De Techreus

EN NL

Samsung Reparatie: Snelle Service bij De TechReus

Samsung telefoon reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele reparatieservice voor uw Samsung smartphone? Dan bent u bij De Techreus aan het juiste adres. Onze ervaren reparateurs hebben de expertise om een breed scala aan Samsung-problemen op te lossen.

Of u nu een gebroken scherm hebt, een defecte batterij, een waterbeschadigde telefoon of zelfs een moederbord probleem, wij zorgen ervoor dat uw Samsung telefoon snel wordt gerepareerd. Wij gebruiken indien mogelijk alleen originele Samsung-onderdelen om ervoor te zorgen dat je telefoon naar behoren functioneert en lang meegaat.

Onze Samsung reparatiediensten omvatten onder andere:

  • Scherm reparatie
  • Batterij vervanging
  • Waterschade reparatie
  • Software reparatie
  • Camera reparatie

Onze diensten zijn betaalbaar en in de meeste gevallen kunnen we je telefoon dezelfde dag nog repareren, zodat u uw Samsung-telefoon snel weer kunt gebruiken. 

Waarom zou u voor De TechReus kiezen voor uw Samsung-reparatieservice?

  • Ervaren en deskundige technici
  • Snelle en efficiënte reparatieservice
  • Gebruik van originele Samsung-onderdelen
  • Betaalbare prijzen
  • Uitstekende klantenservice

Bij De Techreus begrijpen we dat het hebben van een probleem met uw Samsung-apparaat frustrerend kan zijn. Daarom zijn we er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw Samsung-apparaat te laten repareren.

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?