De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Bij De TechReus staan we voor je klaar! Als je iPhone plotseling niet meer werkt.

Mijn iPhone gaat niet aan”. 

Het kan behoorlijk frustrerend zijn om te ontdekken dat je iPhone niet meer werkt, vooral als je hem dagelijks gebruikt. Maar maak je geen zorgen, we hebben een stap-voor-stap handleiding samengesteld om je te helpen je iPhone weer aan de praat te krijgen.

Stap 1: Herstart je iPhone

De eerste en meest voor de hand liggende stap is om je iPhone opnieuw op te starten. Houd de aan/uit-knop en de home/volume-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt. Laat dan de knoppen los en wacht tot je iPhone opnieuw opstart. Dit kan soms een paar minuten duren, dus wees geduldig.

Stap 2: Controleer je oplader

Als je iPhone nog steeds niet werkt na het herstarten, controleer dan je oplader. Sluit je iPhone aan op een stopcontact en wacht een paar minuten.

Als het batterijsymbool op het scherm verschijnt, weet je dat de batterij aan het opladen is. Als dit niet gebeurt, kan het zijn dat de oplaadkabel kapot is of dat er een probleem is met de batterij.

Stap 3: Scherm blijft hangen op apple logo

Als de vorige stappen niet van toepassing zijn en het scherm op het apple logo blijft hangen, probeer dan je iPhone in DFU-mode te zetten. 

DFU staat voor Device Firmware Update en is een diepere manier om je iPhone te resetten. Dit kan helpen als je iPhone vastzit in bootloop modus. 

 Lees meer hier over in de “hoe doe ik een dfu hard reset”  <<< LINK WORDEN

Stap 4: Jou batterij of oplaad poort is kapot

Als je telefoon nog steeds niet aan gaat, is de waarschijnlijkheid groot dat de batterij of de oplaad poort kapot is. Dit kan veroorzaakt worden door ouderdom, waterschade of het verkeerd opladen van de telefoon.

Als je vermoedt dat deze onderdelen defect zijn, is het verstandig om contact met 

ons op te nemen om het probleem op te lossen.

Uw scherm is kapot

Als je geluiden hoort en je telefoon trilt, maar het scherm niet werkt, kan het zijn dat het scherm kapot is. In dat geval moet er een nieuw scherm worden geplaatst. Je kunt bij De Techreus terecht voor van de reparatie van het scherm.

Stap 5: Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

in de meeste gevallen kunnen wij uw iPhone vandaag nog repareren  

 

 

Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?