De Techreus

EN NL
De techREUS logo

IPhone wil niet starten? Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een gratis diagnose!

iPhone blijft hangen bij opstarten

Heb je last van een iPhone die blijft hangen bij het opstarten? Dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er sprake is van hardware problemen, zoals waterschade of een kapotte batterij. Maar het kan ook zijn dat er sprake is van softwareproblemen, zoals een bootloop. Gelukkig kunnen onze specialisten vrijwel alle problemen verhelpen en zorgen we ervoor dat je iPhone weer als nieuw functioneert.

iPhone herstellen via iTunes

Als je iPhone niet meer opstart, kan het soms nodig zijn om je toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Dit kun je doen via iTunes op je computer. Wanneer je hier hulp bij nodig hebt, staan onze specialisten voor je klaar. Zij helpen je graag met het herstellen van je iPhone via iTunes, zodat je snel weer aan de slag kunt.

iPhone laadt niet op

Een veelvoorkomend probleem is dat iPhones niet meer willen opladen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een kapotte batterij of stof in de oplaadpoort. Ook kan het zijn dat je een onjuist gecertificeerde oplader gebruikt, waardoor je iPhone niet meer wil opladen. Onze specialisten kunnen je helpen bij het oplossen van deze problemen, zodat je iPhone weer opgeladen kan worden en je er weer de hele dag gebruik van kunt maken.

iPhone zwart scherm

Een ander veelvoorkomend probleem is dat je iPhone een zwart scherm toont en niet meer reageert. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een kapot scherm of een softwareprobleem. In de meeste gevallen is het nodig om het scherm te vervangen, zodat je iPhone weer als nieuw functioneert. Onze specialisten hebben veel ervaring met het vervangen van schermen en zorgen ervoor dat je iPhone er weer als nieuw uitziet.

Opstartprobleem oplossen? Kom langs voor een diagnose

Heb je last van een opstartprobleem bij je iPhone en kom je er zelf niet uit? Dan raden we je aan om langs te komen bij De TechReus voor een diagnose. Onze specialisten kunnen snel achterhalen wat er aan de hand is met je iPhone en stellen een passende oplossing voor. Een diagnose is altijd gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Als je besluit om je iPhone bij ons te laten repareren, zorgen we ervoor dat je toestel snel en vakkundig wordt gerepareerd.

Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?