De Techreus

EN NL

De batterij van je iPhone snel leeg? Ontdek hier hoe je dit probleem kan oplossen!

Als iPhone-gebruiker ben je waarschijnlijk bekend met de frustratie van een snel leeglopende batterij. Het is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen mee te maken hebben, vooral als je je telefoon veel gebruikt. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om de levensduur van je batterij te verlengen en ervoor te zorgen dat je iPhone niet snel leegloopt.

Batterijbesparende tips voor je iPhone

De batterij van je iPhone snel leeg

 1. Schakel de helderheid van je scherm omlaag. Een van de grootste energieverbruikers op je iPhone is het scherm. Door de helderheid te verlagen, kun je de levensduur van je batterij aanzienlijk verlengen.

 2. Schakel de locatievoorzieningen uit. Veel apps maken gebruik van de locatievoorzieningen van je iPhone, wat veel energie kan verbruiken. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Privacy’ > ‘Locatievoorzieningen’ om deze functie uit te schakelen voor apps die je niet vaak gebruikt.

 3. Schakel de automatische updates van apps uit. Apps die automatisch updaten, verbruiken ook veel energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘iTunes en App Store’ en schakel de optie ‘Updates’ uit.

 4. Sluit apps die je niet gebruikt. Apps die op de achtergrond draaien, verbruiken ook energie. Dubbelklik op de home-knop en veeg omhoog om apps te sluiten die je niet gebruikt.

 5. Schakel pushmeldingen uit. Pushmeldingen zijn handig, maar ze verbruiken ook veel energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Berichtgeving’ om deze functie uit te schakelen voor apps die je niet vaak gebruikt.

 6. Schakel de ‘Hey Siri’-functie uit. Als je de ‘Hey Siri’-functie hebt ingeschakeld, luistert je iPhone continu naar het commando. Dit kan veel energie verbruiken. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Siri en zoeken’ > ‘Hey Siri’ om deze functie uit te schakelen.

 7. Schakel de achtergrond-apps vernieuwen uit. Apps die op de achtergrond vernieuwen, verbruiken ook veel energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Vernieuwen op achtergrond’ en schakel deze functie uit voor apps die je niet vaak gebruikt.

 8. Schakel AirDrop uit. AirDrop is een handige functie om bestanden te delen, maar het verbruikt ook veel energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘AirDrop’ om deze functie uit te schakelen.

 9. Schakel de trilfunctie uit. De trilfunctie verbruikt ook energie. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Geluiden en haptische feedback’ en schakel de optie ‘Trillen’ uit.

 10. Schakel de automatische helderheid uit. De automatische helderheid past de helderheid van je scherm aan op basis van de omgevingsverlichting. Dit kan veel energie verbruiken. Ga naar ‘Instellingen’                                                                           

 11. als je iPhone batterij nog steeds snel leeg raakt, overweeg dan om de batterij te laten vervangen.

 12. Het vervangen van de batterij van je iPhone is een uitstekende optie als je telefoon snel leeg raakt en je weer de hele dag kunt genieten van je telefoon zonder je zorgen te maken over een lege batterij.

Gerelateerde berichten:

Bjorn van Z
Bjorn van Z
2023-07-05
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
2023-06-28
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
2023-05-17
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
2023-05-14
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
2023-05-14
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
2023-05-03
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
2023-04-25
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
2023-04-05
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
2023-04-05
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?