De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Wij bieden uitgebreide reparatiediensten en oplossingen voor zakelijke klanten. Met onze snelle en betrouwbare service kunt u erop vertrouwen dat uw apparaten snel worden gerepareerd.

Word zakelijk klant van De Techreus

Onze missie is om uw bedrijf operationeel te houden door middel van snelle en betrouwbare reparaties van uw mobiele apparaten.

Onze zakelijke diensten omvatten:

Op maat gemaakte oplossingen

Onze zakelijke klanten hebben vaak specifieke behoeften op het gebied van mobiele apparaten en accessoires. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Snelle en betrouwbare reparaties

Wij begrijpen dat mobiele apparaten een belangrijk onderdeel zijn van uw bedrijfsactiviteiten. Onze getrainde technici staan klaar om uw apparaten snel en efficiënt te repareren, zodat u snel weer aan de slag kunt.

images for mobile repair website

Garantie en kwaliteit

Wij staan achter de kwaliteit van onze diensten en bieden onze zakelijke klanten garantie op alle reparaties. Wij gebruiken alleen originele onderdelen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw apparaten goed functioneren.

Als de oudste en meest populaire mobiele reparatiewinkel in Nederland begrijpen wij de behoeften van zakelijke klanten. Of u nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen en diensten om uw bedrijf draaiende te houden.

Wij zijn er trots op om de beste mobiele accessoires in Nederland aan te bieden, waaronder telefoonhoesjes, opladers, kabels en nog veel meer. Al onze accessoires zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met garantie.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met onze uitgebreide zakelijke diensten en oplossingen.

Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?