De Techreus

EN NL

Paniek! Mijn Samsung tablet of telefoon start niet meer op – Ontdek hier wat je kan doen om het op te lossen!

Als je een Samsung tablet of telefoon hebt, kan het gebeuren dat deze op een dag niet meer opstart. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een lege batterij, een softwarefout of een hardwareprobleem. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen om het probleem op te lossen voordat je hem naar een reparatiewinkel brengt.

Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen als je Samsung-apparaat niet meer opstart:

Stap 1: Laad de batterij op

Als je Samsung-apparaat niet meer opstart, kan het zijn dat de batterij leeg is. Zorg ervoor dat je het apparaat ten minste 30 minuten oplaadt voordat je verder gaat. Als het apparaat nog steeds niet opstart na het opladen, probeer dan een andere oplader of USB-kabel om te zien of dit het probleem oplost.

Stap 2: Start het apparaat opnieuw op

Als het apparaat nog steeds niet opstart na het opladen, probeer dan het apparaat opnieuw op te starten. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het Samsung-logo verschijnt. Laat de aan/uit-knop los en wacht tot het apparaat opstart. Als dit niet werkt, probeer dan de aan/uit-knop en de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat het Samsung-logo verschijnt.

Stap 3: Wis de cache-partitie

Als het apparaat nog steeds niet opstart, kan het zijn dat er een probleem is met de cache-partitie. Dit is een tijdelijke opslagruimte voor gegevens die door het apparaat worden gebruikt. Om de cache-partitie te wissen, houd je de aan/uit-knop, de volumeknop omhoog en de startknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het apparaat trilt en het Samsung-logo verschijnt. Laat de knoppen los en wacht tot het apparaat opnieuw is opgestart.

Stap 4: Voer een fabrieksreset uit

Als het apparaat nog steeds niet opstart na het wissen van de cache-partitie, moet je mogelijk een fabrieksreset uitvoeren. Dit zal alle gegevens van het apparaat verwijderen, dus zorg ervoor dat je een back-up maakt van belangrijke bestanden voordat je deze stap uitvoert. Om een fabrieksreset uit te voeren, ga je naar de instellingen van het apparaat, selecteer je ‘Back-up maken en resetten’ en vervolgens ‘Fabrieksinstellingen herstellen’.

Als geen van deze stappen het probleem oplost en je Samsung-apparaat nog steeds niet opstart, kan er een hardwareprobleem zijn en moet je het apparaat laten repareren. Bij De TechReus staan ​​we altijd klaar om je te helpen met eventuele problemen met je Samsung-apparaat. Neem gerust contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?