De Techreus

EN NL

Bij De TechReus staan we voor je klaar! Als je iPhone plotseling niet meer werkt.

iPhone valt steeds uit?

Heb je last van een iPhone die steeds uitvalt terwijl de batterij nog lang niet leeg is? Dat is erg vervelend en kan het gebruik van je telefoon flink belemmeren. Je bent net bezig met een belangrijk telefoongesprek of je bent lekker aan het appen, en dan valt je iPhone plotseling uit. En als je geen oplader bij je hebt, kun je de telefoon niet meteen weer gebruiken. Gelukkig zijn er een aantal mogelijke oplossingen die je kunt proberen om je iPhone weer goed te laten werken. In deze blog bespreken we een aantal veelvoorkomende oorzaken van dit probleem en welke stappen je kunt nemen om het op te lossen. We behandelen de volgende onderwerpen:

Controleer de batterij van je iPhone Je iPhone

valt steeds uit door een softwareprobleem

iPhone valt steeds uit na blootstelling aan water

iPhone valt steeds uit en start opnieuw op

iPhone valt uit door kou

Controleer de batterij van je iPhone

Als je iPhone aangeeft dat de batterij leeg is terwijl je batterij nog vol was op het moment dat je iPhone uitviel, kan dit duiden op een verouderde batterij. Batterijen hebben een beperkte levensduur en moeten gemiddeld na ongeveer twee jaar vervangen worden. Vroeger was het niet mogelijk om zelf te controleren of je batterij vervangen moest worden, maar sinds de komst van iOS 11.3 kun je op de iPhone 6S en later zelf de status van je batterij controleren. Zo doe je dat:

Ga naar Instellingen

Ga naar Batterij > Batterijconditie

Controleer de maximumcapaciteit

De maximumcapaciteit geeft aan hoeveel procent van de batterij nog opgeladen kan worden. Dit is erg handig om te weten! Maar wanneer moet je de batterij nu vervangen? Bij ThePhoneLab raden we aan om de batterij te vervangen als deze onder de 80% komt. Lukt het niet om te achterhalen of jouw batterij vervangen moet worden? Kom dan langs bij een van onze vestigingen voor een gratis diagnose.

Je iPhone valt steeds uit door een softwareprobleem

Als je iPhone steeds uitvalt terwijl de batterij niet leeg is, kan er sprake zijn van een softwareprobleem. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je batterij aangeeft dat hij nog 20% capaciteit heeft terwijl de batterij in werkelijkheid leeg is en dus op 0% staat. In dat geval kun je eerst proberen om een harde reset uit te voeren. Dit doe je als volgt:

iPhone 4 t/m iPhone 6S en iPads: houd de thuisknop en de vergrendelknop samen ingedrukt gedurende 15 seconden totdat het Apple-logo verschijnt. iPhone 7 / 7 Plus: houd de vergrendelknop en de volume-omlaagknop samen ingedrukt gedurende 15 seconden totdat het Apple-logo verschijnt. iPhone 8 en alle modellen zonder thuisknop: druk kort op de volume-omhoogknop

Bjorn van Z
Bjorn van Z
2023-07-05
Ik kan de Techreus aan iedereen aanraden. Goed bereikbare locatie in Den Haag, en indien nodig of gewenst service aan huis. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Topper!
Alex Bergen
Alex Bergen
2023-06-28
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel! En heel fijn met de reparatie aan huis service!
Nouri Bou
Nouri Bou
2023-05-17
Top service. de Nintendo Switch oplaadpoort gerepareerd. Dank voor de snelle Service 👍
Zentah der
Zentah der
2023-05-14
Geweldige service. Zeer professioneel en ook nog snel! Topper
Jordy Hijdra
Jordy Hijdra
2023-05-14
Betrouwbaar, professioneel en zeer snelle service. Mijn Switch hier laten maken, de volgende dag was de reparatie al klaar. Voor iedereen aan te raden.
PD Bianchi
PD Bianchi
2023-05-03
Great experience, good vibes and professional service at your place. Everytime I’ll have a issue, I’ll surely check with De Techreus: een topper!
Fernando Goncalves
Fernando Goncalves
2023-04-25
Fixed my Surface laptop 4! Was done in a day! Good quality and service! Really happy with the end result.
Miguel Rocha
Miguel Rocha
2023-04-05
Kwam mijn iPhone 14 pro maken, binnen no time klaar! Top service👍🏼
TouchFix
TouchFix
2023-04-05
Top Service! echt een topper!
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?