De Techreus

EN NL

Mijn Samsung laadt niet op! Maar geen zorgen – Hier zijn enkele oplossingen

Laadt jouw samsung niet op?

Heeft jouw Samsung-telefoon problemen met opladen en weet je niet wat te doen? Het kan frustrerend zijn, maar er zijn stappen die je kunt nemen voordat je naar een reparatiewinkel gaat. In deze blogpost bespreken we de meest voorkomende oorzaken en oplossingen.

1. Controleer de oplaadpoort

Een veelvoorkomend probleem bij het opladen van Samsung-telefoons is dat de oplaadpoort verstopt raakt met stof, vuil of pluisjes. Dit kan voorkomen dat de oplader goed in de poort past en ervoor zorgen dat de telefoon niet oplaadt. Controleer of er vuil of stof in de poort zit en maak het schoon met een tandenstoker of een tanden borstel. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent om de poort niet te beschadigen.

2. Gebruik de juiste oplader

Een andere veelvoorkomende oorzaak van een niet-opladende Samsung-telefoon is het gebruik van een verkeerde oplader. Zorg ervoor dat je een originele oplader gebruikt, omdat deze het beste is aangepast aan de specificaties van je telefoon. Het gebruik van een generieke oplader of een oplader van een ander merk kan de batterij beschadigen en ervoor zorgen dat de telefoon niet goed oplaadt.

3. Controleer de batterij

Als je telefoon nog steeds niet oplaadt, kan de batterij zelf beschadigd zijn. Controleer of de batterij goed vastzit en niet loszit. Als de batterij opgezwollen is of tekenen van slijtage vertoont, is het misschien tijd om hem te vervangen.

4. Start de telefoon opnieuw op

Een eenvoudige oplossing voor veel technische problemen is om de telefoon opnieuw op te starten. Dit kan ook helpen bij het oplossen van het probleem van een niet-opladende Samsung-telefoon. Druk de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd in en houd ze enkele seconden ingedrukt. Dit zou de telefoon moeten resetten en hopelijk het oplaadprobleem oplossen.

5. Breng de telefoon naar een professionele reparatiewinkel

Als geen van deze oplossingen werkt, is het misschien tijd om je telefoon naar een professionele reparatiewinkel te brengen. De Techreus is een betrouwbare mobiele reparatiewinkel die je kan helpen bij het oplossen van het probleem van een niet-opladende Samsung-telefoon. Onze ervaren technici zullen je telefoon onderzoeken en de oorzaak van het probleem vinden. We bieden een snelle en betaalbare reparatieservice, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Samsung reparatie nodig?

Als de bovenstaande tips niet helpen en je Samsung-telefoon nog steeds problemen heeft, dan kun je contact opnemen met De Techreus voor een reparatie in Den Haag of bij jou op locatie. Onze ervaren reparateurs zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten Samsung-telefoons. Of je nu problemen hebt met je scherm, oplaadpoort, batterij of een beschadigd moederbord, wij zorgen voor een snelle en betrouwbare service zodat je telefoon snel weer als nieuw functioneert. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je Samsung-telefoon repareren.

 

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?