De Techreus

EN NL

Paniek! Mijn Samsung tablet of telefoon start niet meer op – Ontdek hier wat je kan doen om het op te lossen!

Als je een Samsung tablet of telefoon hebt, kan het gebeuren dat deze op een dag niet meer opstart. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een lege batterij, een softwarefout of een hardwareprobleem. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen om het probleem op te lossen voordat je hem naar een reparatiewinkel brengt.

Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen als je Samsung-apparaat niet meer opstart:

Stap 1: Laad de batterij op

Als je Samsung-apparaat niet meer opstart, kan het zijn dat de batterij leeg is. Zorg ervoor dat je het apparaat ten minste 30 minuten oplaadt voordat je verder gaat. Als het apparaat nog steeds niet opstart na het opladen, probeer dan een andere oplader of USB-kabel om te zien of dit het probleem oplost.

Stap 2: Start het apparaat opnieuw op

Als het apparaat nog steeds niet opstart na het opladen, probeer dan het apparaat opnieuw op te starten. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het Samsung-logo verschijnt. Laat de aan/uit-knop los en wacht tot het apparaat opstart. Als dit niet werkt, probeer dan de aan/uit-knop en de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat het Samsung-logo verschijnt.

Stap 3: Wis de cache-partitie

Als het apparaat nog steeds niet opstart, kan het zijn dat er een probleem is met de cache-partitie. Dit is een tijdelijke opslagruimte voor gegevens die door het apparaat worden gebruikt. Om de cache-partitie te wissen, houd je de aan/uit-knop, de volumeknop omhoog en de startknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het apparaat trilt en het Samsung-logo verschijnt. Laat de knoppen los en wacht tot het apparaat opnieuw is opgestart.

Stap 4: Voer een fabrieksreset uit

Als het apparaat nog steeds niet opstart na het wissen van de cache-partitie, moet je mogelijk een fabrieksreset uitvoeren. Dit zal alle gegevens van het apparaat verwijderen, dus zorg ervoor dat je een back-up maakt van belangrijke bestanden voordat je deze stap uitvoert. Om een fabrieksreset uit te voeren, ga je naar de instellingen van het apparaat, selecteer je ‘Back-up maken en resetten’ en vervolgens ‘Fabrieksinstellingen herstellen’.

Als geen van deze stappen het probleem oplost en je Samsung-apparaat nog steeds niet opstart, kan er een hardwareprobleem zijn en moet je het apparaat laten repareren. Bij De TechReus staan ​​we altijd klaar om je te helpen met eventuele problemen met je Samsung-apparaat. Neem gerust contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?