De Techreus

EN NL

Nintendo Switch Ombouwen

Nintendo Switch Ombouwen met PicoFly in Den Haag: De ultieme gaming upgrade

Ben je een fervent gamer en wil je je Nintendo Switch-ervaring op een geavanceerde manier uitbreiden? Het ombouwen van je Nintendo Switch door het solderen van een PicoFly op het moederbord kan dé oplossing zijn. Gevestigd in Den Haag, zijn wij dé specialisten op dit gebied en garanderen we vakmanschap van het hoogste niveau.

Wat houdt het ombouwen met PicoFly in?

Het integreren van een PicoFly-chip in je Nintendo Switch is een precisiewerk dat diepgaande kennis vereist. Dit proces:

  1. Staat hoogwaardige softwareaanpassingen toe: Door de PicoFly kunnen gamers genieten van een breder scala aan aangepaste thema’s, skins en nog veel meer.
  2. Maakt het mogelijk om games te downloaden en installeren: Verbreed je gamebibliotheek door de mogelijkheid te hebben om een verscheidenheid aan games direct op je console te installeren.
  3. Biedt uitgebreide multimedia-functionaliteiten: Naast gaming kan je Switch worden getransformeerd in een multifunctioneel apparaat voor films, muziek en andere media.

De expertise van onze technici in Den Haag

Het ombouwen van een Nintendo Switch door een PicoFly te solderen is specialistisch werk. Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn getraind in het fijnmazige solderen en de nuances van het Nintendo Switch-moederbord. We begrijpen de complexiteit en behandelen elke console met uiterste zorg.

De voordelen van het ombouwen met PicoFly

Naast de vrijheid van game-installatie en multimedia, opent het ombouwen met PicoFly een wereld van mogelijkheden voor je Nintendo Switch. Dit gaat van aangepaste gebruikersinterfaces tot verbeterde prestaties en alles daartussenin.

Neem actie en til je gaming-ervaring naar een hoger niveau

Ben je klaar om je Nintendo Switch te transformeren en te genieten van alle extra’s die het ombouwen met PicoFly te bieden heeft? Neem contact op met onze experts in Den Haag! Boek een afspraak of bel ons direct. Laat je console de upgrade krijgen die het verdient.

Bjorn van Z
Bjorn van Z
05/07/2023
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
28/06/2023
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
17/05/2023
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
14/05/2023
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
14/05/2023
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
03/05/2023
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
25/04/2023
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
05/04/2023
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
05/04/2023
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
15/03/2023
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?