De Techreus

EN NL

iPad aan uit knop werkt niet? Dit kun je doen

Als je een iPad hebt die niet meer opstart, kan dat erg frustrerend zijn. Er zijn verschillende redenen waarom een iPad niet meer opstart, variërend van softwareproblemen tot hardwarefouten. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen.

  1. Laad je iPad op Het kan zijn dat je iPad niet opstart omdat de batterij leeg is. Sluit je iPad aan op een stopcontact met de originele oplader en wacht een paar minuten voordat je het apparaat opnieuw probeert op te starten.

  2. Probeer een harde reset Als het opladen van je iPad niet helpt, probeer dan een harde reset. Druk op de knoppen “Home” en “Aan/Uit” tegelijkertijd in en houd ze vast tot het Apple-logo verschijnt. Laat de knoppen los en wacht tot de iPad opnieuw is opgestart.

  3. Controleer de software Als je iPad nog steeds niet opstart, kan het zijn dat er een probleem is met de software. Sluit je iPad aan op een computer met iTunes en probeer het apparaat te herstellen. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd voordat je dit doet.

  4. Schakel de DFU-modus in Als het herstellen van je iPad met iTunes niet werkt, kun je proberen om de DFU-modus in te schakelen. Sluit je iPad aan op een computer met iTunes en houd de knoppen “Home” en “Aan/Uit” tegelijkertijd ingedrukt totdat het scherm zwart wordt. Laat de knop “Aan/Uit” los en houd de knop “Home” ingedrukt totdat iTunes het apparaat detecteert. Volg de instructies van iTunes om de iPad te herstellen.

  5. Zoek professionele hulp Als geen van de bovenstaande stappen werkt, kan het zijn dat er een hardwareprobleem is met je iPad. In dat geval is het het beste om professionele hulp in te schakelen. Neem contact op met een betrouwbare reparatieservice zoals ‘De TechReus’ en zij kunnen je helpen het probleem op te lossen.

Conclusie Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om een iPad op te starten die niet werkt. Als het probleem softwarematig is, dan kun je het probleem meestal zelf oplossen door de bovenstaande stappen te volgen. Als het probleem hardwarematig is, is het het beste om professionele hulp in te schakelen. Hopelijk helpt deze gids je om je iPad weer aan de praat te krijgen.

 
Mike De ruijter
Mike De ruijter
15/03/2024
Het achterscherm van mijn Iphone 14 was kapot, werd vriendelijk geholpen en veel voordeliger dan andere reparateurs. Alles werkt weer goed
Juan M Birlanga Pérez
Juan M Birlanga Pérez
13/03/2024
Good profesional and client oriented. I could bring the iPhone of my daughter to him when all other shops were already closed and he brought it home the day after. He immediately identified the problem to repair the phone.
Sou Jadi
Sou Jadi
13/03/2024
Ik ben erg tevreden over De Techreus, die mijn USB heeft gerepareerd. Zijn snelle reactie en betrouwbare service hebben een positieve indruk achtergelaten. De communicatie verliep vlot en helder, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar behoren werkte. Ik kan De Techreus van zeker aanbevelen voor zijn professionele aanpak en uitstekende dienstverlening. Absoluut een aanrader!
Noortje Jadi
Noortje Jadi
13/03/2024
Top service gekregen, mijn redder in nood, een bestand weten terug te halen die mij heel kostbaar is. Super snelle service en betrouwbaar. Dank je wel.
Simon Bus
Simon Bus
09/03/2024
Vriendelijk en snel geholpen
B. van Haren-Suarez
B. van Haren-Suarez
04/03/2024
Ontzettend fijn geholpen met mijn PlayStation 5 die door oververhitting telkens uit ging. Wat bleek? Boordevol stof! Ik kon hem wegbrengen en dezelfde avond weer ophalen. Vriendelijk, kundig, transparant, en goed geprijsd. Ik kan de Techreus van harte aanraden! Topper!
P W
P W
03/03/2024
Super service! Qua prijs ook zeer competitief. Tot de volgende keer.
Robert
Robert
03/03/2024
Professional die weet wat die doet en met een klantgerichte aanpak. Aanrader!
Marielouise Hogervorst
Marielouise Hogervorst
01/03/2024
Hele aardige man die de game joycons van mijn zoontje heeft nagekeken. Ze komen zelfs aan huis om ze te maken! Onze jongens vonden het helemaal te gek om te zien hoe hij dat deed! Zeker een aanrader! En mijn jongens weer wat wijzer!
Ferry Soebhag
Ferry Soebhag
25/02/2024
Hele goede vriendelijke man. Heeft duidelijk verstand van zaken en doet ook nog ophalen . Hij heeft echt hart voor de zaak en is heel empathisch naar ze cliënten toe. Topper

Heeft u vragen?

Heeft  u vragen over onze PlayStation 5 reparatieservices of wilt u meer informatie? Bij De Techreus staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?