De Techreus

EN NL

iPad aan uit knop werkt niet? Dit kun je doen

Als je een iPad hebt die niet meer opstart, kan dat erg frustrerend zijn. Er zijn verschillende redenen waarom een iPad niet meer opstart, variërend van softwareproblemen tot hardwarefouten. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen.

  1. Laad je iPad op Het kan zijn dat je iPad niet opstart omdat de batterij leeg is. Sluit je iPad aan op een stopcontact met de originele oplader en wacht een paar minuten voordat je het apparaat opnieuw probeert op te starten.

  2. Probeer een harde reset Als het opladen van je iPad niet helpt, probeer dan een harde reset. Druk op de knoppen “Home” en “Aan/Uit” tegelijkertijd in en houd ze vast tot het Apple-logo verschijnt. Laat de knoppen los en wacht tot de iPad opnieuw is opgestart.

  3. Controleer de software Als je iPad nog steeds niet opstart, kan het zijn dat er een probleem is met de software. Sluit je iPad aan op een computer met iTunes en probeer het apparaat te herstellen. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd voordat je dit doet.

  4. Schakel de DFU-modus in Als het herstellen van je iPad met iTunes niet werkt, kun je proberen om de DFU-modus in te schakelen. Sluit je iPad aan op een computer met iTunes en houd de knoppen “Home” en “Aan/Uit” tegelijkertijd ingedrukt totdat het scherm zwart wordt. Laat de knop “Aan/Uit” los en houd de knop “Home” ingedrukt totdat iTunes het apparaat detecteert. Volg de instructies van iTunes om de iPad te herstellen.

  5. Zoek professionele hulp Als geen van de bovenstaande stappen werkt, kan het zijn dat er een hardwareprobleem is met je iPad. In dat geval is het het beste om professionele hulp in te schakelen. Neem contact op met een betrouwbare reparatieservice zoals ‘De TechReus’ en zij kunnen je helpen het probleem op te lossen.

Conclusie Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om een iPad op te starten die niet werkt. Als het probleem softwarematig is, dan kun je het probleem meestal zelf oplossen door de bovenstaande stappen te volgen. Als het probleem hardwarematig is, is het het beste om professionele hulp in te schakelen. Hopelijk helpt deze gids je om je iPad weer aan de praat te krijgen.

 
Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?