De Techreus

EN NL
De techREUS logo

Valt je iPad steeds uit? Bij de Techreus kunnen we dit voor je oplossen.

iPad valt steeds uit ? Zo los je het op!

Heb jij last van een iPad die steeds uitvalt terwijl de batterij nog vol zit? Dan ben je niet de enige. Dit probleem kan erg vervelend zijn, vooral als je bijvoorbeeld net een belangrijk level van Candy Crush hebt gehaald. In dit artikel leggen wij uit wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn en wat je kunt doen om dit probleem op te lossen.

Hieronder behandelen we de volgende punten:

  1. Software problemen (harde reset of software herstel)
  2. De iPad batterij is aan vervanging toe
  3. Jouw iPad heeft waterschade opgelopen
  4. De iPad valt steeds uit en start opnieuw
  5. De iPad valt steeds uit door de kou

Software problemen

Wanneer jouw iPad uitvalt terwijl de batterij nog vol is, dan kan dit veroorzaakt worden door een softwareprobleem. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de iPad denkt dat de batterij nog voor 20% vol is, terwijl deze eigenlijk leeg is. Om dit probleem op te lossen, kun je eerst zelf proberen om een harde reset uit te voeren. Volg daarvoor de volgende stappen:

  • iPads met homebutton: Houd de vergrendel- en home button voor 15 seconden tegelijk ingedrukt totdat het Apple logo zichtbaar wordt.
  • iPads zonder homebutton: Druk kort op de volume-omhoogknop. Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de vergrendelknop ingedrukt totdat het Apple logo zichtbaar is.

Als jouw iPad steeds uitvalt bij het gebruik van bepaalde apps, dan is het raadzaam om eerst deze apps te sluiten en daarna opnieuw te openen. Mocht dit niet helpen, dan kun je de app opnieuw installeren. Mocht dit alles niet helpen, dan kun je als laatste een software herstel proberen. Lees in onze blog over software herstel hoe je dit zelf kunt doen. Maak altijd eerst een backup van je iPad, zodat je je gegevens niet kwijtraakt.

De iPad batterij moet worden vervangen

Als jouw iPad uitvalt terwijl de batterij nog vol is en daarna aangeeft leeg te zijn, dan kan dit veroorzaakt worden door een kapotte batterij. Bij De Techreus in den haag kun je altijd langskomen voor een diagnose. Als uit het onderzoek blijkt dat de batterij inderdaad kapot is, dan kunnen wij deze vervangen. Dit is een reparatie die bij ons binnen 40 minuten kan worden uitgevoerd!

Jouw iPad heeft waterschade opgelopen

Als je jouw iPad recentelijk in het water hebt laten vallen, dan kan dit de oorzaak zijn van het uitvallen van je iPad. Water in de iPad kan kortsluiting veroorzaken, waardoor het scherm uitvalt. Het is dan belangrijk om zo snel mogelijk langs te komen voor een waterschade reparatie. Hoe langer het water in jouw iPad zit, hoe meer schade het kan aanrichten.

De iPad valt steeds uit en start opnieuw (Bootloop)

Een bootloop op een iPad verwijst naar een probleem waarbij de iPad vast komt te zitten in een oneindige cyclus van opstarten en afsluiten. Dit betekent dat de iPad steeds opnieuw opstart en na enkele seconden weer uitvalt, waardoor hij niet verder dan het apple logo komt en niet kan worden gebruikt.

Dit kan veroorzaakt worden door veel factoren, waaronder softwareproblemen, beschadigde hardware of problemen met de batterij.

Bij De Techreus in Den Haag kunnen we dit voor je oplossen.

5: Neem contact op met ons

Als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Geen tijd om langs te komen? Laat onze reparatie bus naar u toekomen!

Kris Kras
Kris Kras
2023-03-16
Vanmiddag een afspraak gemaakt om mijn iphone 12 scherm te vervangen. Mijn telefoon ziet er nu weer als nieuw uit en de reparatie kon bij mij thuis gevoerd worden. Top service en bedankt voor de gratis screen protector
gonish chandro
gonish chandro
2023-03-15
Great Service
Frenk
Frenk
2022-06-04
Top service! Hartstikke bedankt!

Zakelijk partner worden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als zakelijke partner met onze reparatieservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact 

Open chat
Hulp nodig?
Hello,
How can we help you?