je de microfoon testen met verschillende apps. Probeer bijvoorbeeld een spraakmemo op te nemen, een telefoongesprek te voeren of de microfoon te gebruiken in een videochatapp. Als de microfoon in sommige apps wel werkt, kan het probleem gerelateerd zijn aan een specifieke app en is het raadzaam die app opnieuw te installeren of bij te werken.

Update je iOS

Soms kan een verouderde iOS-versie problemen veroorzaken met de microfoon. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update om te controleren of er een update beschikbaar is. Als dit het geval is, installeer de update dan en kijk of het probleem met de microfoon is opgelost.

Herstart je iPhone

Een eenvoudige oplossing die vaak problemen verhelpt, is het herstarten van je iPhone. Houd de zijknop en een van de volumeknoppen ingedrukt totdat de schuifknop ‘Zet uit’ verschijnt. Schuif om je iPhone uit te schakelen en wacht een paar seconden voordat je hem weer inschakelt.

Reset alle instellingen

Als het probleem met de microfoon aanhoudt, kun je overwegen om alle instellingen op je iPhone te resetten. Dit kan eventuele softwareproblemen oplossen die de microfoon beïnvloeden. Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Reset alle instellingen. Let op: hierdoor worden al je voorkeuren en instellingen verwijderd, maar je gegevens en apps blijven behouden.

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt dan is je iPhone microfoon kapot.

Bij De Techreus bieden we hoogwaardige iPhone microfoon reparatie aan, zodat jij snel weer kunt genieten van een volledig functionerende iPhone

Ervaren en gecertificeerde technici

Bij De Techreus zijn we trots op ons team van ervaren en gecertificeerde technici die gespecialiseerd zijn in iPhone microfoon reparatie. We hebben jarenlange ervaring in het repareren van iPhones, waardoor we elk probleem efficiënt en vakkundig kunnen aanpakken.

Snelle iPhone microfoon reparatie

We begrijpen dat je zo snel mogelijk je iPhone microfoon wilt laten repareren. Bij De Techreus streven we ernaar om je toestel binnen 24 uur te repareren, zodat je weer kunt genieten van heldere telefoongesprekken en spraakopnames zonder enige vertraging.

Originele onderdelen en garantie

Wanneer je je iPhone microfoon bij De Techreus laat repareren, ben je verzekerd van de beste kwaliteit. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor onze reparaties, waardoor de prestaties en levensduur van je iPhone gewaarborgd zijn. Bovendien bieden we een garantie op al onze iPhone microfoon reparaties, zodat je met vertrouwen bij ons terecht kunt.

Concurrerende prijzen

Bij De Techreus zijn we van mening dat een iPhone microfoon reparatie niet duur hoeft te zijn. We bieden concurrerende prijzen voor onze reparatiediensten zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de onderdelen en het vakmanschap.

Eenvoudig afspraak maken

Het maken van een afspraak voor je iPhone microfoon reparatie bij De Techreus is eenvoudig en snel. Druk op de “afspraak maken” knop op onze homepage en selecteer uw toestel om een afspraak te maken voor een reparatie  of neem telefonisch contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen. We zorgen ervoor dat je toestel zo snel mogelijk wordt gerepareerd.

Gerelateerde berichten:

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?