De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Help, mijn iPad wilt niet opladen! Ontdek hier de mogelijke oorzaken en oplossingen

Mijn iPad wilt niet opladen

Als je een iPad hebt die niet meer oplaadt, kan dit behoorlijk vervelend zijn. Het kan ervoor zorgen dat je niet meer in staat bent om je apparaat te gebruiken, en het kan leiden tot verlies van belangrijke gegevens als je niet snel actie onderneemt. Hieronder zijn enkele mogelijke redenen waarom je iPad niet meer oplaadt, en wat je eraan kunt doen.

  1. De kabel is kapot Het kan zijn dat de kabel die je gebruikt om je iPad op te laden, beschadigd is. Kijk eens naar de kabel om te zien of er breuken of scheuren zijn. Als dit het geval is, is het waarschijnlijk dat je een nieuwe kabel moet aanschaffen. Zorg ervoor dat je een kabel koopt die geschikt is voor je iPad-model en dat je deze koopt bij een betrouwbare verkoper.

  2. De stekker is niet goed aangesloten Een andere reden waarom je iPad niet meer oplaadt, kan zijn dat de stekker niet goed is aangesloten. Dit kan gebeuren als de stekker niet volledig in het stopcontact is gestoken of als de stekker niet goed in de iPad is gestoken. Controleer beide uiteinden van de stekker om te zien of ze goed vastzitten.

  3. De batterij is versleten De batterij van je iPad kan na verloop van tijd verslijten. Als je je iPad al langere tijd gebruikt, kan het zijn dat de batterij niet meer goed werkt en dat deze niet meer in staat is om goed op te laden. In dit geval moet je de batterij laten vervangen door een professional.

  4. Het probleem ligt aan de oplaadpoort Soms kan het probleem liggen aan de oplaadpoort van je iPad. Het kan zijn dat er vuil of stof in de poort zit, waardoor de kabel niet goed kan aansluiten. Dit kan worden opgelost door de poort voorzichtig schoon te maken met een tandenstoker of een klein borsteltje.

  5. Het apparaat is oververhit geraakt Als je iPad oververhit raakt, kan het zijn dat deze niet meer oplaadt. Dit kan gebeuren als je je apparaat gebruikt terwijl het oplaadt, of als het apparaat te lang aan een warme omgeving is blootgesteld. Laat je iPad afkoelen voordat je het opnieuw probeert op te laden.

Als je iPad nog steeds niet oplaadt, zelfs nadat je deze stappen hebt geprobeerd, is het tijd om professionele hulp in te roepen. Neem contact op met een betrouwbare reparatieservice om je te helpen bij het oplossen van het probleem. Bij De TechReus staan we altijd klaar om je te helpen bij het oplossen van problemen met je iPad en andere mobiele apparaten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Nouri Bou
Nouri Bou
2023-05-17
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
2023-05-14
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
2023-05-14
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
2023-05-03
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
2023-04-25
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
2023-04-05
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
2023-04-05
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?