De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Mijn Samsung laadt niet op! Maar geen zorgen – Hier zijn enkele oplossingen

Laadt jouw samsung niet op?

Heeft jouw Samsung-telefoon problemen met opladen en weet je niet wat te doen? Het kan frustrerend zijn, maar er zijn stappen die je kunt nemen voordat je naar een reparatiewinkel gaat. In deze blogpost bespreken we de meest voorkomende oorzaken en oplossingen.

1. Controleer de oplaadpoort

Een veelvoorkomend probleem bij het opladen van Samsung-telefoons is dat de oplaadpoort verstopt raakt met stof, vuil of pluisjes. Dit kan voorkomen dat de oplader goed in de poort past en ervoor zorgen dat de telefoon niet oplaadt. Controleer of er vuil of stof in de poort zit en maak het schoon met een tandenstoker of een tanden borstel. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent om de poort niet te beschadigen.

2. Gebruik de juiste oplader

Een andere veelvoorkomende oorzaak van een niet-opladende Samsung-telefoon is het gebruik van een verkeerde oplader. Zorg ervoor dat je een originele oplader gebruikt, omdat deze het beste is aangepast aan de specificaties van je telefoon. Het gebruik van een generieke oplader of een oplader van een ander merk kan de batterij beschadigen en ervoor zorgen dat de telefoon niet goed oplaadt.

3. Controleer de batterij

Als je telefoon nog steeds niet oplaadt, kan de batterij zelf beschadigd zijn. Controleer of de batterij goed vastzit en niet loszit. Als de batterij opgezwollen is of tekenen van slijtage vertoont, is het misschien tijd om hem te vervangen.

4. Start de telefoon opnieuw op

Een eenvoudige oplossing voor veel technische problemen is om de telefoon opnieuw op te starten. Dit kan ook helpen bij het oplossen van het probleem van een niet-opladende Samsung-telefoon. Druk de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd in en houd ze enkele seconden ingedrukt. Dit zou de telefoon moeten resetten en hopelijk het oplaadprobleem oplossen.

5. Breng de telefoon naar een professionele reparatiewinkel

Als geen van deze oplossingen werkt, is het misschien tijd om je telefoon naar een professionele reparatiewinkel te brengen. De Techreus is een betrouwbare mobiele reparatiewinkel die je kan helpen bij het oplossen van het probleem van een niet-opladende Samsung-telefoon. Onze ervaren technici zullen je telefoon onderzoeken en de oorzaak van het probleem vinden. We bieden een snelle en betaalbare reparatieservice, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Samsung reparatie nodig?

Als de bovenstaande tips niet helpen en je Samsung-telefoon nog steeds problemen heeft, dan kun je contact opnemen met De Techreus voor een reparatie in Den Haag of bij jou op locatie. Onze ervaren reparateurs zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten Samsung-telefoons. Of je nu problemen hebt met je scherm, oplaadpoort, batterij of een beschadigd moederbord, wij zorgen voor een snelle en betrouwbare service zodat je telefoon snel weer als nieuw functioneert. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je Samsung-telefoon repareren.

 

Nouri Bou
Nouri Bou
2023-05-17
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
2023-05-14
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
2023-05-14
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
2023-05-03
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
2023-04-25
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
2023-04-05
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
2023-04-05
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?