De Techreus

EN NL

De batterij van je iPhone snel leeg? Ontdek hier hoe je dit probleem kan oplossen!

Als iPhone-gebruiker ben je waarschijnlijk bekend met de frustratie van een snel leeglopende batterij. Het is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen mee te maken hebben, vooral als je je telefoon veel gebruikt. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om de levensduur van je batterij te verlengen en ervoor te zorgen dat je iPhone niet snel leegloopt.

Batterijbesparende tips voor je iPhone

De batterij van je iPhone snel leeg

 1. Schakel de helderheid van je scherm omlaag. Een van de grootste energieverbruikers op je iPhone is het scherm. Door de helderheid te verlagen, kun je de levensduur van je batterij aanzienlijk verlengen.

 2. Schakel de locatievoorzieningen uit. Veel apps maken gebruik van de locatievoorzieningen van je iPhone, wat veel energie kan verbruiken. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Privacy’ > ‘Locatievoorzieningen’ om deze functie uit te schakelen voor apps die je niet vaak gebruikt.

 3. Schakel de automatische updates van apps uit. Apps die automatisch updaten, verbruiken ook veel energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘iTunes en App Store’ en schakel de optie ‘Updates’ uit.

 4. Sluit apps die je niet gebruikt. Apps die op de achtergrond draaien, verbruiken ook energie. Dubbelklik op de home-knop en veeg omhoog om apps te sluiten die je niet gebruikt.

 5. Schakel pushmeldingen uit. Pushmeldingen zijn handig, maar ze verbruiken ook veel energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Berichtgeving’ om deze functie uit te schakelen voor apps die je niet vaak gebruikt.

 6. Schakel de ‘Hey Siri’-functie uit. Als je de ‘Hey Siri’-functie hebt ingeschakeld, luistert je iPhone continu naar het commando. Dit kan veel energie verbruiken. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Siri en zoeken’ > ‘Hey Siri’ om deze functie uit te schakelen.

 7. Schakel de achtergrond-apps vernieuwen uit. Apps die op de achtergrond vernieuwen, verbruiken ook veel energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Vernieuwen op achtergrond’ en schakel deze functie uit voor apps die je niet vaak gebruikt.

 8. Schakel AirDrop uit. AirDrop is een handige functie om bestanden te delen, maar het verbruikt ook veel energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘AirDrop’ om deze functie uit te schakelen.

 9. Schakel de trilfunctie uit. De trilfunctie verbruikt ook energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Geluiden en haptische feedback’ en schakel de optie ‘Trillen’ uit.

 10. Schakel de automatische helderheid uit. De automatische helderheid past de helderheid van je scherm aan op basis van de omgevingsverlichting. Dit kan veel energie verbruiken. Ga naar ‘Instellingen’                                                                           

 11. als je iPhone batterij nog steeds snel leeg raakt, overweeg dan om de batterij te laten vervangen.

 12. Het vervangen van de batterij van je iPhone is een uitstekende optie als je telefoon snel leeg raakt en je weer de hele dag kunt genieten van je telefoon zonder je zorgen te maken over een lege batterij.

Gerelateerde berichten:

Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?