De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Bij De TechReus staan we voor je klaar! Als je iPhone plotseling niet meer werkt.

iPhone achterkant kapot?

Bij De Techreus in den haag zijn we gespecialiseerd in het repareren van iPhones, en we hebben al vele backcovers vervangen. In deze blogpost zullen we je alles vertellen wat je moet weten wanneer jouw backcover is gebarsten.

 1. Dit moet je weten.

Als je iPhone achterkant gebarsten is, is het belangrijk om deze snel te vervangen. Anders kunnen invloeden van buitenaf zoals water en stof makkelijker je iPhone binnendringen, met als gevolg grotere kans op waterschade en beschadigde onderdelen. Het laten repareren van je iPhone achterkant is goedkoper dan het repareren van de hele behuizing.

2. Is het verstandig om mijn iPhone te gebruiken als het regent en mijn achterkant kapot is?

Nee, het is niet verstandig om je iPhone in contact te laten komen met water, Dus ook geen regen Invloeden van buitenaf hebben meer kans om je iPhone binnen te dringen, zoals water druppels en stof, wat kan leiden tot beschadiging van onderdelen en waterschade. Het is belangrijk om je iPhone achterkant snel te vervangen om dit te voorkomen.

3. Je kunt een afspraak maken bij De Techreus en langskomen om je iPhone achterkant te laten vervangen.

Klik op onze afspraak knop en selecteer je toestel om een afspraak te maken.

 

 

Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?