De Techreus

EN NL

Microfoon iPhone kapot? Ontdek hier wat er mis kan zijn

Wat te doen als je iPhone microfoon niet meer werkt: Veelvoorkomende oorzaken en oplossingen

Een kapotte iPhone-microfoon kan erg vervelend zijn, vooral wanneer je wilt bellen of spraakberichten wilt versturen. In deze blogpost bespreken we wat je kunt doen als de microfoon van je iPhone niet meer werkt. 

Controleer op blokkades en vuil

Soms kan het probleem met de microfoon simpelweg worden veroorzaakt door vuil of stof dat de microfooningang blokkeert. Inspecteer de microfoonopening aan de onderkant van je iPhone en gebruik een zachte borstel of een tandenstoker om voorzichtig eventuele blokkades te verwijderen.

Test de microfoon met verschillende apps

Om te bepalen of het probleem met de microfoon hardware- of softwaregerelateerd is, kun je de microfoon testen met verschillende apps. Probeer bijvoorbeeld een spraakmemo op te nemen, een telefoongesprek te voeren of de microfoon te gebruiken in een videochatapp. Als de microfoon in sommige apps wel werkt, kan het probleem gerelateerd zijn aan een specifieke app en is het raadzaam die app opnieuw te installeren of bij te werken.

Update je iOS

Soms kan een verouderde iOS-versie problemen veroorzaken met de microfoon. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update om te controleren of er een update beschikbaar is. Als dit het geval is, installeer de update dan en kijk of het probleem met de microfoon is opgelost.

Herstart je iPhone

Een eenvoudige oplossing die vaak problemen verhelpt, is het herstarten van je iPhone. Houd de zijknop en een van de volumeknoppen ingedrukt totdat de schuifknop ‘Zet uit’ verschijnt. Schuif om je iPhone uit te schakelen en wacht een paar seconden voordat je hem weer inschakelt.

Reset alle instellingen

Als het probleem met de microfoon aanhoudt, kun je overwegen om alle instellingen op je iPhone te resetten. Dit kan eventuele softwareproblemen oplossen die de microfoon beïnvloeden. Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Reset alle instellingen. Let op: hierdoor worden al je voorkeuren en instellingen verwijderd, maar je gegevens en apps blijven behouden.

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt dan is je iPhone microfoon kapot.

Bij De Techreus bieden we hoogwaardige iPhone microfoon reparatie aan, zodat jij snel weer kunt genieten van een volledig functionerende iPhone

Ervaren en gecertificeerde technici

Bij De Techreus zijn we trots op ons team van ervaren en gecertificeerde technici die gespecialiseerd zijn in iPhone microfoon reparatie. We hebben jarenlange ervaring in het repareren van iPhones, waardoor we elk probleem efficiënt en vakkundig kunnen aanpakken.

Snelle iPhone microfoon reparatie

We begrijpen dat je zo snel mogelijk je iPhone microfoon wilt laten repareren. Bij De Techreus streven we ernaar om je toestel binnen 24 uur te repareren, zodat je weer kunt genieten van heldere telefoongesprekken en spraakopnames zonder enige vertraging.

Originele onderdelen en garantie

Wanneer je je iPhone microfoon bij De Techreus laat repareren, ben je verzekerd van de beste kwaliteit. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor onze reparaties, waardoor de prestaties en levensduur van je iPhone gewaarborgd zijn. Bovendien bieden we een garantie op al onze iPhone microfoon reparaties, zodat je met vertrouwen bij ons terecht kunt.

Concurrerende prijzen

Bij De Techreus zijn we van mening dat een iPhone microfoon reparatie niet duur hoeft te zijn. We bieden concurrerende prijzen voor onze reparatiediensten zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de onderdelen en het vakmanschap.

Eenvoudig afspraak maken

Het maken van een afspraak voor je iPhone microfoon reparatie bij De Techreus is eenvoudig en snel. Druk op de “afspraak maken” knop op onze homepage en selecteer uw toestel om een afspraak te maken voor een reparatie  of neem telefonisch contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen. We zorgen ervoor dat je toestel zo snel mogelijk wordt gerepareerd.

Gerelateerde berichten:

Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?